Lille 1.
Nadam se da je razum bio jaci od kockarskog duha![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Briz crveni.Ajmo Spanci lavi ve izjeli.
Viljareal konacno povede.Odvratni Atletiko gubi.
Viljareal ga primi.Smradovi i dalje gube.Pocinjem da pricam sam sa sobom.
Last edited by Need2rock; 30-09-10 at 20:53.
Raise my hammer,take my aim
Mi danas stroga hladovina. Mafijaska organizacija ili ti ga UEFA je mnogo jaca od nasih skromnih mozgova, pa se i ne isplati igrati protiv njih bas sve.![]()
Ali zato, sutra je nas sledeci tip. Nadmudricemo mi njih. Samo lagano drustvo.![]()
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
Primi ga viljareal posrani u 47 minut,da im majku ***** ima sam ih 1-1,Sad cekam atl madrid 2+,city 3+,rosenborg-1 i viljareal 1
Teksas-La Ejndzels 2(2.35)
Sinsinati-Hjuston 1(1.75)
San Dijego-Cikago 1(1.60)
ulog 2/10
deksi
Ajmo moji,udarajte.
deksi
Lose veceras.. Fuuj..
Posprdase se dobro Francuzi sa mnom. Odigrao jako da dobiju set (na kvoti 1.9, dok su gubili 2 poena) onda su cio set vodili po 4-5 poena, nesto kao 23-19 cak, a izgubili 23-25
Ovi Italijani su kreteni teski. Napoli jedva sa igracem vise, a posrani PALERMO ne umije da da go Lozani KUCI. Igrao sam 3+, kvota 1.5, i samo to cekam za pare.
DICIOTTO
Atletiko,Viljareal,Genk,Lil.
Moze li iko od ovih invalidnih ekipa da uvali koji gol za ovih cemernih 10/15 minuta?
Raise my hammer,take my aim
Moze BATE 4:0..![]()
Btw. Kako sam osjetio kec, ali dzaba kad drugi za'ebu..
vise sam se nadao u juve 3+ nego li u atl madrid 0-2![]()
Who let the dogs out
Eo me zajeba Palermo za pare. Kakvi nesposobnjakovici, jedva su dobili LOZANU. Pa moj tim sa malog fudbala bi dobio te kretene. Pih!
DICIOTTO
mene siti razbi.a bio fin tiket sa 1 za 85.i oni ostali samo i pljas
e kako sam 2 fina tiketa imao, na jedan padam na lech gg, na drugi liverpool da da 2 gola :O za dooobree pare...a mnogo su dobri rezultati bili...
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
There are currently 34 users browsing this thread. (0 members and 34 guests)
Bookmarks