cattaro danas dobio ali vidjelo se da su dosta slabiji ove godine.
Last edited by only white; 07-10-10 at 23:39.
sjajan raspored za Jadran u prvih 7. kola JL:
1. kolo – Jadran je slobodan
2. kolo - Jadran – Jug
3. kolo - Primorac – Jadran
4. kolo - Jadran – Mladost
5. kolo - Budva – Jadran
6. kolo - Jadran – Cattaro
7. kolo - Primorje – Jadran
i neka mi onda neko prica o teorijama zavjere. :P
<--- leuk
to je zato jer se ove godine nije radio ždrijeb, nego se prema prošlogodišnjem plasmanu odredilo redne brojeve klubovima. http://www.vkmornar-brodospas.hr/ind..._from=&ucat=1&
jug tako sve ima isto ko jadran s odmakom od 1 kola, primorac ko broj 3 s odmakom od 2 kola, itd...
vaterpolski portal - www.dance.hr
ima li gdje na netu za pratit rezultat budve? mladost dobila eger 13:12
Vojvodina - Szeged 6:11
u pravu si, linkovi su im opet aktivni. više nema kopiranja tekstova iz "Dana".
kad je muka đe si duka
e jesu se jučer sjebali naši kladionačari. stavili su 3.4 na budvu koef, dok sam ja uplatio već je palo na 2.3 a do utakmice je bilo 1.75. vjerojatno su mislili da je u pitanju barceloneta, ne barcelona. iako bi i protiv barcelonete bez perronea i garcie budva bila blagi favorit, ili bar 50-50.
danas sustavili daje primroje favorit protiv primorca 1.90 - 2.25, što svakako nije točno. nadam se da ću se opet osladit.
e i čestitke, svim koji prate ovaj forum, na fenomenalnom startu crne gore u kvalifikacijama za nogometno EP. 9 bodova iz 3 utakmice, e da sad oćete i engleze maznut. braco i za cica, odličan trener, voli popit, ali to vole i ferguson i ostali pasu isto odlični.
Budva prosla u grupnu fazu EL, bravo BUdva! Budva Savona 8:7. Primorac izgubio od Primorja
kad je muka đe si duka
kazu da su opet pokrali primorac , tj sudije, na toj utakmici
Please alowe me to introduce myself.......
Nisu cini vam se...qq sto se radi jel moguce
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Meni licno je najmanji problem ovaj poraz. Brine me sto ce bit sjutra
vojvodina opet u evroligi
Vaterpolisti Vojvodine u Evroligi
Srbija će i ove sezone imati dva predstavnika u vaterpolo Evroligi jer će šampionu Partizanu društvo praviti i Vojvodina.
Mladi novosadski tim je u nedelju ujutro uspeo da pobedi Sintez 8:6 (3:3, 0:0, 2:1, 3:2).
Vojvodina je na kvalifikacionom turniru čiji je bila domaćin izgubila od Segeda 11:6, a pobedila Brešu 7:5 te se uspela kvalifikovati u elitno takmičenje.
Do velike pobede Vošu je predvodio sjajni Srđan Vuksanović sa četiri gola, a na golu je ponovo briljirao Miloš Marinković za 11 zaustavljenih šuteva.
Primorac prošao dalje, bravo Kotorani! Primorac-Košice 9:3
kad je muka đe si duka
Sesir 1:
Pro Recco(ITA), Jadran(MNE), Partizan(SRB), Jug(CRO), Spartak(RUS), Vasas(HUN), Barceloneta(ESP), Olympiacos(GRE)
Sesir 2:
Budva(MNE), Mladost(CRO), Primorje(CRO), Szeged(HUN)
Sesir 3:
Primorac(MNE), Eger(HUN), Vojvodina(SRB), Barcelona(ESP)
Zrijebaju se dva tipa iz prvog sesira, i po jedan iz drugog i treceg.
Dobro bi bilo izbjeci Pro Recco, Partizan , Vasas i Jug iz provg sesira.
U drugom sesiru su sve ekipe krajnje nezgodne.
Release Yourself
vasas nije prejak, ipak im je cak 4 vazna igraca otislo, bez obzira sto su doveli boskovica i kissa.
vidjeh sliku azeveda u vijestima, uzas, jedva mu se lice uopste vidi.
potcjeniti svakako ne, ali ne treba ih ni precjenjivati. mislim da su ipak ispod nivoa pro recca, partizana i juga, pa time i primorca.
upravo ih jadran dere na turniru u sarajevu, ali ne znam u kojem sastavu igraju, da li je najjaci tim.
koji je rezultat Jadran-Vasas
10:4 za jadran, na pola tekme
jadran dobio 15:10
Last edited by big giant head; 10-10-10 at 18:03.
kako je jadran zavrsio??
dobio 15:10 i osvojio taj turnir.
<--- leuk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks