Like :dddddddd
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ni Lampard kako sam čuo na tv-u. S tim što to vjerovatno već znate.
Dick Laurent is dead!
Ne sprdajte se, ne igraju Runi i Lampard. Sreca pa su im zamjene lose.
Bijo si poziw koi se neodbija
bez Wayne Rooney, Frank Lampard, Theo Walcott, Jermain Defoe i Bobby Zamora
Uh, treba u "srčanom" smislu preteć tu utakmicu s Englezima. Imalo me srce okinut kad smo sa Italijanima igrali u goste. No dako panu Švajcarci, pa će bit lakše za gledat.
Samo neka panu Svajcarci pa cemo lako shto Englezima fali pola tima![]()
PODGORICA - Fin invest predala je potrebnu dokumentaciju za izgradnju istočne tribine stadiona.
Prema informacijama Vijesti, kompanija Fin invest koja je predala potrebnu dokumentaciju na tenderu za izgradnju istočne tribine stadiona ponudila je da u roku od 26 mjeseci završi taj posao. Ponuđenjena cijena je 11,15 miliona eura.
bar za sljedece kvalifikacije da je gotov stadion....
26 mjeseci za malu tribinu.a mislim da se sa foruma pokupi 30 ljudi pa bi je sklepali za to vrijeme.sramota.pogotovo što kod nas se ti rokovi redovno za trećinu prolongiraju
Vala kad smo ovoliko cekali...
Are you suggesting coconuts migrate?
Vala kad smo ovoliko chekali ?
Slazem se.
Pa možemo i 26 mjeseci još. :P
Are you suggesting coconuts migrate?
Još kad se napravi biće da je potrebno još 3-4 miliona a prvo upozorenje kad se napuni stadion će bit da ljudi ne skaču jer postoji mogući da prodju ka oni na Hejsel
ps:ima pravo ser Brano kad kaže da bi fudbal gledao sa drveća...sigurnije je...
deuscroix
Mora da će biti neka specijalna tribina čim ovoliko košta sa sjedištima od kože i to sa grijanjem i vjerovatno sa nekim posebnim ložama da nam se ovi crnogorski džet seteri od navijača ne smrzavaju i ne guraju sa ostalim smrtnicima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Precerivanje.Kad su one bazene mogu li brzo da naprave sto ce 26 mjeseci za tribinu i garaze.
tribina, garaze, prodavnice, vip loze, 32 redove (10 vise nego na zapadu),...
10 vishe nego na zapad sto?
pomenuse li dje koliki ce kapacitet te tribine da bude?ne racunajuci vip i novinarske loze...
AJMO CRNA GORO !!!
4 iljade ja mislim
na zapadu je tribina sa vise od 4000 mjesta, tako da istok ne moze biti veci, ako je 4000 kapacitet...
:)
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks