neka hvala više volim ručno da ih upalim nekome ko me namjerno zaslijepi...
ja prvi put cuh da uopste postoje automatska duga svijetla na bmw e60. Kako extra stvar kad vozis van grada.. sama se spustaju duga kad naidjes na auto, i cim prodjes, odma se upale ponovo duga.. vrh stvar.
neka hvala više volim ručno da ih upalim nekome ko me namjerno zaslijepi...
She is only here to annoy herself!
hehehehehhehe nista sladje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A mozes ti i to iako je podeseno automatsko.. ali odmoris ruku sto se tice paljenja gasenja dugih
Ne sluzhi nichemu nego stoji tu radi fore da bi neko ko pojma nema pomislio da na BMW-a funkcionishe elektronika ?!
BTW ako sam tacno odgovorio i time osvojio nagradu, poklanjam je kejslodziku![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
To nije tacan odgovor! Izgubili ste svih 350 hiljada dinara.
Jedna funkcije je vožnja unazad, parkiranje i mjeranje razdaljine do prepreke (kao parking senzori), a druga je snimanje ludačke vožnje iz neobičnog ugla i blokiranje policijskih video (i običnih) radara...
Nikad to ne bi aktivirano u auto drza..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
hahahaha josh malo ce kad sjednesh u auto, postavish one pipke/obrnute sise na glavu shto chitaju frekvencije mozga itd....i onda auto ti chita misli i sve radi samo a vozac uzhiva u voznim karakteristikama auta....hawt.
frajeri s xenonima bez sochiva zaslijepljuju katastrofalno i kad su samo kratka ukljuchena...i roknuo bi kaznu za to par-sto €...kad to rade mogu doplatit josh malo pa ugradit sochiva...
Ja bih stavio xenon ali nije fora kad nemas sociva.
TAKUMI
Hmmm, zakleo bih se da mi je istim rijecima Vili to danas rekao![]()
Dodatne kit, Fotoaparat unazad![]()
Ajde POTVRDA!
Ti udari pecat kada popuni formular...ako nije bilo kakvih nepravilnosti!
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Namestaljka kao i svaka nagradna igra kod nas...
to nije neki problem....komplet koji pored standardnog kit-a ima i sochiva s priborom za montazhu je nekih ~30-40% skuplji (100-150e izadje s ebay-a s poshtarinom)...Ja bih stavio xenon ali nije fora kad nemas sociva.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks