Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 76 to 100 of 261

Thread: Bahato se parkiram!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Zaboravih dokazni materijal!
    A ima Zastava neke sminka tablice
    Da mi je da ja imam dje ovako kod moje zgrade da se parkiram da znam da me niko nece udarit vratima i da me niko ne moze zakacit na parking

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Seljak , trebao ga je malo iskriviti da niko ne pokusa da se parkira pored i da ga ne zakaci vratima ...
    Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ima po gradu hiljadu ovih Sandera Stepway. Ne los autic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    ja iskreno mislim da ste promashili temu sa ovim slikama..
    slikate ljude koji su od muke parkirani na trotoar i sl, ljude koji su zagradili druga kola nekih 5 minuta dok istrche nedje jer nemaju se dje drugo parkirat. Nekome je veliko 50 centi, euro i slicno.
    Najbolje bi bilo da ja uzmem da slikam kako se meni parkiraju 2 auta ispred garaza kucnih pa ne mogu da izadjem..ali ti ljudi iskoce za djecu u skolu, ako ih nema za 10 min ja zovem pauk.
    To nije BAHATO.
    Bahato je ferrari 360 modena crveni i sivi merc sl amg kabrio koji su SVAKI DAN parkirani ispred carina CD parking, nerijetko i ukoso pa udju malo u ulicu slobode.
    A sinoc su se poperili na pjesacki na vrh njegoseve, preko puta kalimera. Valjda su momak i djevojka, ili 2 momka sta znam. Ne odvajaju se.
    Slikajte cayenne ispred buda bara. slikajte pg cg, pg mn, pg BRKOVIC, pg UBOVIC i slicno.
    Slikajte ministra brajovica koji zauzme ULICU, ne traku nego ULICU.

e tako.
    btw ja i sam se danas premijerno parkirao na parking rezervisan za core diplomatique i osjetio sam se tako lijepo <3 ispred mene cadillac ambasodora Roderika MurA. Izljubili smo se i izgrlili.
    Tema nije promasena, naprotiv u potpunosti pogodjena sa minimalnim kolateralnim zrtvama (bile bi i vece da su mene nedje ugrabili , salim se naravno), ali apsolutno potpisujem i boldovano, a ima jos sretnih primjea, no nas je valjda strah, pa cutimo.

Hvala svima koji su se aktivno ukljucili i nadam se da ce nas doprinos koristiti, podstreknuti ili bar natjerati nekog da razmisli (pa makar samo jednog bahatog vozaca i opet nije uzalud).
    Daj vise odmora jeziku nego rukama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dok parking zvrji poluprazan, gospoda se utrkuju za poziciju na trotoaru! Mora biti da tu ima nesto!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni su najjaci likovi koji ostavljaju svoja auta na Bul.Ivana Crnojevica (raskrsnica od 697 prema ex Zetatransu) na sred raskrsnice...Obicno je tu parkiran sivi mercedes slon....
    Klasicni bezobrazluk....

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

kako vi ne razumijete da treba preći pješke 5-6 koraka više, brate!? aooooooooooo!!!

:mrgreen:
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rover View Post
    Meni su najjaci likovi koji ostavljaju svoja auta na Bul.Ivana Crnojevica (raskrsnica od 697 prema ex Zetatransu) na sred raskrsnice...Obicno je tu parkiran sivi mercedes slon....
    Klasicni bezobrazluk....
    E moram istaci nesto sto nije bahato parkiranje, ali je totalni bezobrazluk i saobracajna nepismenost.

Na raskrsnici u Bulevaru kod T-Coma i zgrade Maxim su 3 trake, prva ide lijevo prema zgradi Vektre, srednja i desna idu pravo prema Tolosima i desno prema Maloj pijaci. Ali nema sanse da oni ljudi ovarisu u svoju traku kad nastavljaju pravo prema Tolosima, jos je oznaceno na kolovozu, ali uzalud. E pa izludjuju me, svaki put gledam kad ce neko da me "ocese", samo jurnu pravo kako njima odgovara, a da li je njihova traka to ih ne interesuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    kako vi ne razumijete da treba preći pješke 5-6 koraka više, brate!? aooooooooooo!!!

Jes' stvarno, bas sam pretjerala. Totalno sam nerazumna, priznajem!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    E moram istaci nesto sto nije bahato parkiranje, ali je totalni bezobrazluk i saobracajna nepismenost.

Na raskrsnici u Bulevaru kod T-Coma i zgrade Maxim su 3 trake, prva ide lijevo prema zgradi Vektre, srednja i desna idu pravo prema Tolosima i desno prema Maloj pijaci. Ali nema sanse da oni ljudi ovarisu u svoju traku kad nastavljaju pravo prema Tolosima, jos je oznaceno na kolovozu, ali uzalud. E pa izludjuju me, svaki put gledam kad ce neko da me "ocese", samo jurnu pravo kako njima odgovara, a da li je njihova traka to ih ne interesuje.

hahahhahah
    to mi se desilo prekjuce i bas sa komentarisao...kao da neki ljudi nikad vozacki nisu polagali

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a gospoda sa pauka u radnom vremenu locu u lokandi...

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    323 Posts

sto se radi kod univerziteta ..

* Profesionalni detailing vozila *
    Instagram : Tico Detailing

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

hahaha vala ga parkirashe...ken block ne mozhe ovo...maze se guzichinama golfovi
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li ovo istina? Svako li danas vozi i parkira. :?
    C R N A G O R A

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaha, svasta se moze videti oko Univerziteta, ali ovako nesto stvarno vidim prvi put. E pa svasta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ima po gradu hiljadu ovih Sandera Stepway. Ne los autic.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ova potonja slika je fora
    "eeeeee, evo ga Miškov golf, aj da mu se parkiramo da ne moze da udje"
    inache parola je: "Snjadji se"

(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by tihomirdj View Post
    sto se radi kod univerziteta ..
    Ne znam je li fora ali imao je i pravo ovaj sa Golfom 2, covjek je parkirao na svoje mjesto a ovaj sa Golfom 5 mozda drugi put obrati paznju kako parkira i ne zauzme dva mjesta.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    Bahato je ferrari 360 modena crveni i sivi merc sl amg kabrio koji su SVAKI DAN parkirani ispred carina CD parking, nerijetko i ukoso pa udju malo u ulicu slobode.

Black Djurisic...
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    38
    Thanked in
    24 Posts

Curke sto idu kod Zorana na frizuru u centar grada kod Lovcena, redovno zakrce parking jer ga ostave na sred prolaza dok ne zavrse kod frizerke!!!!!! Prije koju godinu sam izdusio gumu...takva me je nervoza uhvatila da je to nemoguce, kasnim a idiot parkirao na sred ulice-prolaza. Izdusio sam gumu i pozvao taksi da me vozi jer sile nije bilo da iko tuda prodje a jos manje da se odazove na sirenu.

Nervoza me hvata kad se sjetim toga. Pih.

Jos sto Mugi uredno smanjuje broj parking mjesta. Sad ce, poslije preuredjenja Vuka Karadzica da bude svega 30% parking mjesta u odnosu na prije renoviranja. Bitno je da je kruzne tokove nabacio dje ne treba a dje ce se ljudi parkirati to nije problem. Kuci cu auto da nosim pa cu ga prkirati na terasu.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

To je moja dvojka

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    167 Posts

Quote Originally Posted by box View Post
    Curke sto idu kod Zorana na frizuru u centar grada kod Lovcena, redovno zakrce parking jer ga ostave na sred prolaza dok ne zavrse kod frizerke!!!!!! Prije koju godinu sam izdusio gumu...takva me je nervoza uhvatila da je to nemoguce, kasnim a idiot parkirao na sred ulice-prolaza. Izdusio sam gumu i pozvao taksi da me vozi jer sile nije bilo da iko tuda prodje a jos manje da se odazove na sirenu.

Nervoza me hvata kad se sjetim toga. Pih.

Jos sto Mugi uredno smanjuje broj parking mjesta. Sad ce, poslije preuredjenja Vuka Karadzica da bude svega 30% parking mjesta u odnosu na prije renoviranja. Bitno je da je kruzne tokove nabacio dje ne treba a dje ce se ljudi parkirati to nije problem. Kuci cu auto da nosim pa cu ga prkirati na terasu.
    I ja sam jedan dan tako popizdio da sam htio moje auto da ostavim na sami ulaz tako da niko vise ne moze ni uc ni izac iz dvorista, no nemogah zbog komsija. Moracu i ja pocet da nosim jednu britvicu sa sobom.
    A sto se tice V.karadzica koji se sad renovira bice 8(OSAM) parking mjesta. NO COMENT.

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Vi na jednu budalastinu, odgovarate jos vecom! Ne mogu da vjerujem da ste busili gume! Sramota!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Treba ne gume izbusit, no cijelo auto slomit seljacinama takvim nekulturnim, jedino tako ce se redu naucit
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije uredu ni demolirati auto ako nije propisno parkiran. Jesam protiv bahatosti, pa i u parkiranju, ali busiti gume ili na neki drugi nacin stetiti automobil je podnednako ruzno.

Svakako ostaviti neku porukicu ili u znak protesta podici brisace, ali lupati i busiti nonono!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Starac Foco View Post
    Nije uredu ni demolirati auto ako nije propisno parkiran. Jesam protiv bahatosti, pa i u parkiranju, ali busiti gume ili na neki drugi nacin stetiti automobil je podnednako ruzno.

Svakako ostaviti neku porukicu ili u znak protesta podici brisace, ali lupati i busiti nonono!
    Da me ne shvatis pogresno, ide mi na zivce bilo koja vrsta nasilja i linca, ali ipak imam jedno pitanje za tebe:

Da li mislis da bi porukica uticala na krknu plavojku koja vozi dzipa i parkira se na Starom u jednoj od najprometnijih ulicica, i to na pesackom prelazu tik uz silaz za invalide. U tom casu taman sam prelazila ulicu (bolje receno pokusavala da predjem) i naravno, gledam u te tablice, a ona me jos nadrndano pita: "Sta gledas u tablice?" Malo je falilo da skoci na mene da se bije.

Na nju bi uticala porukica? Ne, na nju bi uticalo da je oderes po dzepu ukoliko nije sponzorusa ili nema nekog d.bila funkcionera ili propalicu koji je izdrzavaju. Ukoliko je to sto navedoh, onda ne pomaze nista nego da joj ostavis porukicu da si joj odrpao kola!

P.S. I nemojte komentare tipa zena vozi i slicno, posto sam se uverila da muskarci takodje ne vode racuna o parkiranju, nego je ovo najsveziji primer pa ga iznesoh. Muskarci su cak su i bahatiji.
    Last edited by Zizak; 04-12-10 at 23:09.

Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks