Ne daj Boze da nam je branio Poleksic na ovim utakmicama. Bozovic je zakon!!!
Hvala momci, odavno srecniji nisam sa stadiona izasao. Jos sam u blagoj nevjerici. U prkno vas ljubim sve, sto god ucinite kod kraljice majke.
Bas gledam kvote za utakmicu sa Engleskom i zestoko su nas podcijenili...
U VilijemHillu, kvota na nas je 11, a na engleze 1.20...U Pinaklu je to jos drasticnije, 18 na nas, a 1.15 na Engleze.
Jesu li oni normalni, 18?!
E **** mi oca ako ne probam s 20-30e X2, puca sam po 300-400e na englesku cetvrtu i finsku drugu ligu. Mogu se vala stavit i 20-30e na nase pa i da ne dodje da smo zdrao![]()
kad su svajcarci dobili spance, mozemo vala i mi engleze. Ako ne onda makar X. Nikad se ne zna lopta je okrugla.
ja cuh da ce na engleze bit 1.7 O.o
Kad cemo ih dobit ako necemo sad?!
http://www.bet-at-home.com/start.aspx
lose si cuo
x2 4.04![]()
ovako ljudi dajmo malo realnosti, dakle od mene nema veceg optimiste kada je nas fudbal u pitanju cak sta vise visim po stadiona i druge lige ponekad. Ovo za sad je ogroman uspjeh ali i sami ste svjedoci da smo drhtali i svakom mecu bonja je branio zicere i velsanima i bugarima i pogotovo sinoc. Dakle u utorak je mec sa ubjedljivo najjacim timom kojim smo do sada igrali neka momci igraju relaksirano pa sta bude. Ne treba se sad tjesit bent, krauc itd. Taj krauc nije ni malo los i nadava se on golova i ima i tehnike masala za svoju visinu a bent godinama unazad daje barem po 15 golova u najjacoj ligi na svijetu. Ja mislim da nam najveca opasnot bije sa krila njihovih jer lenon, miler i pogotovo dzonson umije da izlude i u nervozu ubace protivnicke igrace.
Neka odigraju rastereceno pa sta bude i ovo do sada je odlicno, Nama je presudan sledeci mec sa bugarima ako to rijesimo u svoju korist imamo baraz.
Vucinic, Vukcevic, Pavicevic, Dzudovic i Boskovic imaju po zuti karton
taman i ja da postavim.
zamjenice ga Stewart Downing iz Aston Ville
isto tako i Gary Cahill umjesto Jagielke
Ja se bojim od ovog mesara Daviesa iz Boltona, da ne proba da se "dokaže". Najviše faula u istoriji Premier League, pet žutih već u ligi... samo da mu ne padne na pamet da Mirka po noga tuče, moga' bi nas (i njega) osakatit'.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Boldovano se podrazumijeva,a i sam sam rekao da je u ovoj utakmici najvaznije da se ne napunimo kartona.
Sa druge strane,i ja nesto malo pratim fudbal i dajem sebi za pravo da mogu neke stvari da procijenim.Krauc je solidan igrac,ali nista vise od toga.Ja mislim da je to tip igraca koji Dzudovicu najvise odgovara,za razliku od Runija ili Defoa.Bent je takodje vrlo dobar igrac,ja bih ga uporedio sa Frejem kod Svajcaraca-znaci,nista spektakularno.Oni ce sigurno napravit 3-4 velike sanse,da li ce ih iskoristit,to cemo da vidimo.Golman je takodje dio tima i nismo mi krivi sto imamo golmana koji takve sanse cesto brani,a sto ce njima mozda branit neko kome se desi da primi gol sa 30 metara kroz noge(Grin),na prvu stativu ili nesto slicno.To nije nas problem.
Vjerovatno ce da nas dobiju,ali nije nemoguce da se izvuce dobar rezultat.
Najsmjesnije je sto je on napadac i takodje igrac nad kojim se napravi najvise faulova.
Last edited by GreatMontenegro; 09-10-10 at 15:56.
Vraćam film.
Jedan od najboljih momenata na meču je ono Mirkovo zaustavljanje lopte na liniji glavom sa poda.
Naježih se.
Last edited by Čika Džo; 09-10-10 at 17:26.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jedna stvar, on nije dobio zuti zbog skidanja gaca no je zaradio zuti 20min prije. A posto je vec ima zuti nije ga moga iskljucit zbog proslave gola sto je Mi$a dobro znao![]()
Dobio je žuti zbog proslave.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks