Krasić i Jovanović: ''Vratili smo pravu atmosferu''
Reprezentativci Srbije spremaju se u Kovilovu za start u kvalifikacijama za EP, a Milan Jovanović i Miloš Krasić poručuju da će odlična atmosfera i u narednom kvalifikacionom ciklusu biti obeležje ovog tima.
Milan Jovanović optimistički dočekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Smatra da je atmosfera među ''orlovima'', ponovo na željenom nivou, što je po njegovom mišljenju bitan preduslov za rezultatske uspehe.
''Zadovoljan sam što smo ponovo zajedno. Atmosfera je ponovo kao na Svetskom prvenstvu i mislim da smo i sa ova dva treninga pokazali da smo na dobrom putu da ponovimo rezultat iz prošlih kvalifikacija. Početak je sezone, nismo svi u top-formi, ali nama su uvek okupljanja u Kovilovu davala novu energiju.
Kad su predstojeći mečevi u pitanju, ja sam veliki optimista. Nema lakih protivnika, ali zaista smo dobro radili ovih dana i imamo razloga za optimizam'', uverava Jovanović.
Novi fudbaler Juventusa Miloš Krasić u svoje i ime ostalih reprezentativaca najpre je poželeo brz oporavak Milanu Vilotiću, fudbaleru Crvene zvezde, koga očekuje operacija u Bolonji.
Sa Jovanoviće me složio u vezi sa atmosferom u ekipi, ali uz optimizam ističe i određenu dozu opreza.
''Dobro smo radili i imamo pravo na optimizam, ali moramo da budemo oprezni na startu. Protivnik nije za potcenjivanje i moraćemo maksimalno ozbiljno da uđemo u duel sa Faranima'', poručio je Krasić.

Reply With Quote
Milan Jovanović optimistički dočekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Smatra da je atmosfera među ''orlovima'', ponovo na željenom nivou, što je po njegovom mišljenju bitan preduslov za rezultatske uspehe.
Novi fudbaler Juventusa Miloš Krasić u svoje i ime ostalih reprezentativaca najpre je poželeo brz oporavak Milanu Vilotiću, fudbaleru Crvene zvezde, koga očekuje operacija u Bolonji.

Bookmarks