nisam znao da su beranci tolko na cijenu
ahahaha
sto se cini u cg s konjima
200 konja? Ovo?
Njak Njak Njak
nisam znao da su beranci tolko na cijenu
ahahaha
sto se cini u cg s konjima
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ima ako je onaj hotrod u pitanju ali ono je mnogo novije godiste(mada izgledom podsjeca na takve)
She is only here to annoy herself!
Nope...
Nema tako izbacene tockove,nego su kao kod onog gore,samo siri.Karoserija original onakva.Cu proverim.
Edit ovo je otprilike to(crna boja):
![]()
Last edited by GreatMontenegro; 06-10-10 at 00:43.
ima jedan bd tablice
p.s vidio sam ga na plavnicu i nemojte yamjerit (nisam citao sto ste ptije pisali) ako sam sto mlatnuo
to je to...bash je u mint stanju ovaj u PG, dobro izgleda...koja kolichina lima, mozhe se od njega solidna garazha pokrit![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
niej nego ovaj New Yorker..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ovakvog sam i ja vidio
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nisam zna da ima i New Yorker.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ima ima i jos nekakvi kadilaka cini mi se vakih starih odnekle izbiju jedan dan pa ih nema, valjda sto ne trose i registrovani su
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ovaj je izbio 10ak dana i vratio se u SLO odakle je i dosha![]()
You'll Never Smoke Alone..
moze li se i kako upalit automatik na guranje?![]()
Ljudi, sto mislite od BMW-e 320ci, ali sa motorom od 2200 ccm i 170 konja, ima li ko mozda tu masinu od forumasa da mi kaze kakva je za odrzavanje, kolko trosi i tako.
kad smo vec kod Smarta :mrgreen: , obratite paznju na "Hjundai" sa slike:
http://www.vijesti.me/index.php?id=350807
Podgorica - Milutin Ražnatović (52) i Miloš Pajović (16) zadobili su teže tjelesne povrede, dok je Balša Orlandić (17) prošao sa lakšim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 12.30 na magistalnom putu Podgorica -Cetinje, u naselju Gornja Gorica.
Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do kontakta između vozila “daevu” (NK-BA-985), ”folksvagen džete” ( PG- CH-055) i “golfa 2” (PG-BA-863) koji su se kretali u pravcu Cetinja. Od silne udara vozilo nikšićkih tablica je u potpunosti izgurano sa puta, dok je “golf” završio na suprotnoj kolovoznoj traci. Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, udesu je kumovala kiša koja je u to vrijeme jako padala.
Nesreća je uslovila obustavu saobraćaja na tom putnom pravcu koja je trajala oko dva sata, što je prouzrokovalo i stvaranje kilometarskih kolona u oba smjera.
Kako je za “Vijesti” kazao dr Vladimir Dobričanin, načelnik Urgentnog centra u Podgorici, Ražnatović i Pajović su zadržani na daljem liječenju u Kliničkom centru, dok je Orlandić nakon detaljnih pregleda pušten na kućno liječenje.
N. P.
(nečitko)
Dje vidis daevu ovdje?
Ovo je smart pa oni pogrijesili ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks