View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 485 of 2251 FirstFirst ... 3854354754814824834844854864874884894955355859851485 ... LastLast
Results 12,101 to 12,125 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Ne daj Boze da nam je branio Poleksic na ovim utakmicama. Bozovic je zakon!!!

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvala momci, odavno srecniji nisam sa stadiona izasao. Jos sam u blagoj nevjerici. U prkno vas ljubim sve, sto god ucinite kod kraljice majke.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Bas gledam kvote za utakmicu sa Engleskom i zestoko su nas podcijenili...

U VilijemHillu, kvota na nas je 11, a na engleze 1.20...U Pinaklu je to jos drasticnije, 18 na nas, a 1.15 na Engleze.

Jesu li oni normalni, 18?!

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

E **** mi oca ako ne probam s 20-30e X2, puca sam po 300-400e na englesku cetvrtu i finsku drugu ligu. Mogu se vala stavit i 20-30e na nase pa i da ne dodje da smo zdrao

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

kad su svajcarci dobili spance, mozemo vala i mi engleze. Ako ne onda makar X. Nikad se ne zna lopta je okrugla.

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    2,330
    Thanked in
    1,286 Posts

ja cuh da ce na engleze bit 1.7 O.o

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Kad cemo ih dobit ako necemo sad?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bassflora View Post
    Nije ni bitno!!Idemo malo u Fabric, malo u Soho, pa kod prijatelja...malo... mozda i do Pekama podjemo, mozda..onako turisticki ispratimo West Ham, pa ...cuo sam da postoji i neki Monte Caffe..nas coJeek drzi....malo se vozimo u Tube, pa na rasprodaju u Stone AAAjLLend...onda na Viktoriji sretnes strasno nervoznog novinara Dana, popizdio sto nema nista na cirilici....opet sretnes istog novinara koji pita koliko su paprike u Engleskoj...pa vidis normalog policajca koji ti kaze Dobar Dan kad ga nesto pitas....udjes onda u banku i zacudis se kad imaU sve valute a ne kEa u nasu dje te salterica izmrsika kad joj pomenes Funtu....a ti SRECAN..ne brines za rezultat ka Estonci PRIJE utakmice....posjetis jedan Bilet Servis i pitas se dje ces nocas..ocu li na kakvu Pintu Piva ili 10 ili da se raskerebechim u neki KLUB sa DJem kojem gazda ne salje poruke sto ce da puSHti...a posao si zbog utakmice...i ne strepish!!
    hahhahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahg rgha

IIIIIISH za Londru!!!
    228 Munster Road,
    London,
    SW6 6AZ
    p.s. ja idem $utra i moram da se vratim u ponedjeljak ali svim srcem sa vama !!!
    Here and There

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post

Sto se tice navijanja, sve pohvale...I zapad je bio prilicno aktivan, narocito posle gola...Jug je ponovo bio u nekoj svojoj prici...Njima svaka cast, ali ja bih vise volio kad se ne bi djelili nego svi na jednu tribinu...Ljepse bi bilo...
    Zapad ih je jednom zestoko ispalio, kad su bukvalno 3 covjeka vikala ajmo 'Crna Goro, ooo'...Ovako je to izgledalo: Jug: 'AJMO CRNA GORO, OOOO', Zapad: tisina, Jug: 'AJMO CRNA GORO, OOOO', Zapad: tisina...To je ucinjelo da izgledaju pomalo smijesno...

Posto citam vec neko vrijeme ove razmirice sjever-jug,samo da kazem da mi je zapala za oko prakticna neizvodljivost tog plana da svi idu na jednu tribinu,osim ako ne mislite jedni drugima stojat na glavu.

Thanks Thanks Given 
    9,214
    Thanks Thanks Received 
    6,684
    Thanked in
    2,625 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    ja cuh da ce na engleze bit 1.7 O.o
    http://www.bet-at-home.com/start.aspx

lose si cuo

Thanks Thanks Given 
    9,214
    Thanks Thanks Received 
    6,684
    Thanked in
    2,625 Posts

x2 4.04

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    kad su svajcarci dobili spance, mozemo vala i mi engleze. Ako ne onda makar X. Nikad se ne zna lopta je okrugla.

Vala,ako im napad budu cinili Bent i Krauc ili Dejvis pokojni iz Boltona,onda ce bit promasenih sansi,to je sigurno.
    Ja se najvise bojim kartona,a ovaj bespotrebni Vucinicev nas moze kostat,no aj sad.

Thanks Thanks Given 
    9,214
    Thanks Thanks Received 
    6,684
    Thanked in
    2,625 Posts

ovako ljudi dajmo malo realnosti, dakle od mene nema veceg optimiste kada je nas fudbal u pitanju cak sta vise visim po stadiona i druge lige ponekad. Ovo za sad je ogroman uspjeh ali i sami ste svjedoci da smo drhtali i svakom mecu bonja je branio zicere i velsanima i bugarima i pogotovo sinoc. Dakle u utorak je mec sa ubjedljivo najjacim timom kojim smo do sada igrali neka momci igraju relaksirano pa sta bude. Ne treba se sad tjesit bent, krauc itd. Taj krauc nije ni malo los i nadava se on golova i ima i tehnike masala za svoju visinu a bent godinama unazad daje barem po 15 golova u najjacoj ligi na svijetu. Ja mislim da nam najveca opasnot bije sa krila njihovih jer lenon, miler i pogotovo dzonson umije da izlude i u nervozu ubace protivnicke igrace.

Neka odigraju rastereceno pa sta bude i ovo do sada je odlicno, Nama je presudan sledeci mec sa bugarima ako to rijesimo u svoju korist imamo baraz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vucinic, Vukcevic, Pavicevic, Dzudovic i Boskovic imaju po zuti karton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ovako ljudi dajmo malo realnosti, dakle od mene nema veceg optimiste kada je nas fudbal u pitanju cak sta vise visim po stadiona i druge lige ponekad. Ovo za sad je ogroman uspjeh ali i sami ste svjedoci da smo drhtali i svakom mecu bonja je branio zicere i velsanima i bugarima i pogotovo sinoc. Dakle u utorak je mec sa ubjedljivo najjacim timom kojim smo do sada igrali neka momci igraju relaksirano pa sta bude. Ne treba se sad tjesit bent, krauc itd. Taj krauc nije ni malo los i nadava se on golova i ima i tehnike masala za svoju visinu a bent godinama unazad daje barem po 15 golova u najjacoj ligi na svijetu. Ja mislim da nam najveca opasnot bije sa krila njihovih jer lenon, miler i pogotovo dzonson umije da izlude i u nervozu ubace protivnicke igrace.

Neka odigraju rastereceno pa sta bude i ovo do sada je odlicno, Nama je presudan sledeci mec sa bugarima ako to rijesimo u svoju korist imamo baraz.
    Lenon necje igrati protiv nas , povredio je ledja .. Odlicno
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taman i ja da postavim.
    zamjenice ga Stewart Downing iz Aston Ville

isto tako i Gary Cahill umjesto Jagielke

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Ja se bojim od ovog mesara Daviesa iz Boltona, da ne proba da se "dokaže". Najviše faula u istoriji Premier League, pet žutih već u ligi... samo da mu ne padne na pamet da Mirka po noga tuče, moga' bi nas (i njega) osakatit'.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

Boldovano se podrazumijeva,a i sam sam rekao da je u ovoj utakmici najvaznije da se ne napunimo kartona.
    Sa druge strane,i ja nesto malo pratim fudbal i dajem sebi za pravo da mogu neke stvari da procijenim.Krauc je solidan igrac,ali nista vise od toga.Ja mislim da je to tip igraca koji Dzudovicu najvise odgovara,za razliku od Runija ili Defoa.Bent je takodje vrlo dobar igrac,ja bih ga uporedio sa Frejem kod Svajcaraca-znaci,nista spektakularno.Oni ce sigurno napravit 3-4 velike sanse,da li ce ih iskoristit,to cemo da vidimo.Golman je takodje dio tima i nismo mi krivi sto imamo golmana koji takve sanse cesto brani,a sto ce njima mozda branit neko kome se desi da primi gol sa 30 metara kroz noge(Grin),na prvu stativu ili nesto slicno.To nije nas problem.
    Vjerovatno ce da nas dobiju,ali nije nemoguce da se izvuce dobar rezultat.
    Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Ja se bojim od ovog mesara Daviesa iz Boltona, da ne proba da se "dokaže". Najviše faula u istoriji Premier League, pet žutih već u ligi... samo da mu ne padne na pamet da Mirka po noga tuče, moga' bi nas (i njega) osakatit'.

Najsmjesnije je sto je on napadac i takodje igrac nad kojim se napravi najvise faulova.
    Last edited by GreatMontenegro; 09-10-10 at 15:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    E kad "ono" moze bit igrac ,onda svako moze bit...nije valjda da je on u prve 18 za Englesku ??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    E kad "ono" moze bit igrac ,onda svako moze bit...nije valjda da je on u prve 18 za Englesku ??
    Pozvan sad valjda da mijenja Defoa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vraćam film.
    Jedan od najboljih momenata na meču je ono Mirkovo zaustavljanje lopte na liniji glavom sa poda.
    Naježih se.
    Last edited by Čika Džo; 09-10-10 at 17:26.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...land-call.html
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Jedna stvar, on nije dobio zuti zbog skidanja gaca no je zaradio zuti 20min prije. A posto je vec ima zuti nije ga moga iskljucit zbog proslave gola sto je Mi$a dobro znao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobio je žuti zbog proslave.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Page 485 of 2251 FirstFirst ... 3854354754814824834844854864874884894955355859851485 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)