I tako, jos jedna titula lagano, vec se vidi!![]()
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
to slavenko stari menadzeru
I tako, jos jedna titula lagano, vec se vidi!![]()
rm -rf /
Jednostavno se vidi da milan nema dovoljno jaku klupu...ne moze vise da se igra sa ljudima kod kojih je evidentno da su ih preskocile najbolje godine i + se forsiraju bespotrebno igraci kao sidorf i kompanija!!! Lazio OK,mada i kod njih ima staraca....Inter gazi,sto je po meni i bilo za ocekivati,ali nisam mislio da ce u startu da odma naprave ovoliku razliku koje je za sad "velika"...Roma nikakva,mada se kod njih nikada ne zna...
merdisti placu evo cijelo vece..kukaju na sudije to sto mogu. a evo i napoletanci im se pridruzuju.
kjevu i bresi svaka cast.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kad pocinje Serie A 2011./2012. ?
Release Yourself
Polako te choche interisti pa ovo je tek pocetak,nemoj poslije da bude ovo-ono kad vas Roma ostavi u prashini..
![]()
Last edited by Montenegrino-CT; 22-09-10 at 23:15.
Ali Hernanes razbija. Definitvno najbolji transfer godine je napravio Lazio.
Release Yourself
Ne mogu da vjerujem da ih Lacio nije dobio.
Sinteru svako kolo po penal-dva.. Da se pogura to malo. A protivnicima se ne sviraju cisti.![]()
hernanes, hernanesodlicno pojacanje.
u subotu roma-inter pa onda inter-juve. da vidimo od cega je inter sklopljen ove sezone![]()
sto je ovo sa romom ljudi moji, i generalno sa italijasnkom ligom...koje smece od lige!!!
:)
roma je tako sinoc pokradena da je ono sramota za fudbal kod 1-o za bresu ne svira se cisti penal za romu pa onda penal najmanje metar van sesnaesterca protiv njih i crveni mexesu!
Kako izgliba Zarate sinoc Nestu i Prila, jbg vidio sam ja na pocetku mecha da su oni ostavili svoje shtapove na klupi, pa im je bilo i teze da igraju...
Sto se tice mecha INTER - Bari, ono je bio malo jachi trening, sa mnogo golova, sad protiv Rome koja je u krizi nadam se bar pobjedi od 0-2.
strasni ste dva gola iz penala i jedan iz ofsajda a onaj go milita prvi necu da komentarisem![]()
Te ofsajde i penale ja nisam svirao, a ako svaki sudija u Italiji navija za INTER, e onda ostalim klubovima nema spasa, posto za namjestanje utakmica znamo ko je isao u drugu, a kome su se bodovi oduzimali, vjerujte mi da bi se i Interu isto desilo da su nesto otkrili u vezi toga, evo vec skoro 2 godine od kako sam ovde pricate da sudije sviraju za INTER, pa onda bi josh neko primjetio sem vas sa foruma i mozda istrazio malo cisto da vidi o cemu se tu radi, recimo neko visheg cina od vas ovde i kome je veci INTERes.
p.s. Ja sa cuo da je svaki skudeto koji je INTER osvojio bio greska (PA CHAK I LS JER SU BARSI DALI GOL IZ OFSAJDA, JA VJERUJEM SOFRU KOJI JE TO PRIMJETIO) i da je svaki bio ukraden, ako neko hoce neka prijavi nadleznima u Italiji, ja cu da svedochim! hahah
AVE LAZIO!
Kakav igrač Hernanes...
Jedna zanimljivost...
Prije pocetka utakmice u Rimu, stadionom Olimpico letio je Laziev simbol Aquila(orao), star 7 godina i težak 12 kila. Očaravajući prizor zaista. Inače ovo je prvi put nakon 10 godina da je Aquila letio Olimpicom.![]()
hernanes ce tek da bude dobar. ovo mu je 4 utakmica a vec se uhodao.
napad nam je odlican, vezni red dostaa dobar a i ona odbrana se polako sredjuje. samo, kazem samo, da zarate proradi jer prosle sezone su njegovi golovi falili laciju.
![]()
Last edited by laciale; 23-09-10 at 11:30.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks