Themo Da Backer Brands 2 i Bagdatis S. Giraldo 2. Ovo su mi po meraku fiksevi. Veoma mi mili oba tenisera. ... Kanepi ce pospremit Jankovicku, ali ne vjerujem da ce biti kvota vrijedna igre.
sto mislis dementieva - pennetta 1 + schiavone - date 1 + kevin anderson - golubev 2?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dementieva ne mogu se opredijelit, Schiavone ok, moj tip je tu Anderson... Sad vidjoh da je Spartak M v Zilina 0-2 kvota 2.00. Ne vidim tu da Zilina srlja, a nije lako igrati protiv bunker ekipa. A Spartak nije bas A klase tim.
E'o se odlucih za Penetu. Prisjetih se nekih njenih meceva u zadnje vrijeme, i vidim da joj dupence i dalje ekstra cvrsto i fino oblikovano.
nista, preskocicu onda... ne bih da protivurjecim, mada kako si gadjao ona iznenadjenja sinoc, mozda bi valjalo probati.
Tacno. Igraj sto ti je na srcu. Mrzno mi je kad treba da dam savjet, a mec mi nije po meraku. Igras sta ti je cef i ciao. Onda mozes posle rec da bolje nisi umio i to je to.
milan 2
real 2
sahtjor 2
partizan x-x
landskrona-assyriska 3+ 10/10
sad malo englezi:
Bournemount 1
Cardif 1
Burnley 1
Newport 1
Morecambe 1
Stevanage 2
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ja bih probao dvicu na hull, ipak. sasvim dobra ekipa, koja je lose startala, ali polako krece ka vrhu. doduse, skinuli su norwich u subotu, mozda bi im dvije pobjede u gostima u 4 dana bilo mnogo.
Portsmut-1
San Jose-2
Uniks-2
Za singl mi je Spartak Moskva-0-2
dobra ekipa ali mnogo bi im bilo,jos burnley dobar kuci
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Tu se moze probat 1+1 a i gg je dobra opcija
Kakav cu tiket sad da sastavim sa gg,ng i 1+1 za 200e![]()
Razmislicu o tome :mrgreen:
QPR da se proba 3+ kvota 1.85 igraju protiv Milvola na 8 utakmica su imaili gol razliku 22:2 a milvol 14:13 ?![]()
There are currently 82 users browsing this thread. (0 members and 82 guests)
Bookmarks