Tz, moracemo jedan tiket zajedno sastavit.. 1GG..![]()
E greote...
Laneli 1:2 Nit Atletik ~ 1gg
Den Bos 1:1 Emen ~ 1gg
Sparta 0:1 Volendam ~ 1gg
E da im majku jbm dali su oko 25 golova na 4 utakmice kuci i sad ne mogu ugurat jedan do poluvremena a dadoshe ga u drugo u 65ti PIH.
Mehelen 2:1 Genk ~ 1gg
Kleremont 1:2 Savoj ~ 1gg
Dizon 0:0 Troa ~ 1gg
Kraj 0:1 pih.
Tz, moracemo jedan tiket zajedno sastavit.. 1GG..![]()
Zasto Genk, covjece?!![]()
LASK Linc - Mattersburg 1GG (Standardno. Prije par dana odigrali su 3:3 (1:1). Uzevsi u obzir da su oba tima pri dnu tabele, ocekujem goleadu.)
Dag&Red - Swindon 1GG (Sta da napisem, a da bude pametno? Pored Leverkuzem (Am), Dag&Red me konstantno baca, ali na fix. Sad cu da racunam da ce Swindon da povede 0:1, da D&R postigne gol u '44 i da konacan rezultat bude 2:1, onako, iljavo.)
Accrington - Gillingham 1GG (1GG iz razloga sto sam jurio Accrington u prosla dva kola fixeve i nije dosao, a Gillingham sto je zadnje tri utakmice odigrao od 0-1. Neka bude isto iljavo kao i D&R, samo neka dodje.)
Fleetwood - Histon 1GG (Fleetwood u strasnoj seriji, dok Histon tone (5 uzastopnih poraza). Ocekujem da odigraju X, eventualno pobjedu Histona na iznenadjenje, pa se nadam goleadi.)
Hearts - Rangers 1GG (Rangers sam igrao 1GG jedno 3-4 puta i redovno pogadjao. Ako ne dodje, da smo zdra'o, ali cu ga merachki odigrat.)
*Posto sam se primio na 1GG i igram nekoliko tiketa sa 1 euro, ovo vam cisto predlazem sta bi moglo doci i zasto. Mozda ne dodje ni jedna od ovih, a ovamo pogodim Vicencu, Clyde, Betis, itd.. (Eto jos parova..)..
Uostalom, cepnite ovo na sistem 3/5 ili 2/5..
Mainc i Hofenhajm, ekipe koje su od pocetka prvenstva dale bar jedan gol na svakoj utakmici
Who let the dogs out
Samo za Mad_Dog_KO, koji je uvjek vjerovao u mene i kad sam nisam.
Snyder Shvedova 2 2.00 (kad se probudite, bice gotovo)
Jankovic Zakopalova 2 3.00 (kad se probudite, bice gotovo)
Date Krumm Garigues 2 3.00 (ovo mi se bas svidja. Kad se neki probude, bice gotovo)
Juzna Koreja Francuska H1 (14.5) Analiza: Vise se palim na kosooke, nego na crnkinje.
Japan Brazil H2 (5.5) Analiza: Brazilkinje su pokazale kvalitet na ovom prvenstvu i kad ih krene, hendikep od 5.5 je smijesan. S druge strane, Japanke uvjek igraju fanaticno, bez kalkulacija do zadnjeg minuta, tako da iznenadjenje nije nemoguce. S obzirom da je i bilo previse iznenadjenja na prvenstvu, a i da je Brazil, zbog gabaritnijih grudi i zadnjica, "teza ekipa", tipujem na Brazil. A i vise se palim na Brazilke, nego na kosooke.
Domaca liga. Podrzavam Blacka za Mornar. A posto nemam ama nikakve predstave sta se igra danas od fudbala, ostacete uskraceni za neke fenomenalne analize...
ps. Nemam ja vrimena za ovo. A kad sam imao, onda me bolio tuki za dobitke. Uvjek sam prvo pravio dosta paruljina, a onda kad to dosadi, krecala je prava kocka... Sad nemam vise zelje, volje. Proslo je 13-14 godina od prve uplate. A cini mi se ka' da je juce bilo kad sam poceo da se bavim ovom plemenitom vijestinom.
Prva dva tenisa promasena, po nekoj logici ti kosarka mora doc.
Domaca liga nece na moj tiket.
Zahvaljujem na izdvojenom vremenu i sjajnoj kosarkaskoj analizi.
![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Aj da ja probam:
Ferrer - Golubev 2 @2.60
Evo nesto od mene, bazirao sam se na "lijeve" lige
Borac - OFK Beograd 1, @2.20
Boluspor - Dijarbakir 1, @1.80
Rijeka - Lokomotiva 1, @1.60
Fener - Gencler TIM1 12GG, @1.80
Zeta - Sutjeska TIM1 12GG, @2.35
Mornar sam vec tipovao, ali sam u sportingu primjetio igru 12GG koja nudi nevjerovatnu kvotu na Barane, cak @6.85 da Mornar postigne gol u oba poluvremena. S obzirom da nisu nijedan dali kuci ove sezone, djeluje mi vrlo primamljivo iako im se glavni napadac Pericic povrijedio u Petrovac. Odigracu pa i neka ne dodje
Dakle Mornar - Lovcen tim1 12GG, @6.85
Who let the dogs out
zaragoza 1
Ajmo ovako:
Rendzers @1.60
Man Utd @1.70
Betis -1.5 @2.25
Grbalj @1.50
Boluspor @1.80
Osnabrik @2.30 (nevjerovatno visoka kvota)
Fener -1.5 @2.00
W.Ham @2.35
Swansea @1.80
Hansa R. @2.00
Golovi, 3+:
Redjina @2.30
Burghauzen @2.00
Braunsvajg @2.05
Midlzbro @1.95
Pogledajte, provjerite, odaberite.
Srecno.
@Mad_Dog_KO makni mrtvi Grbalj shto ti ja ocu dobro![]()
e evo i ja da bachim koji fix za danas ....
WBA - Bolton 1
Udineze - Cesena 1
Leicester - Scunthorpe 1
Sto cemo danas?A vrijeme je da dodje i nase kolo,evo vec 3-4 kola sve u korist kladionice...
UDINEZE 1 FIX DANA!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sunderland - Manchester Utd. @X-2
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)
Bookmarks