sve je stvar ukusa, mene se licno ne svidja i mislim da nije za nase trziste, ali nikako! mozda za pg kroz grad ali ja sa onim da idem do primorja ili ne daj Boze kroz platije - sanse nema!![]()
sve je stvar ukusa, mene se licno ne svidja i mislim da nije za nase trziste, ali nikako! mozda za pg kroz grad ali ja sa onim da idem do primorja ili ne daj Boze kroz platije - sanse nema!![]()
Nejasna mi je tvoja definicija klaustrofobije... Eto to mi je nejasno..
Originally Posted by Nk-001
Iako imam 186 cm ,skoro da dodirujem krov kad sjedim...i zamisljam kad se vozim ,ne daj Boze da nas ko zakaci ,isprevrtali bi se zestoko...eto takav osjecaj imam kad se vozim u tu kutiju od sibica...
Ja imam 187m i ne dodirujem krov ni pod razno... Cak mu nisam ni blizu... Da vam neko nije ulubio krov?
mozda covjek ima dupe hahahahahaa
niujedne mi gace lastike nema
Meni nije, ali nema veze... Glupo je rapsravljat se... Mozda ti je samo sic napumpan, ali kad Klicko moze da stane u Smarta . . . . .
Da, chitam i sve cool, imam 2 auta koja su mi uzhivancija za voznju i kojima podjem ponekad bez razloga do nekog brda da se vozam, ali nisu za grad, 156 ima toliko direktno upravljanje da ne mogu da se okrenem na bulevar nego moram da se vrcem u rikverc...ne treba da ti pojashnjavam kolika je kutara izbachit se sa preuskog parkinga izmedju 3-4 auta ?
Relacije koje vozim po gradu su 2-5km, nikad mi se ne ugrije motor na radnu dok stignem dje sam krenuo tako da tu otpada sve shto pruzha to auto...
No druga je pricha tebi, ppvuku itd koji ste 40-50km od grada
Ne, ne....onaj 0.9 + plin i zajeba sam i elektricna autaimas ga na Cetinje za 2k i to sporting![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ma samo mi tvoj prvi post nije imao smisla, tj nisam shvatio dali si pro ili contra malih auta...![]()
@Nino tebe je klaustrofobican jer od bicepsa i ramena ne mozes stat.![]()
Ali rizik od prevrcanja je veoma velik! Bilo kakav udar sa strane i ode na stranu a mozda i na krov.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Aj ne glupirajte se...jes neko ti na parking ogrebe branik i odbachi te na oblizhnju zgradu...
Naravno da sam za, ali samo ako se pored tog malog gradskog vozila ima i neki automobilma samo mi tvoj prvi post nije imao smisla, tj nisam shvatio dali si pro ili contra malih auta...![]()
ja sam se prvi put vozio u smarta prije 20tak dana, ima ga majstor pa smo zajedno bili da uzimamo nesto za moj auto.
ja sa svojih 188 SANTIMAAA i 93 kila ciste misicne mase...DROBA - nisam primijetio da je auto skuchen. Cak mi je unutra izgledao nekako veci i prostraniji.
Automatik ovaj bjeshe. tiptronik.
Parkiranje necu ni da spominjem, ne mogu da vjerujem da ljudi porede neke toyote i druga mala kola... nijedno auto nije tako 'kompaktno' i lagano za parkirat kao smart.
jedina zamjerka - neocekivano tvrd. Kao moj audi sa sportskim oprugama. Al jbg.
Originally Posted by my name is ...
samo nemojte naglo kociti sa smartom niz brdo jer postoji mogucnost da se prevrne naprijed...na skoro ravno se odizu zadnji tockovi![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I smart je namjenjen samo voznji po bulevarima bez krivina... Tako da moze da koristi od St. Aerodroma do preko morace, a onda zovete pauka da vas obrne i vratite se kuci...
Ja sam jednom sjeo u Smarta i ima iznenadjujuce mnogo prostora,s obzirom kako izgleda spolja.Nisam se vozio,tako da ne znam za ovo ostalo.
Prije nekoliko dana prodje pored mene gangstersko auto iz 30-tih,nisam mogao da vjerujem.Rekose mi da ima oko 200 ks.Jel moguce da ima toliko?
ne vjerujem da je iz 30-tih, ali tu mozda oko 70-tih.. Ima toliko KS, zasto da ne..
nije, nego je cetrdesetih cipovan na 200 konja, prije je bio 171... Ubacan je motor od GTI-a.
067-123456
Chrysler New Yorker ? Vidjeh ga prije neku noc, jebenti zhivot koliko auto, chasti mi 3 sa 10 je, ka brod :P mislim da je model iz nedje 70tig s 7,2 motorom....u vrhunskom je stanju koliko vidjeh....
koja boja?
Ti ka da ih ima 15 pa da provalish koji je od njihkoja boja?
Ako se mogu sjetit mada zamalo da bi' se moga kladit da je plava...
Zelena? .......
Ovaj o kom ja pricam nije u Podgorici,nego su ga doveli neki Beranci.Izgleda otprilike ovako(mozda malko modernije-nabudzenije nego ovaj):
Drug mi je rekao da misli da ima oko 200 ks,sto meni djeluje nevjerovatno,mada se ne razumijem toliko u auta,pa reko da pitam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks