Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Taj Udine je svacija ekipa izgleda. Kad ih Milan dobije, Milanova je. Kad ih Juve dobije, Juventusova je. Jedino nije Interova. Nemojte baljezgat, da ve zamolim. Juveu se desilo da odigraju jednu dobru utakmicu, i odma' namjestaljka. I mene je Udine bacio, na 2 tiketa sam 1 igrao, ali ne prdnjavim o namjestaljkama.
I cestitke na dobitku Lux, koliko god da si dobio.
DICIOTTO
normalno je da iz udinezea ima najvise igraca kad je to ekipa koja i najbolje posluje u italiji...jos od vremena birofa i amoruza pa ceraj sa jakvintom, jankulovskim, kvaljarelom, di mikeleom, sensini, de sanktis, djanikeda,pizaro, muntari, apija...ne znma vise ko jos.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Sa interom od 2004. ukljuchujuci kup 1 - 7 - 10
Sa milanom od 2002. ukljuchujuci kup 7 - 2 - 10
Sa juveom od 2001. bez kupa 3 - 1 - 14...
Kao shto vidish najvishe su bodova milanu uzeli... Nema potrebe da se lazhe i bilo kome mazhu ochi, i ne znam dje izvlachish tu statistiku...
#fakenews
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Udineze vs Inter
http://www.betexplorer.com/soccer/it...87&whereHome=1
Udineze vs Juventus
http://www.betexplorer.com/soccer/it...88&whereHome=1
Udineze vs Milan
http://www.betexplorer.com/soccer/it...76&whereHome=1
Ja pricham o svim mechevima, ili ti mozhda ne brojish pobjede u gostima...?
+ shto se inter do 2005. raspadao...
Last edited by MeDo_JE; 19-09-10 at 16:52.
#fakenews
ja pricam o mecevima kad je Udineze domacin,jer je to tema da Juve i Milan redovno tamo bodove uzimaju,a daju kuci ako treba...
Ono malo obrati pažnju na temu.
Od 2003. inter nijednom nije izgubio u gostima od udinezea... Prije 2003. su bili mali komplesashki tim koji nije mogao dobiti ni gore ekipe od udinezea... Svi imaju ochi pa nek gledaju, ja sa prichom zavrshavam...
P.S. Milan od 2003. gubi 3 puta u gostima...
#fakenews
Sunce moje ,fudbal sam trenirao preko 10 godina ,a necemo o tome koliko ga pratim da te ne bih postidio...Rekao sam da je Udineze Buventusov klub i da namjestaju medjusobno utakmice kako im odgovara ,tj igraju po principu 3 za 3...Sto ti nije jasno ,neshvatljivo ti je da tako veliki klub kao Buventus moze da namjesta utakmice ??
4 komada i jos nekoliko super sansi, od toga dva gola za spice, nije lose osim za zuc ovih Interovih simpatizeraKrasic opet fenomenalan, milo mi je sto sam se prevario u vezi njega. A konacno i Markizio da odigra kako zna i moze, uz odlicnog Mela bedem pravi. Odbrana nije imala velike muke pa je izgledala puno bolje, mada je to i dalje daleko od onoga kakva treba da bude.
Cudno je kako Juventus poslije dva meca u kojem je primio po tri gola sad nije primio nijedan, a nije cudno da ekipa koja dosad ima dva poraza izgubi i protiv objektivno jaceg protivnika.
Necu se osvrcat na ova baljezganja, osim podsjetit na utakmice Kijevo-Parma i Kijevo-Katanija s kraja proslog prvenstva. Niko se tad nije sjetio da se osvrne na regularnost lige.
Pepe i Krasic iz meca u mec bolji, Markizio ulazi u formu, Del Pjero standardan, Kvaljarela dobar, ali i dalje previse solira u nekim situacijama. Ubijedjen sam da ce i palrmo biti pociscen.
Nakon treceg kola, sve dolazi na svoje mjesto (kao i u zadnjih 5 godina), INTER na prvom mjestu, a najblizi rival na 8, dok ostale ne treba ni komentarisat, ono su rivali samo u napadu (ko ima vishe napadacha i ko koliko kosta), a ako se po jutru dan poznaje...
+ Sto se josh uvjek utakmice namjestaju i opet dzaba koliko vidim...
Dzabe im je i da 15 utakmica nemjste kad cemo ih istrest ka dzanje u derbi hahahaha![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
kad ste znali da je udinese juveov klub sto ne odigraste 2 sa parama ? no ne mozete da provalite to tri za tri ko ce kad koga da pusti ? kakvo baljezganje
Kakvo ludilo na Samp-Napoli.Neke stvari jedino Calcio moze da priusti![]()
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks