Seljak , trebao ga je malo iskriviti da niko ne pokusa da se parkira pored i da ga ne zakaci vratima ...
Tema nije promasena, naprotiv u potpunosti pogodjena sa minimalnim kolateralnim zrtvama(bile bi i vece da su mene nedje ugrabili
, salim se naravno), ali apsolutno potpisujem i boldovano, a ima jos sretnih primjea, no nas je valjda strah, pa cutimo.
Hvala svima koji su se aktivno ukljucili i nadam se da ce nas doprinos koristiti, podstreknuti ili bar natjerati nekog da razmisli (pa makar samo jednog bahatog vozaca i opet nije uzalud).
Daj vise odmora jeziku nego rukama.
Dok parking zvrji poluprazan, gospoda se utrkuju za poziciju na trotoaru! Mora biti da tu ima nesto!
Meni su najjaci likovi koji ostavljaju svoja auta na Bul.Ivana Crnojevica (raskrsnica od 697 prema ex Zetatransu) na sred raskrsnice...Obicno je tu parkiran sivi mercedes slon....
Klasicni bezobrazluk....
kako vi ne razumijete da treba preći pješke 5-6 koraka više, brate!? aooooooooooo!!!
:mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E moram istaci nesto sto nije bahato parkiranje, ali je totalni bezobrazluk i saobracajna nepismenost.
Na raskrsnici u Bulevaru kod T-Coma i zgrade Maxim su 3 trake, prva ide lijevo prema zgradi Vektre, srednja i desna idu pravo prema Tolosima i desno prema Maloj pijaci. Ali nema sanse da oni ljudi ovarisu u svoju traku kad nastavljaju pravo prema Tolosima, jos je oznaceno na kolovozu, ali uzalud. E pa izludjuju me, svaki put gledam kad ce neko da me "ocese", samo jurnu pravo kako njima odgovara, a da li je njihova traka to ih ne interesuje.
a gospoda sa pauka u radnom vremenu locu u lokandi...
sto se radi kod univerziteta ..
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
hahaha vala ga parkirashe...ken block ne mozhe ovo...maze se guzichinama golfovi![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Je li ovo istina? Svako li danas vozi i parkira. :?
C R N A G O R A
Hahaha, svasta se moze videti oko Univerziteta, ali ovako nesto stvarno vidim prvi put. E pa svasta.
Ova potonja slika je fora
"eeeeee, evo ga Miškov golf, aj da mu se parkiramo da ne moze da udje"
inache parola je: "Snjadji se"
:mrgreen:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Curke sto idu kod Zorana na frizuru u centar grada kod Lovcena, redovno zakrce parking jer ga ostave na sred prolaza dok ne zavrse kod frizerke!!!!!! Prije koju godinu sam izdusio gumu...takva me je nervoza uhvatila da je to nemoguce, kasnim a idiot parkirao na sred ulice-prolaza. Izdusio sam gumu i pozvao taksi da me vozi jer sile nije bilo da iko tuda prodje a jos manje da se odazove na sirenu.
Nervoza me hvata kad se sjetim toga. Pih.
Jos sto Mugi uredno smanjuje broj parking mjesta. Sad ce, poslije preuredjenja Vuka Karadzica da bude svega 30% parking mjesta u odnosu na prije renoviranja. Bitno je da je kruzne tokove nabacio dje ne treba a dje ce se ljudi parkirati to nije problem. Kuci cu auto da nosim pa cu ga prkirati na terasu.
To je moja dvojka![]()
I ja sam jedan dan tako popizdio da sam htio moje auto da ostavim na sami ulaz tako da niko vise ne moze ni uc ni izac iz dvorista, no nemogah zbog komsija. Moracu i ja pocet da nosim jednu britvicu sa sobom.
A sto se tice V.karadzica koji se sad renovira bice 8(OSAM) parking mjesta. NO COMENT.
Vi na jednu budalastinu, odgovarate jos vecom! Ne mogu da vjerujem da ste busili gume! Sramota!
Treba ne gume izbusit, no cijelo auto slomit seljacinama takvim nekulturnim, jedino tako ce se redu naucit
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nije uredu ni demolirati auto ako nije propisno parkiran. Jesam protiv bahatosti, pa i u parkiranju, ali busiti gume ili na neki drugi nacin stetiti automobil je podnednako ruzno.
Svakako ostaviti neku porukicuili u znak protesta podici brisace, ali lupati i busiti nonono!
Da me ne shvatis pogresno, ide mi na zivce bilo koja vrsta nasilja i linca, ali ipak imam jedno pitanje za tebe:
Da li mislis da bi porukica uticala na krknu plavojku koja vozi dzipa i parkira se na Starom u jednoj od najprometnijih ulicica, i to na pesackom prelazu tik uz silaz za invalide. U tom casu taman sam prelazila ulicu (bolje receno pokusavala da predjem) i naravno, gledam u te tablice, a ona me jos nadrndano pita: "Sta gledas u tablice?" Malo je falilo da skoci na mene da se bije.
Na nju bi uticala porukica? Ne, na nju bi uticalo da je oderes po dzepu ukoliko nije sponzorusa ili nema nekog d.bila funkcionera ili propalicu koji je izdrzavaju. Ukoliko je to sto navedoh, onda ne pomaze nista nego da joj ostavis porukicu da si joj odrpao kola!
P.S. I nemojte komentare tipa zena vozi i slicno, posto sam se uverila da muskarci takodje ne vode racuna o parkiranju, nego je ovo najsveziji primer pa ga iznesoh. Muskarci su cak su i bahatiji.
Last edited by Zizak; 04-12-10 at 23:09.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks