Atlas Sport Specijal - Tema: Crna Gora vs Svajcarska i naredna utakmica protiv Engleske!
..
..
Izjava selektora Crne Gore Zlatka Cica Kranjacara za stampu nakon utakmice sa Svajcarskom! (izvor TVIN)
ja mislim da mi nismo svjesni naseg uspjeha i sto smo ostvarili
kako je dobar osjecaj znati da je nasa zemlja nasa reprezentacija napredovala i primakla se vrhu evropskog fudbala i da je apsolutni i najveci hit evrope u fudbalskom reprezentativnom pogledu.
kako smo se mucili u prosle kvalifikacije i bili daleko od svega ovoga i nije nam na um padalo da ce tako brzo doc ovi dani,da nas sva evropa gleda kao lidere grupe.
sad lijepo treba na vembli izbacit muda do koljena pa sto bude ali realno dace nam dva a ako krahiramo tri najvise
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Atlas Sport Specijal - Tema: Crna Gora vs Svajcarska i naredna utakmica protiv Engleske!
..
..
Izjava selektora Crne Gore Zlatka Cica Kranjacara za stampu nakon utakmice sa Svajcarskom! (izvor TVIN)
Last edited by Montenegrino-CT; 10-10-10 at 16:12.
je li tacno da Basa nece igrat?
danas su Vučinić, Đalović i on trenirali manje od ostalih.
Danas je Vucinic u Delta City odigrao partiju stoni tenisai pobijedio
![]()
:)
Eno Sofro u Sportingu rece kako nam je selektor aktivan i po diskoteka![]()
ne igra Teri protiv Crne Gore! Odlično!
ja bi volio da svi eng. igraci naj naj oni igraju![]()
:)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=464389 Bjezhe bjezhe polako svi , dolazimo da ga osvojimo ~LONDON~!![]()
BISOGNA VINCERE !
Kejhil i Ferdinand stoperi.Malo cudno od Kapela sto ne zove Leskota.
Ko je taj Kejhil ,dje igra?
Moze li ko izbaciti mogucji sastav Engleske ?
BISOGNA VINCERE !
Bolton.
---
Evo iz Indepententa:
Hart; G Johnson, Ferdinand, Terry, A Cole; A Johnson, Gerrard, Barry, J Cole (or Young); Rooney; Bent
Zamijeni Terija sa Kejhilom i to bi trebalo da bude to,ali se jos ne zna i postoji mogucnost da zaigraju Krauc,Milner,pa cak i Dejvis iz Boltona.Ovo su ti sve novinarska nagadjanja.
Last edited by GreatMontenegro; 10-10-10 at 22:17.
Zlatko Cico Kranjcar,izjava za IN TV pred utakmicu sa Engleskom
U jutrošnjim Vijestima čitam odgovor Marka Vešovića u vezi sa reprezentacijom đe on kaže da nema nikakvu dilemu da je njegova reprezentacija Crna Gora i ako ne može imat dvojno državljanstvo stopiraće dobijanje srpskog zbog želje da igra za Crnu Goru. To smo uostalom i znali (ekrem drndar potvrdio par puta na ovom forumu) ali i zadnjim nevjernim Tomislavima će laknuti. Inače, danas u 3 ure igra za mladu reprezentaciju sa Libijom na Cetinju. Ima i prenos.
P.S. Kako me, ljudi, nervira ovo otvaranje tema za svaku utakmicu reprezentacije pojedinačno...
Last edited by amnesiac; 11-10-10 at 07:26.
Dick Laurent is dead!
ovaj sastav engleske izgleda bas sporo, izuzev dva beka i runija. nadam se da ce tako i igrati protiv nas!!! imaam neki dobar osjecaj
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
ako dobijemo svi na uliceeeeeeeeeeeeee
Samo da Basa bude spreman, jer bez njega smo pokojni! Ne mogu ni da zamislim na sta bi licila odbrana sa Batakom u timu, uzas. Jedino malog Savica stavit na poziciji centralnog (sto je njegova prirodna pozicija, ali koga na desnog beka, jedino Luku Pejovica iako je on lijevi bek ali se mora nekako zakrpiti desna strana.
Moze li sam protiv svih i na Vembliju!?
There are currently 10 users browsing this thread. (2 members and 8 guests)
Bookmarks