Kakve veze ima Face sa ovim ?
citao sam da radi super na pocetku, ali kasnije pocinju zaebancije... ako si kojim slucajem ubacio 4.1 preko itunesa nemoj to radit jer ces sjebat sistem.
Kakve veze ima Face sa ovim ?
Last edited by Tattoo; 07-10-10 at 13:26.
Moze izgledati i kao Seka Aleksic ali jedno je sigurno, Dev Team je Dev Team!![]()
Ljudi, ovo samo meni ali samo meni 100% može da se desi!!!
Evo već četri sata sa bratom izvodim hirušku intervenciju nad ajfonom jer mi je pola jack-a od slušalica ostalo u audio jack-a telefona!!!
Slušao sam muziku, izvukao slušalice kad imam što viđet, ostade mi pola jecka unutra, sad je telefon u headphones mode i ne mogu nikako da čujem na zvučnik kad me neko zove a softverski ne može nikako da se isključi headhpones mod + ne postoji nikakva apliakcija za to jer od 40 miliona korisnika ja sam jedini baksuz kojem to može da se desi...
Probao sam sve, iglama da ga izvučem, oho ljepilo da stavim na drugi kraj jecka pa da ga zalijepim unutra i izvučem, magnetom... ništa!!
E sad, ujutro idem do onih zlatara da vidim ima li možda neko pincetu od 3ipo milimetra koja može da se zavuče u jack i da izvučem drugi dio... Ako ne bude moglo, čekaću novi jack koi jailbreak za 4.1 jer ne vjerujem da ga naši predstavnici jabuke imaju a i da ga imaju ko zna koliko će mi para uzet to da srede + oće li znat to da izvedu...
Sprdnja , poludio sam jer ovo mi je već petnaesti kiks sa tim telefonom. Koliko god da je dobar vala ga prodajem, baksuz.
Hvala Stivi. Poslao sam mu PM, viđećemo što će bit.
Jbg, nadji bolje slusalice, nemoj prodavat telefon![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bukvalno svaki razgovor koji je duzi od dva minuta mi se prekine... Stvarno je postalo nesnosljivo.... :mad: Mada cim se prekine veza pogledam signal i vazda je po dvije tri crte barem tako da mislim da se ne gubi signal sto "karakterise" iPhone4 uglavnom.... Mada opet prije prekida veze cuje se dva puta bip, a tako se cuje mislim kad nestane signala tako da ne znam vise sta da mislim![]()
To ti je "proximity sensor issue", vjerovatno odmaknes telefon od uveta i onda se upali ekran pa pritisnes obrazom/uvetom nesto i prekines razgovor. Meni se desava ako ramenom drzim telefon a ne rukom...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
I mislim da je to zakrpljeno posljednjom verzijom software-a, a ako se problem nastavi, predaj ga na servis.
Pa Stevo kaze da jeste al mi se cini da nije. Nisam jos stavio 4.1 pa ne znam zasigurno...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Znam to za proximity senzor, kolko sam vidio po netu stvari s 4.1 su se samo pogorsale iako su trebali prvenstveno da rijese taj problem. Mada evo sad sam testirao i definitivno je do toga problem, drug me pozvao i 5min sam drzao telefon na stolu nije dolazilo do prekida veze. Nadam se da ce 4.2 rijesiti ovaj problem.
Ja popravih telefon, Stivi mi dade Rhamses telefon , njegov kolega ga popravi za 15minuta, otvori - izvuče jack i evo ga sad šljaka ka prije. 'Fala vi obojici
![]()
Moze li se kako HD video prebaciti na iPhone 4 ? Itunes ne prepoznaje kao video nijedan fajl u mom racunaru ?
Probaj preko handbrake da konvertujes u odgovarajuci zapis. Ima presets za iPhone, pa ih iskoristi.
za konvertovanje svih video formata u format kompatibilan sa iphone-om - any video converter, besplatan na download.com i odlicno radi posao.
I evo ga, konacno!
![]()
Vjerovali ili ne, nikad u zivotu nisam koristio tweeter niti imam pojma kako funkcionise i onda kad vi odradite copy/paste dje se neko nekome kao obraca, uopste nemam ideju kako to izgleda, ko je kome sto rekao, sto mu je porucio i sl...
Originally Posted by Nk-001
ja nisam ni znao za ovaj sajt dok nisam citao da su tamo najsvjeze stvari za jb![]()
Koga unosim u ovaj fall?
Originally Posted by Nk-001
Valjda "chronicdevteam".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks