Imao Cetinjanin udes na Meterize,hitno ga prebace u bolnicu i doshlo 30-40 rodjaka i oce svi da udju da ga vide...
Kazhe doktor:" Ljudi,za glavu mu se borimo,ne mozhete svi da udjete no izaberite jednoga,ima 3 minuta da ga vidi i to je to"...
Odabrashe nekoga Djura, kao "ajde Djuka ti si najbolji s njim" i udje on...
Poslije 10 minuta izlazi,a ovi poskakali oko njega:"kako je,je li dobro,kako izgleda,prichaj dja'ole"...
Veli Djuro:"Kako izgleda,je li?Izgleda ka kapa od razvodnika, sve neki kablovi iz njega vire"
![]()
kako se zove beba na 100 stepeni?........Zarko
kako se zove beba na 300 stepeni?........Ognjen
kako se zove beba na 500 stepeni?........Ugljesa
tutti quanti cantano e bevono per te!
a moze li ovo, umro hitler dolazi kod boga, i veli boze bez mene vrni me dolje, nemoj jos ui pakao , jos nisam zavrsio, daj mi samo jedan dan nazad da pobijem jos 1000 jevreja i jednog njemca, gleda ga bog i veli , a sto njemca?
AHA ! eto zna sam i ti mrzis jevreje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pita majka sina:
- Sine, misliš li se ti već jednom ženiti?
- Ćuti majko i miješaj!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Otišao čovjek kod doktora i vraća se kući sav tužan. Pita ga žena šta je bilo, a čovjek će:
• Ja došao kod doktora i on me pregledao i dao mi tablete da pijem. Rekao mi da ih moram piti do kraja svog života.
Žena ga upita šta je tu loše, mora piti tablete pa šta, a čovjek će:
• Pa dao mi je samo 3 tablete.
EMINEM : Not afraid !
CHUCK NORRIS: Love the way you lie 3![]()
crni HUMOR?
Slazem se.
CRNI HUMOR?
a?
Porodila se zena i sad treba dijete da se izmjeri, ali u bolnici nisu imali vagu i odnesu bebu u obliznju mesaru , kad posle 1 min izlazi mesar sav krvav i rece : 2kg bez kostiju !
istinita prica nazalost.
policajac obezbjedjuje mjeste tragedije, dje je jedan momak poginuo. kako dolazi porodica nastradalog policajac javlja sefu:
- šefe dosao je lešov otac...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
- Dragi, molim te, otpusti ovog vozača......danas me zamalo dva puta ubio.
- Nemoj tako draga, dajmo čovjeku jos jednu priliku.
seta Hitler logorom i vidi jednog jada u invalidska kolica i veli "neki karting,ovo ono?"
Pokusava otac da nauci racunjanje svog hendikepiranog sina.
Sine koliko je 2+2?
5!
Razmisli sine koliko je 2+2?
3!
Slusaj sine, koliko je 2 (kucnu dvaput u sto) + 2 (kucnu opet dva puta o sto da demonstrira svom sinu).
Ko je?
Pa ja sam sine!
Pa udji tata...
hahhhahahahahahahahahhahahahahahahahaahahaha
Razgovaraju tri Nekrofila o tome šta ko voli
-meni je najbolji svježi leš ono još topao ,pa milina božija
-meni je najbolji ukočeni leš,usko taman za mene pa ne možete vjerovat kako je dobro
-meni je najbolji leš star 3 mjeseca,đe ubodeš tu prolazi, banja brate
Last edited by Rakun; 28-09-10 at 13:33.
"Ja i dalje čekam da mi dokae da je Sunce kancerogeno.", Bugi
istina ziva
davno bijase...ovo mi je stric pricao. dok su bili mladji, imali po 18, 19 god, okupljali su se u jednoj igraonici. fliperi, bilijar, stoni fudbal, sve sto može(ili bolje reci ne može, no drmaj, udaraj...) na žeton, a u igraonici je radila jedna baba. vazda je mrgud bila. gadjala ih kamenjem, psovala...
prodje nekoliko godina i ta baba umre i sad sahrana, sve po propisu... okupili se ljudi, spusta se kovceg polako, kad odjednom zape nesto. pocese da cimaju pomalo ne bi li prosa do dolje kad jedan vice iz gomile (poznati lokalni saljivdzija): "ubaci žeton!!!". kad prsnuše svi u smijeh... :yipiiii:
e kako sam se ismija kad mi je prica ovo, jos on dobro prica viceve...
Srusio se autobus pun đece u provaliju.
Zabrinuti roditelj zove ekipu na mjestu nesrece
- Jao, molim vas, recite mi da li ste pronasli moje dijete?
- Pa, jesmo gospodjo.
- Pa recite mi vijesti, kako je?
- Pa znate, vas sin nema nijednu nogu.
- Jao, kuku meni.
- Znate ovaj, vas sin nema nijednu ruku.
- O, zivote, pa sta ima ?!
- Pa evo nista, tovarimo ovu đecu i tako ...
otac invalida u poresku da prijavi imovinu:
sto imate da prijavite od nekretnina?
stan,kucu i sina...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks