ne vazno je njemu da ce Real da dobije... 0-0 sa Levanteom buahahahha
deksi
ne vazno je njemu da ce Real da dobije... 0-0 sa Levanteom buahahahha
Momci,kad dobijem tipove za kosarku postavljam ih.
deksi
Levante - R.Madrid 0-0
sjutra ce biti para![]()
Ja sam pomalo i izgubio vjeru da se nesto moze dobiti. Jos kad banovase Palacia. Pa opet pod drugim nickom. Pa opet... Budimo realni. Vrijeme na ovom thread-u se moze dijeliti na prije Palacia - Palacio - post Palacio period. Iliti zlatno doba - apokalipsa - post apokalipsa (oporavak).
Pozdrav svim kladionicarima!
Dosta dugo smo u ovome, nakon ljetne pauze krecemo opet sa nasim tipovima i informacijama.
Vise informacija o nama na nasem blogu. Nije reklama, vec samo ko zeli vise informacija i da vidi nasu statistiku. Mi cemo ovdje sa svojim tipovima pokusati da saradjujemo i razmjenjujemo informacije sa svima maksimalno korektno. Cilj je da mi dobijemo novce, a ne kladionice, zar ne?
Zagrijavanje...
28. Sep Atvidabergs FF v Trelleborgs FF 1 2,55 8/10
Ipak prva je utakmica, stoga ne pretjerivati sa ulogom.
Zoumaar-Bet Team
Palacio?
Taman sjutra da se odigra, jer nema dobrih parova.
ja sam nocas odigra:
Helmond-Cvole 4+
Dizeldorf-Bohum 0-1
Malaga-Viljareal pp2+
Kasimpasa-Fenerbahce tim2 2+......Sutra postavljam tiket nocas mi mrzno![]()
Druze, cemu takav komentar? Znamo da su blogovi prepuni prevaranata, ali mi nismo nista trazili. Igramo i svoje tipove, a pratimo ljude za koje mislimo da ih vrijedimo pratiti i koji se pokazu dobri. I to je citava prica.
Nema razloga za tim, razmjenjujmo samo tipove.
Uostalom vrijeme ce pokazati.
Svako dobro!
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
aahaaaaaa LIGA SAMPIONA
EO neki parovi od oka
ajax-milan 2 MILAN MA DOBRU TRADICIJU SA HOLANDSKIM KLUBOVIMA,a pogotovo sa AJAXOM
partizan-arsenal pp2+..... shta mislite?!![]()
Lambda
Samo je jedan El grande. Sad treba svi da mozgamo o LS, a on bi to ocas x-1, 1-2, 2-1. tacan rez. 5:3... I zacinio sa "maksimalan ulog"
Zar smo drugovi? ... Interna sala, nema frke... Na kraju krajeva, malo ih je ovdje sto se nisam bar jednom zakacio, a to je jer kazem sta mislim, ne vrijedjajuci ikog. Nov si, uletio s nekim samopouzdanjem... I nemam nista protiv toga. Nisam naslijedio od djeda forum, no dobrodosao kao svako drugi.
isto i cuveni el grande palacio je ovako naletiosa tipovima prognozama itd , pa se signore nije naljutio , eto nije se naljutio ni na tebe , samo jednostavno covjek kaze to sto misli
![]()
Danas pogodih sve teniske predloge. Rano bili, pa ne postovah odje. Par drugova uzese solidan novac online, ja sam batalio malo to... Nocas su katastrofa parovi. Odlicno mi izgleda Salamanka v. Pereira. A evo i potencijalnih iznenadjenja. Nishikori dobija Bagdatisa, Petkovic Kuznetsovu, Shvedova dementijevu, i meni najmiliji par Safarova v Azarenka. I previse visoka kvota na Safarovu. A ko bas ima ekstra novca, neka slobodno proba Rohusa protiv Del Potra. Delmo se tek vratio tenisu, a to znaci mnogo. Ne moze da se krece dobro, sigurno nece imati razarajuci servis... A Rohus nije za bacit.
@zoumaar-Sali se Gospodin,i mene je nervirao u startu ali momak je dobar,kad ga bolje upoznas,malo vise komentara,momak je na mjestu.Nisam znao da je Palasio banovan,bio je djetinjast ali opet nekako simpatican momak.
deksi
Garsija Lopez-Berer 1(1.80) 10/10
Rohus-Del Potro 1(2.70) 5/10
deksi
sto se tice LS ima da bude gusto i da dodju neki rezultati kakve cete .!. (necete) ocekivat...
tutti quanti cantano e bevono per te!
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks