prva u sezonu je vazda prosjecna ali ovaj petak ce bit dobra...
http://nebojsacelebic.b0x.me/
kakvi ste mi vi kriticari,sve vas ljubim...
Uopšte nisu bili loši. Ja ih ne slušam redovno, jer mi dosade s vremena na vrijeme, ali bih rekao da su u prvoj emisiji ove sezone bili dosta raspoloženi. I ovaj policajac kojeg su zvali, taj dio sa gostima obično preskačem, ali ovog puta je to vrijeđelo slušat.
a taman smo avetinje...
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
ao demi aj ne prdi ahahaha
Last edited by DingDong; 05-10-10 at 16:02.
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
Ne bi pitao da mi je jasno, no siguran sam da nisi imao namjeru da posumnjaš u moju pismenostSa onim tvojim komentarom na koji sam reagovao svakako si djelovao kao mladić, a ne davanjem nekog normalnijeg obrazloženja samo doprinosiš dodatno takvom utisku...
Ali na tragu ove tvoje zadnje recenice, mozda se donekle i slažemo.. Većina ljudi koja sluša Buksovce ili ne shvata neke dublje slojeve njihove priče ili ne želi da ih shvati jer ima "pametnijih" poslova.. Ali jbga, tako je vazda bilo i vjerovatno će biti sa svakim kreativnim radom.
Nego da mi se ne zamjeri što smaram ozbiljnom pričom, da nije ko možda gledao na tv montenu prije par dana Gorana i Zonja,stolovali su na neku emisiju i nešto zborili po ure, ili ako neko ima rođake na dotičnu televiziju mogao bi nešto učinjet povodom toga??
Evo ponovo sam morao, da bi jos jednom sebi razjasnio dal ti iza ovog boldovanog imas bilo kakav argument ili obrazlozenje ili ne. Na stranu sve ostalo, ja i dalje ne vidim kako to oni predstavljaju Cetinjane kao avetinje i budale?? Moje skromno misljenje je da su ne samo za Cetinje vec i za Crnu Goru ti ljudi za ponos svih nas.. Eto toliko.
Emisija sasvim dobra,gost odlican (pitanja koja su mu postavljali su sjajna,totalno gubljenje
Polako se zagrijavaju,i sve ce biti bolji i bolji...
idemo purasevic feat. ekrem
Dobar spot.. mada ne vidim hit odje.. Steta.
totalno lose. jedino mi se svidja ovaj dio dje je koriscen tremolo efekat (gitara). mora da je Popaj zamastio ruke
![]()
dobar je spot i to je to otprilike
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Spot je korektan, ostalo za zaborav.
kome minus? ja ne gledam to tako... Goran jeste clan tbok organizacije,ali nema on kao Purasevic nikakve veze sa njima...
Purašević je horor, provalili su da će Ekrem da bude hit, i onda da se malo proguraju preko njega.
a i Popaj je vokale snimio, ništa se ne razumije.
ma znam ja to... ali tbok je tbok,ne mozes da stavljas u isti kos to sto rade sa Purasevicem
Losa pjesma.
You'll see it's all a show, keep 'em laughing as you go...
Ovo je baš dosta loše. Nije da se očekivalo nešto dobro od Puraševića, ali moglo je makar simpatično da bude.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks