znaci emisije ponovo pocinju 1 dana 10 mjeseca koji je ujedno i 1 petak 10 mjeseca?
ko je rekao?
znaci emisije ponovo pocinju 1 dana 10 mjeseca koji je ujedno i 1 petak 10 mjeseca?
ma nije povedilla,permutovao si nesto... :P
Je si li sigurna
jesamrekao mi je jedan od clanova TBOK organizacije
ma nije...dezinformacije siris ovuda,je li? :P
Tako Tomo veli, a on ne laze nikad.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kao i da treba graditi fabriku farmerica na podrucju Crne Goree...
![]()
A u koliko pocine emisija?
Jer ako pocinje posle ponoci to nije vise prvi 1 oktobar no 2 i nije prvi petak u mjesecu no prva subota :mrgreen:
zasluzio sam rep kako ovo srocih majku mu
Pocinje u 00:00 znaci ni tamo ni ovamo, petak na subotu svi pevaju luduju...
Bijo si poziw koi se neodbija
samo ti si tuzan druzeeee mooooooooooooj
kad pocinju nove emisije na radijo
neko ko nezna kad bi stavijo vakuum kadu prije mufalice , dal bi se sjeebo ???
jesi li od malena na dvije noge iiiiisao? :P
Pjesma prelijepoj Denki
Haljina ti oko bedra struze
kao vjetar kad se samnom igra
mozda krijes tvoje vrele guze
ili je tu bio mali malecni tigar
sad skapavam pogledima hladnim
u proljetnjoj noci koja guzi
i pamtim te po rukama tvojim zlatnim
moj meduzis.
i stakori koji kradom jedu moje sireve
na vrx shuristera,ja se brinem da l' si Denka jela
i shkakadalj..
a "Zabranjeni peskiri"?![]()
Eo sad slusam ovo,xaxaxax kako je ovo bilo dobro xaxaxax
evo za moju dragu komsinicu
probooooojnost,proooobooojnost kroz ziiiiiiiid,vratices moj viiiiiiiiid
a ovo je odlicno...
moram jos ovo...da se prisjetimo jedne od boljih emisija
[quote=Nole-NK;1829156]Ja ne ocekujem da me neko prati ja ti samo davam do znanja da se ljudi malo sprdaju sa tobom nista viseA TBOK pratim bas dugo dugo vremena za tvoj info
btw ja ti nisam pobro i mani me tih podgorickih izraza ako moze
A ti to pomalo igras onu igricu "Napucaj 50 postova za 3 dana" je li ? pa dobro imas jos skoro 4 sata do ponoci da predjes igricu
eee bio sam i ja nekad Junior Member znam kako ti je
[/qu
"davam"....xaxaxaaxa...xaxaxaxaxa...opusteno NOLE,ti si senior member,i od sada te postujem jer ipak ti imas masu iskustva na CDM...a drugo,ja pisem na CDM vec 6 godina,tako da ne brini,ne pokusavam da navatam sto vise postova jer se ne zamaram se takvim stvarima bolan
pozdrav za iskusnog...kuku sto je tebi sa vuglom brate,tebe je NK izgorio bolan...
"davam"....xaxaxaaxa...xaxaxaxaxa...opusteno NOLE,ti si senior member,i od sada te postujem jer ipak ti imas masu iskustva na CDM...a drugo,ja pisem na CDM vec 6 godina,tako da ne brini,ne pokusavam da navatam sto vise postova jer se ne zamaram se takvim stvarima bolan
pozdrav za iskusnog...kuku sto je tebi sa vuglom brate,tebe je NK izgorio bolan...[/QUOTE]
iskuliraj brate popi' pivo :dring: btw nema potrebe da kukasStvarno ti treba dati orden sto pises na CDM vec 6 god od sada si mi idol :roll:
iskuliraj brate popi' pivo :dring: btw nema potrebe da kukasStvarno ti treba dati orden sto pises na CDM vec 6 god od sada si mi idol :roll:[/quote]
Samo opusteno,ne treba mi orden,vidim da si ti iskusan jer pises vec punih 6 mjeseci ovdje i vec si senior member...toliko o nabijanju postova!!! Elem,poceli smo da gusimo temu,tako da necu vise odgovarati na tvoje besmislene potove...VOZDRA BOLAN!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks