A znam XL mada kad uporedjujem sa velicinama na sajtu ispadne da mi treba M. e sad necu da mi bude mala a necu ni 3 broja vecu
Jesam ja masu puta... Zavisi od marke do marke... Valjda znas koju velicinu nosis![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A znam XL mada kad uporedjujem sa velicinama na sajtu ispadne da mi treba M. e sad necu da mi bude mala a necu ni 3 broja vecu
A maxe, američke pa čak i engleske veličine se uopšte se slažu sa našim...Naručih iz Amerike majicu kratkih rukava veličine XL, evo mi stoji u ladici i ne oblačim je jer mi je kao haljina :neutral: A engleske su preširoke...
Sad ću koju duksericu uzet pa da ako mi bude taman![]()
Zavisi koju marku narucujes... Npr Nike ti je isto i kod nas i kod njih, osim ako nije Nike iz Tuzi![]()
E pa to. Ova je iz UK uzecu ovu M pa kakva bude. Sad pitah prodavca ako moze nek vala izmjeri duzinu rukava![]()
i kakve crne nike, to ima i odje. ja sam ovu htjeo http://cgi.ebay.co.uk/IRON-FIST-BLAC...item92aef396ee
Last edited by *lucifer*; 27-09-10 at 19:20.
A ovako grdnih dukseva ima i u pg...
Ja narucujem nocas stvar iz Holandije, kaze prodavac da stize za 6-7 dana, sitna stvar je u pitanju
Njak Njak Njak
mogu mislit kaki je
Ja cekam jos ovu nedelju da stigne poster onda saljem mail, sto mislite oce li vratit pare?![]()
rm -rf /
A cega je to poster?
Mislim mozes i kod nas da istampas poster samo da imas sliku
Njak Njak Njak
Zna li ko kakve druge sajtove za robu mimo e-baya, amazona, asosa...![]()
Pa od ove ti je ostalo jedino XL 4 komada, osim ako ti vec nisi kupio polednju M... Inace imas ovu dolje tabelu velicina, i skroz desno ti pise "to fit chest" dakle koliko inacha da odgovara grudima... Ako inache nosis XL, M ce ti biti malo 100%... Medjutim imas opciju da vratis nazad, i da ti prodavac promijeni velicinu, jedino ti snosis troskove postarine...
Inace vec se o tome ovdje pisalo, da prodavci vracaju pare nazad ako nesto ne stigne... I meni su 2-3 put vracali, cak iako mi je sa zakasnjenjem stizalo... Tako je barem na eBay-u...
Ovo je zaraza, juce otvorih karticu vec 3 stvari kupih, sta god vidim klikam buy ne mogu da se zaustavim
Njak Njak Njak
da li je neko narucivao robu vrijednosti preko 150e express opcijom? kako ide onda procedura carinjenja? da li se i tada placa onih 30e lopovima dhl/ups?
Obican poster, mada nijesam imao sliku da uvelicam pa da ispane pribliznog kvaliteta, a nije za mene no druga a ja platih dok ne stigne......
Eo cekat cu jos ove nedelje vala, poslah im mail i vele njima pise da je poslato a na tracking pise da posta ocekuje da primi posiljku -.-
rm -rf /
Ma doce ti gotovo sigurno, samo se nekada malo zagubi, pa joj treba dosta vremena... Pogotovu ako imaju kakvi tracking number, tim je sigurnost veca...
@alien: Ako se salje obicnom postom, a posiljka je priority, ili expres, itd; a vrijednosti je preko 150 eura sa postarinom, ne placas DHL-u, ili ostalim kurirskim sluzbama, vec direktno crnogorskoj Carini... Za tehniku je to nekih 8% carine i 7% PDV-a na ukupnu cijenu... Samo provjeri sta prodavac podrazumijeva po express posiljkom - dal neku kurirsku sluzbu, ili postu...
ok to, nego ja bih bas koristio neku express opciju tipa dhl/ups/fedex jer ne mogu da cekam mjesec dana paket, a i ove sluzbe su mi sigurnije
Pa ako narucujes nesto preko 500 eura vrijednosti, onda se mozda i isplati platiti njima dodatnih nekoliko desetina eura, zbog brzine i sigurnosti... Ispod toga, i obicna posta je sasvim sigurna...
narucujem dosta, ali do sad su mi 2 stvari zaglavile. slucajno ili ne digitalac od 250e je nestao nedje izmedju usa i cg. srecom pa sam ga osigurao, nego je i to procedura od 4-6 mjeseci.
e sad, uzeo bih drugi, ali ne bih da opet cekam pola godine, nego ako narucim da bude tu za oko 10 dana i da budem relativno siguran, a i da mi se isplati ako moze. tako da ako ce oni uzeti jos 30e pored transporta od 20 koji placam, poreza i carine onda mi se opet ne isplati. zato sam precizno postavio pitanje, ako je neko kupovao da mi kaze da li i u tom slucaju(neoslobadjanja carine) uzimaju tih 30e.
Mislim da uzimaju, na ime otkupa tovarnog lista... Pisali su ljudi vec o tome na prethodnim stranama, pa prelistaj malo... Imaju uglavnom losa iskustva po pitanju cijene usluga tih posiljki do 150 eura... Ne nazivaju ih dzabe lopovima![]()
Otkup tovarnog lista svakako naplacuju DHL/UPS... + spediterske usluge. Mada ranije smo pricali da je kod nekih spediciterska usluge gratis... pretrazi malo.
Da, naravno da se naplacuje otkup tovarnog lista, mislio sam da se to podrazumijeva, nego da nisi bio siguran do 150 eura da li se naplacuje![]()
e ok, hvala, to me zanimalo.
znaci nista od porudzbine preko njih.
samo se pitam jesu li oni svjesni koliko gube ovakvim kriminalnim ponasanjem? ovo ustvari legalno nije pljacka, ali da je zakon malo precizniji trebala bi biti. jer ovo je zaista jedan bezobrazni profit, iskoriscavanje, i stvar koja je nerealno skupa.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks