Informisan sam sada
Da li da apdejtujem onda na 4.1 dok cekam JB? Ili da ga cekam sa 4.0.2?
Informisan sam sada
Da li da apdejtujem onda na 4.1 dok cekam JB? Ili da ga cekam sa 4.0.2?
Originally Posted by Nk-001
Pa u sustini ti je isto ali ipak je mozda najbolje da sacekas ...za nekoliko dana ce nadam se biti dobre vijesti i sto mi se najvise svidja apple ovog puta nece moci da patchuje lako![]()
Sacuvaj sada SHSH za svaki slucaj ...evo preko Umbrelle mozes
Last edited by bokolo; 02-10-10 at 23:31.
Dje mogu da nadjem informacije o bitnijim promjenama u svakom patchu?
Last edited by bokolo; 02-10-10 at 23:51.
Ne radi.. Nista ne radi
To je problem... Dobio sam tel. sa 4.0.2 iz kutije i sad samo da cekam...
ne znam da li je bilo ali nema veze ...ovde imate sve metode JB i Unlocka za sve verzije telefona i firmwarea
http://www.jailbreakmatrix.com/iPhone-iTouch-Jailbreak
Jailbreak za iOS 4.1 je za sada najocekivaniji jailbreak u istoriji iUredjaja. Pogledajte konverzaciju izmedju pod2g (Previous Chronic Dev Team Member, SHAtter founder) i jednog Tviter korisnika koji ukazuje da je jailbreak udaljen samo nekoliko dana.
Tako da strpi se Igi![]()
Nisam nervozan jer nadjoh banjoza free igricu u app. store... GodFinger... Drzace me sigurno 7 dana, pa je sve ok![]()
meni je bootroom 05.09...kazu jedino hardverski mogu za sad da ispravim to...pf
Imam jedan 3G iphone sa 2.1 firm. na njemu.. Ocu da ga dignem na 4.0.1... U pitanju je 16Gb simfree verzija... Zna li neko dje mogu da nadjem tutorial i da to odma odradim iz prve jer na isrbiju na svaki topic ima po 15 strana dje ljudi nailaze na milion problema i nikad to nije tutorial od A do Š...
Kako najednostavnije da postavim .mp3 za zvono? Ne mogu da vjerujem da nema te mogucnosti! I postoji li ikakav nacin da uspostavim file transfer izmedju iphonea s drugim telefonima?
http://thepiratebay.org/search/iphon...20maker/0/99/0
ovdje imas torrent link pa skini program za konverzije mp3 numere po zelji u iPhone a sto se tice bluetootha jos se ceka verzija za cetvorku i ne trudi se trenutno sa bluetoothom jer ne radi na iPhone 4.
http://www.isrbija.net/index.php?topic=2920.0
ovdje imas sve u vezi iPhone-a.
Last edited by shpaka; 03-10-10 at 17:42.
A bluetooth na 3G, koja je najbolja aplikacija da se instalira, i radi li sa svim telefonima, tipa neka nokia ?
Odlicno! To mi je trebalo! Hvala
Inace, opet sam zadnjih par dana usao u problematiku oko JB i ostalih gluposti koje se ticu hackovanja-crackovanja ajfona i opet me zamara preobimnost materije... I taman pomislim da sam sve pokapirao i krenem da radim backup na iphone 3G i izbaci mi neki error da je tel. d/c.. Ukucam error na google i vidim milijardu slicnih problema sa jos toliko razlicitih rjesenja...
Uglavnom, odradio sam neke korake i backup mi se radi vec puna 3h i tek je na 50%... Aplikaciju nemam niti jednu, imam 4 kratka video klipa, muzike nula i to je to... 1.5Gb zauzeto, a 14.5Gb slobodno!
evo na tviteru kazu da ce jb izac 2012 godine
sala na stranu mislim da ce ubrzo izbacit to maksimum za 3 dana.
Sredise i problem sa signalom
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks