Hvala puno!ivopije:
Prvih 5 popunis znas i sam kako, adresu 1 stavis koja je, 2 nista, zatim stavis koji je grad, state/province stavis Montenegro, postanski broj je 81000 ili koji je broj tvog grada, a telefon stavis u zavisnosti koju si drzavu izabrao...Posto si izabrao sloveniju onda ide +38620xxxxxx (ovo (0)20 je pozivni broj podgorice, a ti stavi pozivni tvog grada ako nisi odavde i broj telefona)...cini mi se mozes i broj mobilnog onda samo umjesto 20 stavis 67, 68 ili 69![]()
Hvala puno!ivopije:
Drugari, imam problem... Pokušavam da se registrujem kao Slovenac ali neće da mi prihvati broj telefona. Stavim +38668xxxxxx i neće... Stavim +38633xxxxxx i opet neće... Probam da lupim neki slovenski broj ali ništa. Ajte mi otkucajte neki broj ako Boga znate, smorih se s ovim.
EDIT: Ne može da se napravi fora sa našim brojevima, mora izgleda direkt slovenski... Ukucao sam +386 1 xxx xxxx (čak sam i odvajao brojeve) i uspelo mi je iz prve.
Last edited by hacker_aca; 04-10-10 at 18:11.
*shrugs*
Svejedno je, svakako te ne mogu dobiti ni na jedan broj koji stavis![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
samo da preporucim po drugi put, ko oce sat da kupuje http://www.firstclasswatches.co.uk prava stranica!![]()
ako se salje posiljka vrijednosti 110e sa postarinom 135e ups ili usps postom da li se dodatno napalcuje ovdje carina tovarni list spedicija i slicno.
nisam do sada naurcivao tj nije mi stizalo ovim vidom poste..
the World's leading dance event
Sensation
ako ide preko ups-a platices jos 30e kao legalnu pljacku. a preko usps-a ne bi trebalo nista vise
ali ti je to manje sigurna opcija. za svaki slucaj trazi da doplatis, cini mi se, osiguranje 1.7 za svakih 100$ vrijednosti
ili makar ako imaju ono "signed for" ili neki tracking... tako da mozes da vatas nekoga za rukav ako paket nestane.
ja sam isao preko usps-a, najjeftinijom opcijom, i u zadnji tren osiguram paket. nije stigao i sad cekam osiguranje(2-3 mjeseca). sve zavisi od njihove dobre volje, ali nadam se najboljem.
Last edited by alien; 06-10-10 at 21:17.
znaci prevaren sam duplo![]()
a sto je ovo?
http://www.usps.com/insurance/postoffice.htm
To je link![]()
a sto se desava kad kliknes na njega?![]()
Kad se klikne pise da usps ima osiguranje, ali poenta je da nema za crnu goru osiguranje.
i sto je onda najpametnije ?![]()
the World's leading dance event
Sensation
Pa ako ces rizikovati onda se nadati da ce paket stici, ako ne zelis da rizikujes, ups, fedex, dhl...
Upravo! Ebay buyer protection! YAY !
Njak Njak Njak
Ne sekiraj se, meni su stigle Bose slusalice najobicnijim paketom - pogledaj prvi post... Znaci cak ni Priority Mail nije bio... Slobodno izaberi USPS, stice ti bez problema... Ako je Priority Mail International, ocekuj posiljku za jedno 2 sedmice najvise da dodje... To jedino ako nesto kupujes preko 200 eura, onda ti je mozda bitnija sigurnost i brzina... Sve ispod te sume, u 99% slucajeva nema problema za najobicniju postu...
Meni prvi put da nije stigo paket eo prodje 60 dana.
Odakle poslato, koji sajt, kojom postom, kolika vrijednost?
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks