Čuj "NOVI KANAL" :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
E JADNICI!
Nece nista biti ukinutoZivjeli!
Čuj "NOVI KANAL" :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
E JADNICI!
:lolblue:
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Помага бог само на Еџтра ТВ :lolblue:
A da, alternativni audio je radio Cool (ili mozda Цоол)...
Svaka cast:dring: za novi kanal
ako moze bez uvreda molim ali zar je tesko reci koji je to kanal .? kod mene je na 13 test
Za sada nema EPG (a ni program), pa ce pisati Test 1.
Srpska TV![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Upravo ide Dzej... a ritam vozi vozi...
Koliko vidim samo Ceca, Seka, Dzej, Djosa...
inace Fox Srbija je od prije par dana Prva
Sad cemo imati na kanalu 13 live prenos Rista i vesele druzine![]()
postoji li administrator na ovom forumu ? jer ovde se takve uvrede iznose da ce na kraju ostati samo vas nekoliko
hahaha уживо
hvala lijepo sto vise od pola crne gore zovete veselom druzinom ,,,,,
ja necu vrijedjati
ADMINISTRATORI SVAKA VAM CAST
Evo ga i u mini paketu i bice za vjek i vjekoooovaaa.... vjecna japamja, vjecna japaaamjaaa...![]()
Moze li da se snima vise od 2 emisije istovremeno?
sale, kako da isprogramiram daljinski da radi i na tv i na risiver. znam da je bilo nedje objasnjeno ali ne mogu sad nac... hvala![]()
look right through me
Koliko se sjecam, pritisnes i drzis 2-3 sekunda dugme TV/STB. Upali se crvena lampica u lijevom gornjem uglu i tada ukucavas trocifreni kod i potvrdis sa OK. Ja sam isao broj po broj od 100 i ubo pravi kod negdje na oko 200. Ali kasnije je izasla i brosurica sa tim kodovima ponaosob za svaku marku tv-a. Mislim da je ima negdje na sajtu t-com-a.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Za automatsku pretragu drzis TV/STB dugme 2-3 sekunde dok ne pocne da blinka crvena lampica, onda drzis power dugme i daljinski usmjeris prema TV-u. Kada se TV iskljuci, pustis power dugme i pritisnes OK. Ovo moze da potraje nekoliko minuta, jer on automatski vrti kodove.
Za rucno programiranje: drzis TV/STB dugme 2-3 sekunde dok ne pocne da blinka crvena lampica, ukucas kod XXX i pritisnes OK.
Pripremam listu kodova, pa ce brzo biti na extratv.me
sale, ima li extra tv potpisan ugovor sa RTS-om o distribuciji njihovih kanala u CG, jer od prvog oktobra ARD ne priznaje predugovore, najave ugovora, usmene dogovore...ili zvanican ugovor ili pljuste kazne, gasenja kanala itd itd
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Bas me interesuje dje si to procitao?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks