dipl. lingvističar
Kako bi bilo lijepo da neko pokaže diplomu Đurišića iz MNAIRLINESA
dipl. lingvističar
She is only here to annoy herself!
Reprezentacija crnogorske Skupštine u malom fudbalu igrala je dvije utakmice na Drugim sportskim igrama parlamentaraca Evrope, koje se održavaju od 17. do 19. septembra u Moskvi, u organizaciji Ruske Dume.
U prvoj utakmici su pobijedili, a u drugoj, nakon drastične sudijske nepravde, izgubili.
Najprije je dobijena Ukrajina rezultatom 3:1, a het-trik postigao je najbolji igrač susreta Damir Šehović. U euforiji nakon uspješnog starta turnira dočekana je Letonija.
Počelo je odlično, naši su atakovali, a onda je sudija napravio nevjerovatan previd, ne vidjevši da je lopta nakon šuta Baranina Sulja Mustafića prešla gol-crtu.
Svi su na terenu već slavili gol, a “čovjek u crnom” je dao znak da se igra nastavi. Time je spriječio Mustafića da izbije na drugo mjesto liste strijelaca crnogorskog tima, i dokaže da nijesu bili u pravu oni koji su sumnjali u njegove golgeterske sposobnosti.
Da sve bude još gore, to se dogodilo pri rezultatu 0:0, čime je sudija direktno uticao na dalji tok meča. Do kraja je Letonija postigla jedan gol, a naši parlamentarci nijedan, pa su Letonci prigrabili sva tri boda. Rukovodstvo našeg tima je uložilo žalbu kod organizatora.
Selektor crnogorske parlamentarne malofudbalske reprezentacije, Baranin Vasilije Lalošević, koga hvale za dobro postavljenu taktiku, istakao je za Bar Info iz Moskve da su svi bili odlični, ali da su se posebno istakli Damjanović, Vučelić i golman Goran Danilović.
Danas ih očekuju dueli sa Mađarskom i Litvanijom, ali zabrinjava zdravstveni karton, jer su se juče povrijedila tri igrača crnogorskih parlamentaraca.
Crnogorski tim igra u sastavu: Goran Danilović, Veljko Zarubica, Radoje Žugić, Vladan Vučelić, Damir Šehović, Aleksandar Damjanović i Suljo Mustafić.
U toku Drugih sportskih igara parlamentaraca Evrope biće održan i okrugli sto na temu: “Problemi u sportu i antidoping kontrola”, na kojem će učestvovati šef crnogorske parlamentarne delegacije, Radojica Luburić.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Pretpostavljam e je text iz Pobjede.Aj neka se pokupe pa malo sa reprezentacijom foruma.Prijavljujem se za centralnog odbrambenog.Samo da dvojicu skrljam![]()
Ja bi cuva miska vukovica ili vojvodu mandica
e veljko zarubica?jel to veljo zarubica sa konika?
Last edited by rain_wind_storm; 18-09-10 at 14:04.
ma bilo koju dvojicu da mi ostavite posla bih ih na bolovanje.nisam nikad umio da igram pa su me vazda postavljali za takve situacije
eto ako bih bira vučeljić i danilović
danilovic je golman,ja bi ga u skoku nabo laktom u predjelu respiratornih organa
ne neeee.to u skoku se radi koljenom u "vitalne" organe.ruke gore da vidi sudija![]()
Čudo, obično vole da daju dnevnice i pare na raznorazne gluposti.
Zato sto mu je tu mjesto ili eventualno na podforumu o televiziji, topicu dje se stavljaju najraznovrsnije stvari sa youtube
Mad dog prati malo textove gore ...
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
ĐOŠA: CRNOGORCI, MARŠ IZ SRBIJE!!!
Nedelja, 19. Septembar, 2010.
Glumac, ljut što je Karadžić smenio selektora Antića, poručuje predsedniku FSS da se sa svim svojim zemljacima, s Vukom Karadžićem na čelu, vrati odakle je i došao
Smena selektora Radomira Antića mnogo je pogodila glumca Bogoljuba Mitića Đošu!
Za nju krivi ne samo predsednika FSS Tomislava Karadžića već sve Crnogorce u Srbiji! I poručuje im da idu u svoju državu i da tamo rade šta im je volja.
- Mnogo sam besan i muka mi je više što Crnogorci vladaju Srbijom! Dozvolili smo da Crnogorac smeni Srbina Antića. Sramota! Neka idu u Crnu Goru i neka smenjuju crnogorske trenere, a ne srpske. Poručio bih svim Karadžićima, s Vukom Karadžićem na čelu, da se vrate odakle su došli! Svako ko ne oseća Srbiju kao svoju državu, ne prihvata srpsku zastavu i srpski grb neka ode iz Srbije i neka oni ovde budu strani državljani kao što smo mi kod njih - ispričao je u jednom dahu Đoša i dodao:
- Više volim Hrvate nego Crnogorce. S njima smo bar načisto. Oni ne kriju da nas ne vole i to je poštenije. Ovi glume da smo jedno, a pogledajte šta rade!
Đoša je potkačio i ljude iz svoje branše koji potiču iz susedne nam zemlje.
- Koliko se sećam, Mima Karadžić, Koprivica i Andrija Milošević su snimali reklamu za otcepljenje Crne Gore od Srbije, pa bih i njima poručio da se vrate odakle su došli i neka tamo glume! - naglasio je Đoša.
Smenom Antića mnogi su nezadovoljni, ali malo je onih koji o tome javno govore. Eto, Bogoljub je rešio da kaže šta ima.
(V. Đ. - S. M.)
http://www.kurir-info.rs/stars/djosa...6.php#postcomm
....love is in the air....
oooo,skidamo maske
sad fino da se dotični optuži za govor mržnje i zabrana na tv i predstave
mada,fino je viđet kako srbijanci doživljavaju ove naše "prirepke".tek da se vidi kako se drže "braća".
Bogoljub Mitić Đoša???
http://nebojsacelebic.b0x.me/
C C C još jedna teorija zavjere, protiv jadnog sprskog stanovništa.... Svi su proti njih, doduše Bata Đoša zaboravlja sledeću stvar
- Prvo su izgubili od Gane u prvoj utakmici svjetskog prvenstva - nijesu dali gol
- Onda su dobili Njemačku (dajuči gol skoro na početku i branili se čitavu utakmicu poslije, ali pobjeda je pobjdeda)
- Onda su izgubili od Australije
- svjestko prvenstvo završavaju na zadnjem mjestu u grupi.....
Pošto su ispali iz prvenstva došli su na red kvalifikacije, ali prije toga su izgubili prijateljsku od Grčke u sred Beograda i remizirali sa Slovenijom u sred Beograda.
Znači u zadnjih 5 utakmica (tri na svjetskom i dvije na svojem terenu) imaju 3 poraza, pobjedu i remi. Ništa strašno, nego su porazi, od Gane, Australije i Grčke....
Mislim da su u stvari ljudi iz Crne Gore krivi zbog ovih rezultata i da sve Crnogorce treba proćerati iz Srbije jer vide da reprezentacija Srbije ne ide putem koji treba da ide...
Za kraj evo i veliki dijagram gdje se matematikom predviđa da će finale biti Srbija - Brazil. Dijagram je objavljen početkom Maja.
Last edited by Recordare88; 19-09-10 at 12:13.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks