Page 8 of 15 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 176 to 200 of 359

Thread: Chemtrails

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Chemtrails preko satelita

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Za Bugija

SLUCAJ CHEMTRAILS - Talijanski ministar obrane ispitan o zaprasivanju Hrvatske?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dokaz opreme za zaprasivanje na putnickom avionu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako ste pogledali prethodne snimke, onda ce vam biti jasno da se radi o istoj stvari kod nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Ne znam što si mene citirao, ne držim ni "oplođivanje" ni "trovanje" stranu. Istina je vjerovatno negdje između, ali sigurno ne tačno na polovini.
    Post je zvučao poprilično trovački. Možda zbog tajminga.
    Dugujem izvinjenje.

McS, izvini, ali ovo meni sve ne izgleda kao dokaz koji bi mogao staviti ovo izvan razumne sumnje. Ako se nešto i dešava (a jedino što je iz ovog očigledno je da za avionima ostaju tragovi), ne bi trebalo da smiješ koncizno da izvučeš zaključak.
    Tačne visine nijednog od aviona ne znaš, tačnu visinu nijednog 'chemtraila' ne znaš, trajnost običnog contraila nagađaš, ne znaš koliko spoljašnji faktori (tzv. šum-faktori) utiču na 'chemtraile', sve podupireš nekonzistentnim izvještajima, mjestimično i sa TV-a (izvora kojeg i sam smatraš nepouzdanim). Nemaš rezultate vezane za hemijsku promjenu strukture vazduha, nemaš teške slučajeve obolijevanja na tlu, nemaš nikakav pokazatelj da je to išta sem običnih tragova koji ostaju za avionima, nemaš mjerenje vlažnosti vazduha na velikim visinama, nemaš podatke o gustini oblaka, tipu goriva koje koriste avioni. Skoro pa ništa.
    Ruku na srce, rekao bih da si već odlučio i to je to.
    Ovo, s' druge strane, nije naučna tema (nije bila ni prethodna, tezuljina, tj. starwalkerova) i sve dok se ne sprovede naučno istraživanje sa tačnim podacima neće biti.
    To, a ne nešto drugo, razlog je što sam se javljao i na prethodnu i na ovu temu.
    Kao i kod prethodne, odustaću. Nije vrijedno truda, mislim. A i zalaganje za neki ideal pokreće na riječi samo donekle.

Da ima moderatora koji je zainteresovan za podforum, teme i bilo što vezano za nauku - ne bismo se morali ni srijetati na ovakvim temama.
    Ovako...

Pozdrav.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Post je zvučao poprilično trovački. Možda zbog tajminga.
    Dugujem izvinjenje.

McS, izvini, ali ovo meni sve ne izgleda kao dokaz koji bi mogao staviti ovo izvan razumne sumnje. Ako se nešto i dešava (a jedino što je iz ovog očigledno je da za avionima ostaju tragovi), ne bi trebalo da smiješ koncizno da izvučeš zaključak.
    Tačne visine nijednog od aviona ne znaš, tačnu visinu nijednog 'chemtraila' ne znaš, trajnost običnog contraila nagađaš, ne znaš koliko spoljašnji faktori (tzv. šum-faktori) utiču na 'chemtraile', sve podupireš nekonzistentnim izvještajima, mjestimično i sa TV-a (izvora kojeg i sam smatraš nepouzdanim). Nemaš rezultate vezane za hemijsku promjenu strukture vazduha, nemaš teške slučajeve obolijevanja na tlu, nemaš nikakav pokazatelj da je to išta sem običnih tragova koji ostaju za avionima, nemaš mjerenje vlažnosti vazduha na velikim visinama, nemaš podatke o gustini oblaka, tipu goriva koje koriste avioni. Skoro pa ništa.
    Ruku na srce, rekao bih da si već odlučio i to je to.
    Ovo, s' druge strane, nije naučna tema (nije bila ni prethodna, tezuljina, tj. starwalkerova) i sve dok se ne sprovede naučno istraživanje sa tačnim podacima neće biti.
    To, a ne nešto drugo, razlog je što sam se javljao i na prethodnu i na ovu temu.
    Kao i kod prethodne, odustaću. Nije vrijedno truda, mislim. A i zalaganje za neki ideal pokreće na riječi samo donekle.

Da ima moderatora koji je zainteresovan za podforum, teme i bilo što vezano za nauku - ne bismo se morali ni srijetati na ovakvim temama.
    Ovako...

Pozdrav.
    Drugar,
    Da te tema i malo zainteresovala, da si pogledao sve sto sam postavio i da si sam "istrazivao" vjerovatno ođe ne bi pisao to što pišeš. A možda ti je ambicija da postaneš moderator, i fetiš ti je da sa svojim znanjem usmjeravaš druge na to što je pravo a što ne, što koga treba da interesuje i ko čime treba da se bavi.
    Pošto si napadan sa svojim "naučnim" stavovima koji ne vode konstruktivnoj raspravi rađe bi atom snage sto trošim da ti otkucam odgovor ubuduce zadrzao za sebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Drugar,
    Da te tema i malo zainteresovala, da si pogledao sve sto sam postavio i da si sam "istrazivao" vjerovatno ođe ne bi pisao to što pišeš. A možda ti je ambicija da postaneš moderator, i fetiš ti je da sa svojim znanjem usmjeravaš druge na to što je pravo a što ne, što koga treba da interesuje i ko čime treba da se bavi.
    Pošto si napadan sa svojim "naučnim" stavovima koji ne vode konstruktivnoj raspravi rađe bi atom snage sto trošim da ti otkucam odgovor ubuduce zadrzao za sebe.

Aj' vala još jedan.

Naukom se bavim. Posao, profesija, buduća profesija, hobi, zovi to kako 'oćeš. Stalo mi je do toga na više nivoa. Tako da je ovo za mene nešto malo više od vikend - izdrkavanja. Ti možeš to da vidiš onako kako želiš.

Jebe mi se za mjesto moderatora - konstatujem stanje.

Imam fetiš. Podvezice.

Što se tiče gledanja klipova - neke sam gledao i po drugi put.

Ljubi te Džo.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post

Aj' vala još jedan.
    Naukom se bavim. Posao, profesija, buduća profesija, hobi, zovi to kako 'oćeš. Stalo mi je do toga na više nivoa. Tako da je ovo za mene nešto malo više od vikend - izdrkavanja. Ti možeš to da vidiš onako kako želiš.
    Jebe mi se za mjesto moderatora - konstatujem stanje.
    Imam fetiš. Podvezice.
    Što se tiče gledanja klipova - neke sam gledao i po drugi put.
    Ljubi te Džo.
    Džole, džole, majstore!

Jadna je ta tvoja nauka.
    Čika McS ti daje prijateljski savjet: Ako ti tema ne odgovara ti je zaobiđi.
    Ne troši talenat na gluposti jer pucaš ćorcima a hvališ se puškom.
    Obrati malo pažnju na rječnik, ne bi volio da ti izmakne mjesto moderatora :hammer:
    I uči na više nivoa, nemoj se zaje8avat! Pita u poneđeljak!!

p.s. častih te ovaj atom, mlad si trebaće ti.

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Arrow

Bilo bi sjajno da nas makar desetoro pogleda ovaj serijal do kraja. Pa onda da sučelimo stavove.

Svakako je bolje pogledati ovo nego par sati grand parade, farme ili sličnog programa.

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,879
    Thanked in
    2,773 Posts

Svakako je bolje pogledati ovo nego par sati grand parade, farme ili sličnog programa.
    Nadam se da će neka domaća televizija imati sluha za ovu problematiku, pa tako u svoj programski sadržaj ubaciti emisiju koja bi se bavila ovim
    i sl fenomenima. Materijala ima na pretek, ali se bojim da u svijetu masovne hipnoze i nametnutih vrijednosti baš i nema mjesta za takve stvari
    Možda kao tračak nade prepoznajem TV Vijesti. Bio sam pozitivno iznenađen njihovim filmskim izborom za utorak, kad su u sadržaj ubacili stvarno
    vrijedan gledanja dokumentarac Capitalism: A Love Story, Michael Moor
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

Toliko koncizno pričaš i tvrdiš da is u pravu.

Je li ti palo na pamet da su ovi tragovi rezultat drugačije klime koja nas je zadesila u zadnih 15 godina?

Na Zemlji je dovoljno da se globalna temperatura promijeni za 0.5 stepeni pa da nastane rusvaj. Mislim da se u ovom vijeku povećala za 3 stepena a u zadnjih 20 godina 1 stepen. MOžda odatle nastaju ovi tragovi?

Ili nas sigurno truju...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Thumbs down

15 godina relevantan period u milion-godina staroj istoriji planete? Bugi opasno proklizavaš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Toliko koncizno pričaš i tvrdiš da is u pravu.

Je li ti palo na pamet da su ovi tragovi rezultat drugačije klime koja nas je zadesila u zadnih 15 godina?

Na Zemlji je dovoljno da se globalna temperatura promijeni za 0.5 stepeni pa da nastane rusvaj. Mislim da se u ovom vijeku povećala za 3 stepena a u zadnjih 20 godina 1 stepen. MOžda odatle nastaju ovi tragovi?

Ili nas sigurno truju...
    A, i o tome bi moglo da se prica i prica.. A da si promasio sa zakljuckom jesi :dring:.. Nemoj vise o ovoj temi. Ima o klikerima pa tu razbij.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bilo bi sjajno da nas makar desetoro pogleda ovaj serijal do kraja. Pa onda da sučelimo stavove.

Slazem se sa tobom u potpunosti.
    Kao sto se vidi na ovom forumu, mnogi pogledaju pola jednog snimka i onda filozofiraju i prizivaju svoju logiku da obore ono sto je opste poznato sirom planete.
    Onda sve krece u krivom smjeru. Umjesto, da vidimo jesu li chemtrails najprisutniji na primorju, centralnom ili sjevernom dijelu CG, ođe neki otvaraju lobanju glupostima, to je obicno, to je bla, bla, bla ja sam naucnik..ja najbolje znam.
    Zar se ne vidi da bas takvo razmisljanje u globalnoj mjeri doprinosi da su ljudi bukvalno ovce kojima vise ne treba coban, jer one odavno kontrolisu jedna drugu da se koja ne izdvoji iz stada. A coban im je top of the top.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Današnje..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li moguce da jos o ovome pricate...:lolblue:

Kakvi ste vi IDOLI!!!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Je li moguce da jos o ovome pricate...:lolblue:

Kakvi ste vi IDOLI!!!
    Ajde igraj lopte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kada bih isao logikom da je ovo sve u redu, i da se zanosim. Onda ne bih mogao da ne primijetim da ako se radi o regularnim komercijalnim letovima, da lete jedan iza drugog, ili paralelno, ili se ukrstaju (sto je cesto). Ne zivimo u New York da imamo tako gust saobracaj i da dnevno prevozimo milion putnika.
    Znaci, kada bih razmisljao kao 19-godisnjak vjerovatno ne bih mogao primijetiti da skacem sam sebi u drob, a sa druge strane da se pravim nevjerovatno pametan a u sustini ne znam zasto mi ona stvar sluzi.

Primjeri Chamtrails-a u CG:

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

Talking

15 godina relevantan period u milion-godina staroj istoriji planete? Bugi opasno proklizavaš.
    NIjesam ja majke mi, on je prvi rekao da toga nije bilo prije 15 godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

NIjesam ja majke mi, on je prvi rekao da toga nije bilo prije 15 godina
    A zar ti ne bi trebao da se igras klikera?

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Nema sumnje da ovoga nije bilo do prije 10-15 godina kod nas, zna se koliki trag ostavljaju mlazni avioni, vjerujem u ovu priču ali i tu se mora stati, isto kao kod ovih laboratorijskih bolesti i desetine/stotine drugih stvari koje pogađaju ovu planetu jer mi tu jednostavno ne možemo ništa uraditi... Džaba protesti i peticije...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

A zar ti ne bi trebao da se igras klikera?
    Nešto mi mnogo pominješ klikere, da nijesi to izgubio u nekom duelu pa si tužan?
    Ne brini se uvjek imaš svoje oblake....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nešto mi mnogo pominješ klikere, da nijesi to izgubio u nekom duelu pa si tužan?
    Ne brini se uvjek imaš svoje oblake....
    ajde u svoj tor, zatvori ljesu i ne gledaj u nebo da te ne izbace.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

ajde u svoj tor, zatvori ljesu i ne gledaj u nebo da te ne izbace.
    Eto pravi primjer unižavanja sagovornika. Mislim nema potrebe za uvredama, šta bi tek rekao da sam nešto ružno rekao za oblake
    Evo da se aktivno priključim temi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bugi, kapiram da ti je ova prica smijesna i da po tvojoj logici sva prica o chamtreils-ima nema veze sa mozgom.
    Ako imas vremena pogledaj ova tri videa sto sam postavio, pa ne moras mijenjati misljenje.
    Bez veze je postavljati obicne oblake i praviti sprdnju kako si doprinio temi.
    Sto se mene licno tice ti mozes pisati sto te god volja, a ja ako sam raspolozen
    dacu neki komentar ili cu ti odgovoriti.
    Mislim da je krajnje neukusno davati komentare i ismijavati nas koji mislimo da nesto postoji sto nije uobicajeno,
    jer samu temu tako obesmisljavas a ona to zasigurno ne zasluzuje.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks