Jel' ti sad lakse? :lolblue:
Najgore je sto nije,jer znam da je ovo sve ono cemu se treba protiviti,a ne moze se od monopola odredjenih ljudi (kompanija)
Kako da zakažem snimanje serije? Znao sam, ali zaboravih![]()
Meni se House snimao kao 'serija' do prije neki dan ali sad ne moze. Od opcija imam samo 'snimi epizodu'. Sta bi mog'o bit' problem?
da ti se snima cijela serija pritisnes dva puta brzo ono crveno dugme i na ekranu se pojave dna ona kruga crvena za snimanje, ja to tako sredjujem, e sad da li je to pravilno, to vec ne znam.
dva i dva su tri
Nije to problem - to je novi FIČER, i to besplatan...![]()
Pritisnes Guide dugme na daljinskom i onda crveno jednom za jedan snimak ili kao sto su vec rekli dva puta za snimanje serije ili tri puta za otkazivanje snimanja. Alternativno menu > snimljene emisije > dodaj za snimanje > i onda mozes vodic ili pretraga. Zakazana snimanja imas u menu > snimljene emisije > zakazana snimanja (ili pored tog menija je spisak Serija). Zbog odstuapanja u programskoj shemi, podesi da ti snima 15 min duze.
sale,ako je RTCG kupila one forenzičare,zašto onda oni idu nesmetano na OBN,HRT???
i ovo oko snimanja,da snima 15minuta duze,ali sa tim da podesi snimanje 30minuta prije?
Za sada nije moguce podesiti snimanje prije emisije po EPG, osim da manuelno zakazes snimanje (od toliko - do toliko sati).
a sto recimo ako nisam tada kuci pa planiram da snimim seriju koja recimo pocinje u 21h po programu a ona počne 10min ranije ili 25min kasnije?
SMS zakazivanje snimanja automatski setuje 15 minuta vise.
do prvog oktobra svi kablovski operateri moraju imati potpisane ugovore sa svim tv programima koje emituju, znaci li to zbogom RTS-u i slicnim kanalima?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Novi kanal na #13 - Srpska TV (i radio Cool), mozete da restartujete STB ili sacekajte do śutra![]()
Last edited by Sale; 23-09-10 at 17:49.
Svaka čast na kanalu , ovo je sto nam je falilo :trashcom: , sad je ponuda kanala kompletna :mad: , mada jos kad bi albanci otvorili svoj kanal pa da se i on uvrsti to bi bilo dobro . Nadam se da ste potpisali prava sa srpskom tv da nam je ne maknu od 1og oktobra .
Koji je to novi kanal? Muka me restartovat sad
dva i dva su tri
Ao, zar taj "kanal"? Najgore od svega je što će mi se poremetit redoslijed kanala kako ja sortiram tako da mi treba pola sata da to ponovo učinim. I još kad znam da je to sve zbog poglavice Vuksanovića...:mad:
Dick Laurent is dead!
Dje bi baksuzi bili do na broju 13. Bice uklonjen sa moje liste u roku ODMAH
Ao kad ne biste pisali u sframa, o cemu se radi?![]()
dva i dva su tri
Srpska plemenska televizija...
cus cus, zar to postoji, a najbolje sad da ugase neki drugi program, na konto toga novoga. Pi sad moram opet brojeve da pomjeram uf dusa
dva i dva su tri
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks