Probaj da izbrises cijelu Itunes Library sa muzikom i videom i probaj backup...
jesi updejtovao soft ili ti je ostao 2.1 ...updejtuj i ne bi trebalo da se desava to oko beckupa ....
A vjerujem da ja od kad sam ga kupio padalo mi je napamet pa bar 20 puta da ga prodam a sad ne bih živ. I to ista situacija, prvo s***** softver, pa problem sa baterijom, pa nije htio na iTunes da se poveže ali malo po malo pokapirao sam sve. Što mi je nejasno guglam i na iSrbija stvarno mogu dosta da ti pomognu, budi strpjiv - ja otvorim temu pa po 2 dana čekam da mi neko da pravo rešenje
.
A što se tiče bacupa moj je pun muzike,aplikacije,video klipova samo 2GB ima slobodno. KAd ga konektujem sa iTunesom backup traje samo 10 sekundi...ne znam koja je to muka.
Probaj da izbrises cijelu Itunes Library sa muzikom i videom i probaj backup...
jesi updejtovao soft ili ti je ostao 2.1 ...updejtuj i ne bi trebalo da se desava to oko beckupa ....
A ako ni to ne pomogne, onda formatiraj C particiju...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
jes ali ako izbrise Library izbrisace mu se playliste i apps ...
ako imash i dalje problem samo odradi reinstalaciju iTunes-a a sacuvaj library . Meni je beckup vazda radio dugo ali ne vishe od 15min
ps. Nece biti problema sa 2.1 na 4.0.1 ako je original .ipsw , ako je custom hoce jer nece promijeniti stari FW
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Backup je odradjen poslije ravno 12h! Od sinoc od 20h do jutros do 8h...
U toku dana cu da odradim update na 4.0.1, pa cu onda da vidim koliko ce trajati backup...
Originally Posted by Nk-001
Mislis da odradis downgrade na 4.0.1? Da ti odma kazem da je nemoguce, cijelu noc sam se oko toga bakcao (poslednja jailbreakovana verzija) Odradio sam update na 4.1 i cekam jb.
nije downgrade nego upgrade imao je 2.1 soft i sada ide na 4.0.1 ...
baseband ce se promijenti ...mislim da mozes ici preko official ipsw-a ...uglavnom imas na jailbreakmatrix.com da skines ipsw za sve
a moze i downgrade ako je stari bootroom (5.08 i ispod) u pitanju je 3G model ...
Last edited by bokolo; 04-10-10 at 14:30.
zar mu nije software 4.0.2?
edit: pricao sam za 4g...
E toliko sam izdimio oko ovg telefona da sam mu uradio restore i update na 4.1 bez JB! Sad imam regularan 3G Sim Free tel!
Poceo je da mi izbacuje erroe 3189, pa sam onda u hosts ubacivao lazne IP adrese apple servera, pa onda probao iz DFU mode-a, pa ne znam sto nisam sve, dok mu ne odradis laganica resotre i update...
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10188
isproba li ko ovo cudo na svoj 3g?
Ovo je samo za mac ili moze na Win. racunar?
Ja sam probao jutros, ali mi je izbacivao error 3189 kada je pokusao da se verifikuje kod apple-a... Dzabe sam mu mjenjao adrese u hosts, jednostavno nije htio da nastavi...
Da pomenem da mi se pocelo desavati u toku razgovora da pritisnem speaker ili da udjem u poneki meni... To je ona preosjetljivost senzora o kojoj smo pricali...
Isto tako mi se desilo da mi se jedan razgovor prekinuo...
Meni se to stalno desava, jedini nacin je da se zaobidje to je da se telefon bas prisloni uz lice. Problem je od 4.0.1 firmwarea jos al se desavalo samo ponekad, trebalo je da je sredjeno u 4.1 al su zajebali stvar i sad se to desava u svakom razgovoru skoro. Mada su i sami priznali gresku tako da ce to u 4.2 (novembar) biti ispravljeno. btw al su otegli ovaj jb, sve mi se cini da ce preskocit ovaj firmware i jailbreakovat tek 4.2
nece se cekati 4.2 za JB ...jos nekoliko dana i gotovo bio je intervju sa developerima JB-ka tako da se brzo ocekuje i kazu bice FOREVER JBovani uredjaji ....![]()
Cus forever... Ako bude forever, apple ima da umre od srece!
Ccccc vazda ima ponesto da krpe...kako oni nas ovako kupe sa ovim... Os izbace prvo neki dje fali zum na kameru pa njega dodaju pa onda izbace sa multitaskom pa folderi 10000stvarcica postepenao tako i specifikaciju samog modela...Ko da ne bi oni mogli izbacit onaj prvi 2g sa 5mp blic i ostale z'ebancije.No dobro mi smo vijerni sledbenici Apple-a.![]()
![]()
Sto se tice onoga linka sto sam poslao, Igi i meni je isto izbacao onaj eror pa sam vratio na stari koji sam imao.
Vidim da je prijeka prilika da cekamo JB za taj 4.1 i zavrsimo pricu sa update-om ....za neko vrijeme.![]()
![]()
oce li vise taj 4.1 cc ako ne izadje za par dana odoh da prodam ovaj posrani ajfon.
HAhahah a čitam isto na iSrbija popižđeli svi, psuju, kunu, oće da prodaju ajfon![]()
Neka ih meni prodaju...
jole to sam ja tamo sa 2-3 naloga![]()
Ma samo opusteno opusteno...![]()
jel radio ko od vas Custom 4.1 na 3g http://isrbija.net/showthread.php?t=11878&page=22
i ako jes kakvi su utisci (samo me brzina zanima)
Last edited by Stivi; 06-10-10 at 20:39.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks