Entourage !!!!
tek sam zavrsio drugu sezonu, ali ljudi ovo je sjajno! Ari Gold vs Johnny Drama vs Loyd vs Turtle... odlicna serija za sad!
Heh... Odgledao sam je cijelu. Cekam zadnju sezonu, tek izlazi na ljeto 2011. Serija je, brate, lifestyle! Vrh!
Omiljeni lik, DEFINITIVNO, Ari Gold. Kakav kralj.
Takodje bih srdacno preporucio seriju Nip/Tuck. Fenomenalna serija, drama/komedija o privatnoj praksi 2 plasticna hirurga. Jedan je porodicni covjek, drugi je budala klasicna. Odlicna serija.
Last edited by _HokutoNoKen_; 18-09-10 at 16:50.
DICIOTTO
I kako lik glumi, ono je perverzijaA citao sam da je dosta likova uradjeno prema stvarnim likovima, isto tako i dogadjajima, iz Mark Wahlberg-ovog zivota
Ada sve se odgledalo, Sasha Gray![]()
how i met your mother
jedna od boljih serija koje se davaju.
vidim green koristis svaku priliku da iskazes koliko je volis
stavljam entourage i sons of anarchy da mi se skidaju sledece![]()
Sto je ovo ljudi neka nova Nikita pocela sa Maggie Q u glavnoj ulozi. Serija je zesce njesra zaobidjite u sirokom krugu. Ali zato ako niste gledali Nikitu sa Petom Wilson, to obavezno odgledajte. Vjerovatno serija sa najmracnijom i najhladnijom atmosferom ikad napravljena, i sa odlicnim likovima.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja ću da gledam novu "Nikitu" vjerovatno i to iz dva razloga:
- Maggie Q (Nikita) je vrhunska riba
- Lyndsy Fonseca (Alex) je vrhunska riba
Inače nije "remake", nego je nastavak stare priče.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ma, ono je jedina uloga koju Kevin Dillon dobro glumi. On je prelos glumac inace, a slepa sa na ime brata, poznatog Metta Dillona. Meni se svidja kako Greiner glumi unutar serije, kad radi filmove i tako to. Zbog toga mi se cijela serija svidja, jer nemam utisak da oni onamo glume, nego kao da stvarno posmatram njihov zivot, a da su "Aquaman" i "Medellin" gluma, recimo.
Nadam se da shvatas sto sam htio rec', jer nisam bas priseban sad![]()
DICIOTTO
Ukapirao sam ja sve. takodje posmatram seriju na taj nacin. znam i ko su braca dillon, ali kevin odje igra ulogu zivota jednostavno. odavno me neko ne zasmijava kao on, plus pocne ari da psuje i loyd da vozi fast and furious hahaha..jednostavno kao sto kazes kao da je neki rijaliti sou i navijam za ove momke![]()
Po meni, Jeremy Piven i Kevin Dillon nose citav serijal.. Ostali su onako..
@ ^^0LIvEr_QuEeN^^
Ovaj Blue Mountain State ima samo jednu sezonu je li? Eo odgledah jednu epizodu, umro sam od smijeha, pa zato pitam, jer sam se vec napalio![]()
DICIOTTO
a moram reci da je Nip Tuck odlicna! Sve sezone odgledala i super je...
A planiram da gledam ovu How I met your mother..
The taste was sweeter...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks