ajde porto daj jos jedan molim te....
ova u kladionicu mi pogrijesiLA na dva tiketa na jedan sevilju 2 a na drugi gent 1 kuku
Last edited by Sunshine~; 30-09-10 at 19:35.
Igram Stutgart 3+ i dolazi mi u zadnjih 15 minuta,igram PSV 0-2,2 gola pdaju u 40 minuta i vise ne uhh
pazi napoli 3-3 pas mu mater
Dotmund 1x me baca za pare,sve mu na svijet mrtvo
Dosao bi ovaj dortmund iz 2u1 nego vidish li sto sudija napravi? Krenuli su od poectka drugog poluvremena da napadaju, ali dzabe ostadoshe bez igracha i na kraju i stativu pogodise ali dzabe...
Moram sad trazit nesto za sutra, nesto me nece u ova 3 dana
Zenit 1
Porto 2
Psg 1
Cska 1
i Dortmund 1 qq
Proradi cir. Tri fantasticne kvote sa odbojke bacene u nepovrat zbog 1X na Dortmund. O dobitku da ne pomisljam. A sad tiket. CSKA H1, 1 YB, 1 Hajduk, 2 Besiktas, 1X Utreht i Odenze 0-2.
Izvinite sto skrecem sa teme.Potreban mi je haker,ne neki klinac vec haker majstor da mi odradi nesto.Skupo placam.Javite se putem privatne poruke.
deksi
Bravo Black, Signore - ranisan 3x2 posle jela.
Sugava Liga Evrope, raj za stelovanje.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja pao Dortmund 2-3 gola,skoci mi pritisak strasno kad ovako padam.ko je gledao utakmicu shvatice.Trebao je makar jos 1 gol da bude
Hahaha. Povede mi Gent. To mi je zadnji tiket. za 280. trebalo biti i oko 340, ali oborili smradovi u lob YB sa 2.85 na 2.50... Ne znam dal da se stitim online, to nikad ne radim. Cak kad imam i odlicne marze, tipa igram u setu da autsajder dobije na kvoti 3.5, pa vodi autsajder 2-3 poena i onda kvota na favorita 3.5-4, a ja ne zelim da se stitim I ZARADIM, nego hocu UZBUDJENJE.
Pokri to i sjedi s mirom![]()
na ovaj topic mozemo pricat sta god ocemo,niko ne gleda![]()
Bate dnb1, ljepotica.
nESTO SAD GLEDAM. DA NIJE MOZDA PREVISE POTCIJENJEN jUVE?! jA ODIGRAH DUBL eSTUDIJANTES ISPOD 163.5 I 1x CITY, ALI...
There are currently 67 users browsing this thread. (0 members and 67 guests)
Bookmarks