Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
a izbacio sam ja odma kad je izasa, uostalom pogledaj mi signature
Krasic sjajan nocas, svaka cast ali vise bih volio da smo dobili sa 2:0 nego ovako. odbrana ponovo krhka. malo bolja ali ocigledno jos vremena treba da bi se valjano uigrali. sve u svemu bitna pobjeda. slijedi City pa derbi sa Interom. ne plasim se ni jednog ni drugog protivnika, vec se plasim nase odbraneali bice to dobro
FORZA JUVE !!!
nisam gledao mec bio sam na poslu,ali sam gledao pregled..krasic je odlican,brzo se prilagodio nacinu igre u italiji..sredina odlicna,napad +-,ali odbrana KATASTROFA..ako mislimo nesto da postignemo ove godine moramo odbranu da popravimo i to pod hitno..ne hrabri me ova pobjeda jer ako nam je kaljari mogao dat 2 gola,palermo 3,sturm 3...sta da ocekujemo od citiya ili shintera?ali se nadam da ce odbrana napredovat u narednom periodu i da cemo prestat da igramo toplo hladno kao prosle godine..
FORZA JUVE !!
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Krasic stvarno ne prestaje da iznenadjuje pozitivno, samo sto je njegova forma uz rezultat uglavno sve sa cim se moze biti zadovoljno. Igra daleko od dobre, odbrana losa, primaju se pacerski golovi. Drugi je sprdnja, a i prvi blizu tome. Ne mogu da shvatim da se, uz svo postovanje, Kaljariju dopusta da lagano ima posjed i masu prostora na polovini Juventusa. I onda panika, ispadanja i tome slicno, jer je i nocas pored dva mogao biti primljen jos koji gol. Ekipa koja ima pretenzije da ide na makar plasman u CL ne moze sebi to da dozvoli. Protiv Kaljarija se tako mozda i moze, ali protiv jacih ekipa tesko da ce ici ovako. Bojim se i sigurno, ako se ne promijeni dosta toga. Pa u januaru i junu u kupovinu, jer se iz aviona vidi da su potrebni jaki bekovi i napadac, a u slucaju sve izvjesnijeg odlaska Sisoka i dobar igrac sredine, ne klasicni radnik svakako.
u potpunosti se slazem..katastrofalna je odbrana..dobri bekovi i jedan napadac su ono sto je potrebno da bi Juve bio onaj stari iz dobrih vremena..ako ekipa kakva je sturm graz da 3 gola velikom JUVENTUSUsta mozes ocekivat ne od najjacih nego i od najslabijih ekipa u Seriji A?
nadam se da ce momo ostat ali male su sanse,ali kao prvi prvi prvi zadatak je da se odbrana dovede u red
Svidja mi se sto su Buventini svjesni da imaju katastrofalnu igrunecete uvijek moc ovako srecno dobijat utakmice
Mislim,s ovom formacijom cete uvijek primat masu golova...Sa katastrofalnom odbranom ,vi igrate sa 2 krila ,2 spica i "kreatorom" igre...Znaci ,samo rupa od Mela je zaduzena za iskljucivo defanzivne zadatke ,a i on zna da krene naprijed ,pa vam puca sa svih strana...Kaljari je imao bolje spiceve veceras i bolje kreativce,a oni se ne bore za titulu...Cossu ,Matri i Lazzari su svijet izmislili za Jakvintu,Amaurija i Akvilanija...Kvaljarela bi mi vazda igrao u prve 11...mislim da ne mozete dalje od 4-og mjesta,i trebate da budete zahvalni Interu ,jer ce Italija imat 4 predstavnika u LS ,umjesto 3...![]()
Nista dobro sa ovakvom igrom, prije svega pozadi. Sto se Sisoka tice, ocigledno se ne uklapa u Del Nerijeve takticke zamisli, a iskreno i nije na nivou od ranije. Ako bi cijena bila dobra, a pominje se 9 miliona, mozda u ovakvoj situaciji i ne bi bio los potez da se proda i dovede neki isto jak, ali i kreativniji igrac na sredini.
Jos kad bi se ti ugledao na recimo Mitra i malo vise realno pisao, a manje koristio ove teen fore, dje bi kraj bio
Akvalini je odlican igrac, samo sto Juventus nije bas tip ekipe u koju se on moze uklopiti za jednu ili dvije utakmice. Ali ako ga zaobidju povrede, prilicno sam siguran da ce on imati bitnu ulogu tokom sezone. Za napad se i mozemo sloziti, Kvaljarela bi morao obavezno biti u timu prije nesrece od Amaurija. Jakvinta mora imati prostor dok se ne dovede neki extra spic, iako je i on daleko od igre koju moze pruziti.
Last edited by zocko; 27-09-10 at 00:45.
lazio!!! lazio!!! lazio!!!
tutti quanti cantano e bevono per te!
xaxxaxa..koliko imas godina sine?nemamo katastrofalnu igru nego odbranu..stvaraju se sanse,sredina dobro djeluje,napad tu i tamo ali ajde..medjutim kao sto rekoh odbrana koci..Boze zdravlja pa da vidimo poboljsanja i u tom segmentu vec u januaru pa da pocinemo od shinterista vise koji krv piju najbolji pa najbolji,jedini koji nisu ispadali u seriu B bla bla bla..sta najbolji??profitirali ste izbacanjem Juventusa u Seriu b i do tad bili u sjenci moćnog JUVENTUSA,tad se niste kur*ili kao sad..izbacanjem Juventusa ste omogucili dovodjenje igraca za dž..imate kvalitetniji sastav trenutno i to niko ne moze porec,ali samo zbog toga sto Juve jos trpi posledice ispadanja u Seriu B..ma Juve će i za najcrnjega dana bit bolji od shintera svidjalo se to vama ili ne..
MI smo svjesni da nismo savrseni,a kad cete mrchovi shvatit da niste ni vi???
Juve per sempre sara!!!
Last edited by Johny Knoxville; 27-09-10 at 02:02.
krascev 1-vi gol nevjerovatno podsjeca na nedvedove golove![]()
...
Sinoć sam gleda domenica sport na raidue.
Najviše priče oko juventusa i njihova 2 centralna,koji svaku utakmicu prime iste golove.I obično je Kjelini taj koji loptu isprati pogledom do protivničkog napadača koji zabije.
Za Krasića i sinoć sve pohvale.
Isto tako dosta se pričalo o malome Ljajiću i partizanovoj omladinskoj školi,i da Fiorentina ima njuh za kupovinu mladih igrača.Pominjali su nekoga mislim 94 godište koji je iz došao iz partizana.Za njega je jedan od stručnjaka u studiju rekao da će biti NAJBOLJI SVJETSKI ODBRAMBENI IGRAČ.
samo da bacim jednu sliku sa proslog meca![]()
AJMO CRNA GORO !!!
a ovi mozgovi iz bbm-a makli rai due.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Možda kasnim, al sad pogledah klip đe se Kivu dere na Beniteza da naćera ofanzivne igrače da malo pokrivaju defanzivu. I brzo nakon toga, ulazi Muntari mjesto Milita
O majko mila, da je tu Murinjo bio kojim slučajem, i Kivu ovako pustio muricu, mislim da bi jedno mjesec dana kulirao na tribinama. Mada, u pravu je Kivu jer je ona lijeva strana često ostajala samo na njega. A Menez ga je ubijao kad krene 1na1. Očigledno nešto mora da se mjenja, Eto'o više ne želi da igra krilo, tako da mislim da Benitez pod hitno mora da se vraća na 4-4-2. No obzirom koliko para primaju, pitao bih ih ja što će da igraju. Kako da ne. Za te milione, napadači bi igrali beka ako treba..
Čini mi se da sam pročitao kako je Milito povrijeđen i da je to razlog izmjene.
A to je vazda najlakše rećMada moguće i to, čitam da neće igrat protiv Verdera.
stvarno, ako se Interu povrijedi neko od glavnog dvojca, baš su tanki na rezervnoj klupi. Nego, to je dobro što će više povjerenja dati mlađim igračima kao Biabiany i Koutinjo. Mogu ta 2 igrača dosta da se razviju, samo im treba prilika.
Sad za napad se očekuje da baš njih dvojica počnu uz Etoa, jer je i Pandev izgleda povrijeđen. Neće bit ni Samuela u odbrani.. i dako ga zaigra Santon više lijevo, pošto je Havijer Zanetti i dalje na poštedi (ima neke respiratorne probleme kolko pročitah).
Sve u svemu, biće gusto ako krenu povrede u taboru Intera.
Trebao je Inter kupit nekoga u odbrani,cisto da ima malo duzu klupu,ali utakmica u subotu je samo podsjetila koliko Havijer Zaneti znaci Interu,previse je nedostajao.
ps. da ne bih bio napadnut zbog gore navedenog,ja zanetija kao igraca obozavam i definitivno mi je u top 5 najmilijih igraca.![]()
E ja vala josh nista ne vidjeh od tog Koutinja, ima 50 kila sa krevetom na sprat, u duel ne moze ni sa nizherazrednim igrachima, ako ga ugoje malo mozda ce i bit nesto od njega, ovako se samo pricha da je nada svjetskog fudbala, e tako mi te nade. No se nadam da grijeshim pa da ce se pokazat u nekoj od iducih utakmica.
p.s. za njega je Baloteli izmislio fudbal, bar za ovoliko koliko je igrao u Interu...
Milan ce biti sampion FORZA , jer ima mnogo toga sto ne stima kod intera , a koliko ja vidim ni trener nemoze motivisati igrace toliko koliko je to ucinio po meni (mrzni lik) murinho , a i povrede cine svoje...
Ujfalushi ti se prvo odluchi za koga navijash pa tek onda pishi nesto jer vidim signature, ili to samo pishe nesto novo sto mi nismo znali ili navijash za sve te timove?
Moj signature od sad INTER - Sampion Evrope/Italije/Osvojio kup Italije/5 godina vlada..
Barsa - Sampioni SPanije/ Najljepsi fudbal igraju..
Bayern - Sampion Njemacke jedni od jachih!
Twente- Najjachi tim Holandije ! ! !
CSKA - Jedan od najboljih Ruskih timova!
Buducnost - Trenutno jedan od boljih timova u CG...
Sve GI voljim! <3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks