aooooo lijepih rezultata ...srecom nista od ovoga nisam igro![]()
dajte nesto sad u 6?![]()
aooooo lijepih rezultata ...srecom nista od ovoga nisam igro![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Fiorentina-1
Real-2
Milan-1
Marsej-2
Arsenal-2
tiket za vadjenje
Ajde bre Petrovac daj ga vise :mad:
http://www.rezultati.com/detail/socc...et=-7200&tab=1
Totenhem ka' Barsa...mora imat po 20 suteva na utakmicu...
petrovac gubi.....
Grbalj 0-1 :mad:
***** moj sigurno
Nadam se da te dobili lepe pare od kladionice za ovu buvu :mad:
odigrah 6 parova i vratih se da dodam petrovac..ako me samo on baci .. poludjeh!![]()
Poznate su mi ove situacije kada tako neko iz vedra neba dobije "dojavu" pa na kraju kladionice uzmu lepe pare a taj neko bude isplacen od procenta uplate.
Svaka cast jos jednom onom ko je dao ovu "dojavu" nadam se da ce deo novca koji je zaradio od kladioncie potrositi na lecenje svog deteta.
Ka' da vas cera ko da igrate ..zato ne pratim ovakve ''dojave'' ..nije lose ovo sto neroazzuro izbaca sa analizom
Aj ne mlati..
A pitanje za ovog sto mu drugar igra za GRBALJ
Jel mu drugar igra za petlice Grblja?
Mozda nismo razumeli,mozda smo trebali igrati na petlice Petrovca![]()
Stutgart bet of the day.Kvota 1.85 je bila pravi poklon.Bajerna niko normalni nije ni igrao na onako nisku kvotu.
Aston Vila lose,Everton lose.Tu se padalo samo tako.Totenhem na kraju ipak dodje sa hendikepom.Posteno su mi iskidali zivce.Milvol-sta reci.Barnsli isto.Doduse Svonsi i Midlsboro su dosli.I Koventri na golove dodje ocekivano.Ako dodje Majorka i ako se Milan raspuca bice ovo ipak dobra subota![]()
Raise my hammer,take my aim
Slazem se buraz,nije mi samo on rekao ali nema veze,mislim da bi najpametnije bilo da mi neko ukratko objasni gde taj zivi,koliko sam para ulozio,mogao sam kupiti kartu povratu,metak od evro i po i da mu saspem tih evro i po po sred chela!
@propaganda
Posto si novi clan foruma,ocigledno nisi upucen u desavanja na ovom topicu.Ovo je samo jedna od mnogih dojava na koje smo mi pali,i nastavili smo i dalje da igramo.
Ono sto takodje treba da znas da su mnoge dojave i prosle,i da smo mi uzeli odredjenu svotu novca.
Nije u redu da ti sa 6 postova popujes nama odje koji smo malo duze od tebe,koji su padali i na jace timove od petrovca,a i na manje kvote od istog tima.
Prema tome nije u redu da prozivas ovdje.Momak je napisao sta misli sto moze doci i to je svrsishodno temi.
Prelistaj malo topic,i vidji kakve smo sve pogotke imali i koliko smo para uzeli.
Trenutno je los period.Evo ni Bajern ne moze dobit,padam danas na kvotu 1.25 i nisam jedini.
Prema tome,skalaj malo sa tim prozivkama na racun clanova koji su odje mnogo duze od tebe.
Ovo je cisto dobronamjeran savjet.![]()
evo ga mali Ljajić za 1:0
moj tiket
Stutgart
Totenham
Majorka
Arsenal
Milan
Real
posle 300 godina dobih na kladionicu
30 evra..sve u 16h poceli i sve sam igrao 2+(na cijeli mec)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Zna li ko kad igra partizan?
Lambda
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks