Ne smijem da zaboravim forumasa sasa.mne i njegovu curu Anu. Uzeh kod njih jednu konfiguraciju a kasnije i jedan monitor 27". Ljubanost, brzina, cijena, ljudi ako vam je bitno nesto od navedenog i nema glava da vas boli. Jos da ne pominjem da ce vam pomoci pri izboru i rijesiti svaki vas problem. Posle svega sto smo prosli, sad ih smatram i prijateljima!![]()
Last edited by sasa.mne; 02-10-10 at 00:46.
sinvelikogmajstora - sve najbolje!!!
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
CaseLogic - pohvale
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Asta & shajo sve extra![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
SVE pohvale za gocetr_25. momak max korektan, lak za dogovor, posten ali bas bas. u par dana smo odradili nekoliko kompenzacija i cuda, i preporucujem ga svima.
takodje sve pohvale za Phenix. mislim da ne postoji osoba na ovaj forum sa kojom mozes da se tako lagano i opusteno dogovoris kao sto je ona![]()
Sparco_CG vise nego korektan,sve pohvale i preporuke![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
gaston33, dingospo, cak je platio 10e preko dogovorene cijene, I SOK!Ostadosmo da caskamo do u noc B-)
(nečitko)
Ponovo pohvale za sasu.mne...![]()
#fakenews
i ti si dobar :mrgreen: Aj daj i ti 10€![]()
(nečitko)
samo da mi stignu pare![]()
cekam te do kraja mjeseca![]()
(nečitko)
najavljene su za ponedeljak![]()
Randy Orton, porucio bih forumasima da izbjegavaju trgovinu sa ovim momkom, koji prema mojim saznanjima ima i par nickova na forumu. :burp:
lik zivi u herceg novi i stalno se raspituje i zeli da TRGUJE neke telefone. al nikad nista ne kupi. jer hoce prvo telefon pa ce onda kao uplatit pare ...
ja mislim da je prevarant , jer su mi se jos dvoje u zadnje vrieme pozalili na njega i imali iste probleme ...
ajde kad vec tuzim , da i nekog pohvalim ... =)
gocetr_25 - preporucujem ga za saradnju , 100% korektan
Plagijat Falsifikata - nemoguce profesionalan i tacan momak , saradnja sa njim na NAJVISEM nivou.
cvxcomputers - vaso dobar po obicaju , al sto voli da kasni ubi boze ...
Meni je trebao da proda UPS... Medjutim, nesto se odužilo mojom krivicom dan dva... Uglavnom, potvrdio je za dan nakon toga da će dodati to mom rodjaku u HN koji je to trebao preuzeti umjesto mene... Kasnije me obavještava da je UPS ipak prodao nekom drugu... Što je opet pozitivno. Miliji su mi takvi ljudi nego oni koji ispale pa podviju rep i kuliraju PMove... Kao jedan forumaš kog sad neću imenTovati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks