nema pata i da mene pitaju koga da maknem iz milan makao bi jos robinja. to je tip igraca koji ne odgovaraju laciovoj odbrani. s ibrom ce moc da se krljalju.
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
nema pata i da mene pitaju koga da maknem iz milan makao bi jos robinja. to je tip igraca koji ne odgovaraju laciovoj odbrani. s ibrom ce moc da se krljalju.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Lacio je možda i najveća ''jedinica'' dosadašnjeg dijela kladionice.
Milan teško da ima protiv koga bolju tradiciju nego protiv Lacija, koji je posljednji put pobijedio 1997/98, sa Bokšićem i Manćinijem u ulozi strijelaca.
No, domaći teren, možda je vrijeme da se promijeni ploča.
Lacio da ima dobre stopere bi bio solidna ekipa ,ovako ce opet bit neki prosjek...imaju solidne bekove ,onaj Radu nije toliko los ,manje je ofanzivan nego Kolarov ,sto je mozda dobro ,s obzirom kakvi su im stoperi...Hernanes ce bit dobro pojacanje ,ima neki smek...Zarate je malo izgubljen ,a trener stalno mijenja formaciju...steta sto se godinama ne bore za LS
Jesu se vratili ultrasi na Curvu Nord?Znam da je bilo frke ljetos zbog tessera dello tifoso.
Inace trebalo bi da ovo bude pobjeda za Milan,iako se Lacio pojacao.Prije 2 godine,kad su stigli Seva,Dinho i ekipa,bila su 2 poraza u prva 2 meca i onda su oprali Lacia 4-1.Mislim da Lacio prije svega nema stopere koji ce cuvat Ibru,a ni bekove koji ce cuvat Brazilce.S druge strane,mislim da ce Lacio sigurno uvalit barem jedan gol.
Raise my hammer,take my aim
Živi bili pa videli, stručnjaci moji lepi. ;*
Juventus-Palermo 1, prosle godine palermo uzeo svih 6 bodova, ove godine je red na Juventus.![]()
lacio ima dosta dobru ekipu. vezni red je zaista dobar-pun tehnike (mauri, ledezma, matuzalem, hernanes...) vidjecemo kako ce sjutra igrati Reja. S ovom 4 -icom plus bresano i Flokari ili ce umjesto bresana igrati zarate. ja mislim da milana treba napadnitu i zato bih igrao sa 2 spica.
ja evo gledam i pratim lacija 14 godina i protiv milana smo odigrali samo 2 dobre utakmice. ne znam zasto je tako ali jednostavno nam ne ide protiv njih. prosle sezone sam prvi put igrao provi lacija (kad je milan dobio 2-1) i dobio pare na kladionicu.
glupo je i govoriti kako bi bila vazna pobjeda sjutra za moral ekipe ali kad su utakmice sa milanom u pitanju tu jednostavno ne zelim nista da prognoziram. ostaje mi da se nadam da cemo dobit (navijacki za jedinicu) ali realno je dvojka (zbog tradicije).
sjutra je po meni, najveca jedinica kaljari pa katanija i napoli.
p.s izjava mihajlovica: "ovjde kad podviknem svi samo sto ne zaplacu dok su u kataniji burno reagovali..."
Last edited by laciale; 21-09-10 at 20:41.
Zanetti nije pozvan, sto bi Sofro rekao - nevjerovatno. Valjda se zalio poslije Udinezea na bolove u grudima, svi se ufrcili srce, al izgleda sve ok. No kao preventiva, izgleda da ce cuveni traktor malo da odmara.
Ohoho spremno je sve za spektakl :
~prvi put orao cje letjeti na Olimpicu -
~A Reya sada mijenja formaciju umjesto zadnjeg veznog Matuzalema ubacuje ofanzivca Foggiu sto znaci da idemo na pobjedu.. To mi se svidja , da ako orao presijeche vishe tu jebenu tradiciju ! AVE LAZIO !
BISOGNA VINCERE !
a na sta vi idete jadovi jedniima da vam 3 komada da ibrahimovic najmanje
Boateng veceras u ulozi poluspica, Robinjo izgleda jos nije fit za cijelu utakmicu, kako ce da se kolje po desnoj strani![]()
Last edited by holjo; 22-09-10 at 12:54.
Znaci nocas igraju babe(milan) protiv ovih ne mogu ni da napisem ime koliko su mi mrskiNadam se da ce im Zlatan dati makar dva gola :P
vas ce bresa da mesha
odlicno sto ne igra robinjo no neki tamo boateng. jos da oce onaj reja ubacit zaratea sa flokarijem dobro bi bilo. nece igrat liht desno nego kavanda.
Boateng je ove godine, makar kolko sam ja gledao, jedan od boljih u Milan.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks