Ne mora da znaci.
Coutinho se polako uhodava...
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Ne mora da znaci.
Coutinho se polako uhodava...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Eto je ubica, bio i ostao...
#fakenews
kako je dosadna ova talijasnka liga...
:)
Bilo je ono u inat Romi sto jes-jes...
Mada ne moze ni Lazio uvjek da pruzi otpor Interu,barem zadnjih godina kad je inter za nekoliko klasa jaci od Lacija...
Tako da poludim od price kad cujem pustili ih..nema tu pustili ih kad je realno da Inter dobije.
Nije je dobio Inter, no je dobio Murinjo...Zaboravljas ko je bio najbolji igrac Intera prosle sezone. Isto ce bit i ove godine, opet nista necete uzet, jer nemate Murinja, dzaba vam milijardu vrijedan klub...
Ko ce osvojit talijansku ligu?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ne, ne, Hoku. Navijaci su bili kontra svog tima, ali su se igraci trudili. Pa jesi vidjeo Kolarova i Zaratea, mislim, kako psuju navijace? Svi su igraci rekli da je atmosfera bila 'bolesna', ali da su oni dali svoj maximum. Interu je bil olaskano jer Lazio nije imao podrsku na trbinama, ali na terenu je sve bilo kako treba da bude...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Kako su samo Interisti optereceni Milanom i Juventusom.U doba njihovih najvecih uspjeha u istoriji,oni osjecaju potrebu da i dalje izmisljaju,umisljaju razne zavjere protiv njih (cast izuzecima).
Raise my hammer,take my aim
Ne bi' ja mijenj'o Seriju A sa svim njenim vrlinama i manama za sve engleske, spanske i njemacke lige... Jes mi Premier liga mila namrtvo, ali kad bi mi neko rekao da moram da izaberem jednu jedinu ligu da gledam do kraja zivota, ja bih Seriju A izabrao bez razmisljanja!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks