Ja sam juce trgovao karte negdje u 3 sata , bilo je dvoje ljudi a po mojoj procjeni ostalo je najmanje 1500 karata za jug i sjever zajedno .. Nije mi jasno sto se napravila tolika frka ..
Ultra Cg ?![]()
Ja sam juce trgovao karte negdje u 3 sata , bilo je dvoje ljudi a po mojoj procjeni ostalo je najmanje 1500 karata za jug i sjever zajedno .. Nije mi jasno sto se napravila tolika frka ..
BISOGNA VINCERE !
Ima li mozda danas karata i dje mogu uzet?
Samooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa !
BISOGNA VINCERE !
U21 reprezentacija dobila Madjare u goste 2-0, prijateljska...
Bijo si poziw koi se neodbija
tooooooo macka.
igrac decica adis djokovic dao jedan, na livescore ne pokazuje drugog strijelca?
![]()
vidio sam masu kvalitetnih igraca u mladoj reprezentaciji tako da me ne cudi ova pobjeda
izdvojio bih ermina seratlica i adisa djokovica kao najbolje
Last edited by CurvaNord; 07-10-10 at 19:06.
Kranjcar na tv vijesti prica o reprezentaciji
Svaka cast mladima, samo tako da nastave...
Idemo Zapad, Sjever i Istok, dolje sa Juga hrabri sokoli!
AJMO CRNA GORO
AJMO CRNA GORO !!!
Prije 20 dana sam bio optimista za večerašnji meč što je osobina koja meni nije svojstvena kad je sport u pitanju. Kako se utakmica približava postajem sve više stari dobri pesimista. To je i dobro jer ću ići da navijam bez mnogo razmišljanja o krajnjem rezultatu.
Savo Pavićević nespreman i za Englesku čak. Mijenja ga Stefan Savić. Viđećemo kako se snalazi na poziciji beka.
Dick Laurent is dead!
CITAM JUTROS DAN, VIJESTI I POBJEDU-ARENU....dan, smrdljivi.....kako je smrdljav....pise ko da je mec izmedju zete i rudara....usta ih ebem.....
:)
Puštite ***** da smrde i uživaju u sebi...
A MI:
![]()
Zna li neko ima li dje live stream?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Veceras je sva Crna Gora uz Vas!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovdje ce biti sigurno prenos na neki od kanala,kasnije ce se pojaviti koji su to kanali..
http://www.livefootballtvs.com/uefa-...-08102010.html
DO POBJEDE.. PA NA VEMBLI DA NAS GLEDAJU SA DRUGOG MJESTA..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks