The experiment...nije film sad neshto extra ali mi se svidjelo shto prikazuje psihu ljudi i na koji nachin ispoljavaju ljudi svoje emocije kad se nadju u razlichitim situacijama(policajca i zatvorenika u ovom sluchaju). Forest Witaker je briljantan...chovjek tako dobro glumi drugacije profile ljude(ovdje psihopatu koji se odvojio od majke koja ga je ponizavala da bi se on sam izivljavao nad "zatvorenicima" ) i prosto mu svaka uloga nenormalno lezi(u last king of scotland npr). Interesantno mi je bilo njihovo gledanje u boga(crvenu sijalicu) i kako su im muda rasla posle svakog ne oglashavanja kraja eksperimenta....
Losha strana filma je shto je sav isprogramiran...zna se od pochetka shta ce se desiti na kraju...u pochetku sam mislio da ce malo vishe ici na pozadinu glavnih aktera ali se to na zalost nije desilo...za razliku od filmova koje danas shtancaju sa nepotrebnih(minimum) 120min,ovome filmu je upravo trebalo josh 30minuta da bude iznad prosjeka...Posle chitanja na netu izgleda da je original iz 2001e puno bolji od njega tako da cu definitivno da ga odgledam....

Reply With Quote

", tako da na torente tako trazite taj film, da se ne nervirate dzabe sto ga nema, dosta cete se iznervirat kad pogledate taj tuzni film o psu

Bookmarks