Moj tip,ne dana nego nedelje-Arsenal-Braga - oba daju gol.Zna li neko kvotu za ovo?Ako je dobra singliracu je sa velikim parama.
deksi
To ti je ono ko kad ljudi igraju Mancester 4+ (nek se neko ne uvrijedi. A i ako se uvrijedi...). Neke stvari nece biti ni blizu konvencionalnim ocekivanjima. ne kazem da nece doci, ali ja sam igrao Mancester 0-2, 2.30 kvota. Ne ocekuj od mene rijeci podrske![]()
Hehe,znam,djeluje sigurno ali moze i trik da bude.Arsenal ima mocan napad i prosto ne mogu da vjerujem kako oni mogu da ne daju gol,Braga ima tako brz i dobar kontra napad,Arsenal dovoljno labavu odbranu da ne mogu da vjerujem kako moze da Braga ne postigne gol.Dali su cetiri Sevilji.Sve mi ovo djeluje previse sigurno da mozda treba da se izbjegne haha.
deksi
Vidjecemo koliko je Chamak 'mocan'..
Ja tu tipujem X2.. 3.1 kvota..
mozda da se stavi na arsenala gg3+, @2.35
(hokej) magnitogorsk 2
(fudbal) djurgarden 2
marsej 1-1
Last edited by BlackVelvet; 14-09-10 at 23:24.
Who let the dogs out
Momci,bice za vikend jedan mec 4.20 kvota,mec za maksimalan ulog.Nije nikakva dojava.Ko je nestrpljiv neka mi pusti poruku i reci cu koji je mec u pitanju.
deksi
Magnitogorsk je juce izgubio od Ufe ako se ne varam,znaci danas dobija.Mnogo su jaki da dvije zaredom kiksaju.
Ko se kladi preko interneta neka proba Floridu,to je predlog majstora za bejzbol,zna i on da promasi ali nadam se da veceras nece.Mec pocinje u 01.10.Ajmo Florida!
Last edited by Deksiiii; 14-09-10 at 23:30.
deksi
Srecno danas momci.
deksi
Real X-1
Celzi 2-2
Bajern X-1
Arsenal GG
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Arsenal gg3+
Partizan gg
Bajern 1
Milan 1
Čelzi 2
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Jučerašnji teketi![]()
moze li se igrat ovaj marsej..lose su poceli sezonu,ovi rusi mogu zayebani bit..
sto mislite?
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
milan,arsenal,real,shakthar,celzi neko ce sigurno zajebat
analiza za danas
http://www.sportskiportal.com/kladio...ju-za-vas.html
Bayern - Roma - 3+ 1.65
Arsenal - Braga - GG 2.00
Sahtjor - Partizan - GG 1.95
Malmo - Helsingborg - 1 2.15
Bodo/Glimt - Fredrikstad - 1 2.25
Atvidabergs - Djurgarden - 3+ 1.85
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Milan-Okser 1&3+ 6/10
Arsenal-Braga GG3+ 6/10
Bajern-Roma 0-2 5/10
Real-Ajaks 0-2 3/10
Srecno nocas![]()
Raise my hammer,take my aim
a daj, ne budi smijesan, to sto su povrijedjena 3 napadaca odma znaci da ce bit x2??....arsenal iz godine u godine u grupnoj fazi prosipa timove na emirejtsu, ne znam sto ne bi ovu bragu.....
vezni red i napad nocas:
--------------denilson-------song-----
-------rosicky------sesk-----arshavin
------------------chamakh-------------
h1 2.00 - singl
arsenal x-x , 11 kvota.. prijatno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks