OOOoooooooo ocu da mi kupis iPhone 4g ooooooo ocu da mi kupis iPhone 4g![]()
![]()
a dako vise se ovaj JB izbaci da ne kukamo vise...mada su rekli da 4.1 ubrzava 3g...
Ima li ko od 4.0.1 custom link da izbaci????
OOOoooooooo ocu da mi kupis iPhone 4g ooooooo ocu da mi kupis iPhone 4g![]()
![]()
a dako vise se ovaj JB izbaci da ne kukamo vise...mada su rekli da 4.1 ubrzava 3g...
Ima li ko od 4.0.1 custom link da izbaci????
4G je nesto ..... pa ne znam sta reci kako opisati....
stvarno savrsenstvo ... ekran , izrada , oblik , kamera, brzina sve je do savrshenstva . ipak ga nebih poredio sa predhodnicima
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ljudi pomagajte, imam problem sa iTunesom - iPhone neće da se konektuje piše mi kad ga konektujem "itunes could not connect to this iphone because an unknown error occurred (0xE8000065)". Inače od prvog dana ne može da se konektuje jer kad sam ga kupio prikačio sam ga na drugov lap top i on je krenuo da se sinhronizuje sa tim kompom, kad sam prekinuo sinhronizaciju nastao je problem. Na njegov komp može da se konektuje ali kod mene neće, još mi je sad telefon prihvati ime njegovog kompa, zove mi se ajfon Boris. Inače imam poslednji Itunes i poslednju verziju softvera za Ajfon 4.0.1
Zar nije poslednja 4.1 ?
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
4.2 je poslednja. Inače riješio sam problem. Izbrisao sma sve pd Apple softvera sa kompa, promijnio usb port i opet instalirao iTunes. Eto ako se kome ovo desi ,da zna kako se sređuje.
4.1 je poslednja verzija... Barem tako iTunes kaze...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Da ne bude da sam lud , slikaću telefon đe fino piše da je 4.0.1. Jailbrekovan telefon.
Upravo tako Stivi...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
uspjesno jelibrejkovan 3G sa ovim customom 4.1
http://www.multiupload.com/QF581EFVMI
Ovoaj custom je sa multitasking-a, homescreen wallpaper, battery percentage indicatorom... za sad je dosta brzi od 4.02 stim sto je ukljucen multitasking, homescreen wallpaper...
Last edited by qwert; 30-09-10 at 15:17.
A može li ko meni objasnit ili dat link prma sajtu da vidim kako se radi instaliranje krekovanih aplikacija na ajfon. Već imam neke krakovane aplikacije sa apptracka ali hoću preko itunesa da ih tutnem u telefon, može li to ?![]()
Stavis iPhone u DFU mode... drzis shift i kliknes restore u iTunes
Last edited by Sale; 01-10-10 at 09:14.
Kako na cetvorku odma ubiti aplikaciju, a da ne ide u background, odnosno da je ne moram gasiti naknadno kroz multitasking?
Originally Posted by Nk-001
Ne mora cetvorka, moze i OS4...
Originally Posted by Nk-001
mislim da tako nesto ne postoji, probaj sa multiflow ako si na to mislio, imas ga u cydia.
Pomagajte, znaci 3gs, 10 puta mi je pukao software, i sve isao na restore , i evo sad 4.1.
Preskinoc uradim restor na 4.1 , juce mi pukne i opet sad restore. Zna li ko u cemu je problem??? Evo sad i posle ovog restore-a, taman sto sam ga uradio i synce- opet se ugaio i stoji samo apple logo? ..
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Baš su nestabilni. Ja moga ne čačkam puno, muzika, video klipovi, internet i to je to. Maxe da se crnjačim kasnije oko resetovanaja i pi...
Evo ga napravih nekako. Juce stavim da vidim ono koliko mi ima baterija %, stavin on, i nista. vrati se samo na off. wifi nadjem signal , ali nema nmg da se konektujem , ugasim ga i upalim i moram restore. Sad je sve normalno.
ebem ga nikako da izadje ovaj zvanicni jb unlock za 4.1![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks