a dobih neku crkavicu
no se nadah da ce ovi *****ri iz milana doc do 3+ ili 1u1
a dobih neku crkavicu
no se nadah da ce ovi *****ri iz milana doc do 3+ ili 1u1
sahtjor x-1,arsenal 1-1,bajern 0-2,milan 0-2 i real 1+pp
Doktorski. Kod mene je to biilo Matek Sand 1 (1.9, pokloncina), Safarova 1.4, Milan H1, Real H1 i 0-2 Marsej.
ufatih spartak 2![]()
![]()
hah marsej za tricavih 300e...odoh sad da se napijem u cast toga..igram kuci francuze,kojima doma ibar moze uzet bod
jos lucho gonzalez promasuje prazan gol,nikad vise gola ne dao mamicu mu
sve dodje,a ja nista ne naplatih..pih
od 8, 7 dodje realno... a ja igrao na golove i gluposti ! !!!
Pade mi na pamet da je ova Braga neka divlja ekipa. Nedje sam procitao da su doveli 15 graca za manje od milion...
Veliko izvinjenje svima koji su me ispratili za Bragu,jednostavno naisao je period kad ne mogu da uzmem pare.Mora i taj period da dodje ali proci ce.Srecom,ulozio sam malo.Proci ce kriza i bicu onaj stari koji je bio,objektivno u dobroj formi.Nisam u formi iz razloga jer me ceka vazan i dugacak poslovni put pa nekako ne mogu da uradim neku analizu vec igram sablonski.
Za nocas imam(ne bi me cudilo da nista ne dodje)
Kruzeiro i Oudin dubl
San Hose 1
niski ulozi,ukupan ulog nekih 50eura.Ne zelim da forsiram dok ne udjem u formu.
Zna li neko kvotu za Besiktas H1?
Last edited by Deksiiii; 15-09-10 at 23:25.
deksi
Srecno danas momci.
deksi
momak,gospodine ili kako vec da te nazovem
nije stvar u pogadjanju,stvar je da sam sebi ureknes par sa onim da na to treba kucu staviti,da je to najsigurnije
da se mnogi povedu onda za tobom kada si tako uvjeren
ako igras kladionicu stavis svoje parove i kako si ih igrao
ali nemoj sam sebe jinxati sa to je sigurno,to mora jer prijatelju da je nesto sigurno kladionice bi odavno bile zatvorene
i ne bi barcelona kuci gubila od Herculesa itd
nesto se pita i kladionice i kako god okrenes kladionice su uvijek u plusu i u prednosti
neznam jesam li dobro upamtio ,ali i naplacujes parove,cuvaj se toga,jer neko bi vrlo lako nakon tvog prezentiranja kucu mogao staviti da mu je sigurno da ce dobit jos jednu kucu
sretno dalje
Pretpostavljam da si se meni obratio.Momak sam ja mlad,nisam gospodin hehe.Ne naplacujem vise predloge.To sam nekad radio.Tada sam imao puno vise informacija i bio mnogo vise u ovome.Neko kucu da stavi?Slobodno neka je stavi ako moze da podnese da je izgubi.Nikad nisam rekao da je nesto sigurno vec da na prvu loptu djeluje sigurno,to je bitna razlika.Svako igra onoliko koliko moze da podnese da izgubi.Evo ja ponekad igram 300eura dnevno jer mogu da podnesem da izgubim te pare.Slazem se da nema sigurnih utakmica.
Danas igram:
Besiktas-CSKA Sofija 3+ 9/10
Dinamo-Viljareal 2 7/10
Porto H1,Napoli H1,Liverpul 3+ 2/10
Last edited by Deksiiii; 16-09-10 at 02:17.
deksi
Ako me neko prati srecno.
deksi
ja uhvatih spartak 2 i cluz 1...... padoh partizan x....
ajmo momci,dajte neke fixeve za danas??neku dojavu,neshto.bilo stoooo!!samo da se vadimooo......ja bih owoga CITIJA 2 na kvotu @1.72...cini mi se sigurno....shta mislite?![]()
![]()
![]()
Lambda
danas favoriti :
Mančester Siti 2
Leverkuzen 1 - mada on redovno kući il je 3+ ili je 2:2
Dinamo Kiev 1
AZ Alkmar 1
Juventus 1/1-1/S11
CSKA 2
- to su ove od 19h -
Getafe 1
Napoli 1
Liverpul 1/1-1/S11
bEŠIKTAš 1
mislim da je liverpool bez gerarda i torresa,oprez
po meni najsigurniji su Kijevljani i Besiktas
od ostalih mislim da Villareal ne bi trebao izgubit u Maksimiru
2,82 kvota
sve ostale utakmice su dosta rizicne i nisu bas nesto sigurne iako je naravno domacin uvijek u prednosti
koliko citam Hajduk ce na Aek u Ateni ici bez kapetana,drugi zadnji vezni je iskljucen,treci ce mozda igrat sa maskom,momcad je mlada,mozda prvi put debitira neki albanac sta je dosao
pa bi i Aek 1 trebalo odigrat,iako ja necu
ili manje od 3 gola jer oba trenera ne najavljuju neku utakmicu prepunu golova
AEK nije nikakav bauk u odnosu na PAO ili Olimpijakos, pa čak i PAOK.
imaju Đebura u napadu, Buba Diopa, Liberopulosa, a u odbrani Delasa kojeg Hajdukovi mladi igrači mogu da provozaju.
Hajduk (4-2-3-1): Subašić - Maloča, J.Buljat, Vejić, Strinić - Andrić, M. Ljubičić - Tomasov, Ibričić, Anas Sharbini - Vukušić
Negde sam pročitao da je Dinamo K jako oslabljen za danas, da nema Ševe i još nekoliko važnih igrača , ko to igra neka se raspita.
danas kod dinama nece igrati : Eremenko (midf. 6atts.+1 1goal), Zozulija (striker 3atts.+1) , Popov (def. 5atts.), Danilo Silva(def. 9atts), Bertolio (midf. 3atts. +1),te Shevchenko i Ognjen Vukojević
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks