Treba otvoriti neku temu "Svadja" ili "Verbalna tucha", pa ko voli nek izvoli. Prije par dana Madam M se svadjao ovuda, sad ovi dvoje, napravite temu koja odgovara tome...
Sparco stvarno si star jbt, ka Grchka si star, u pravu je mali, pregazilo te vrijeme :P
Dobra ideja, i admin kad naleti na prepirku samo prebaci te postove na svadju![]()
Njak Njak Njak
Ja sam totalno poremecen od kad njega nema. Nemam koga sto pitat, nema mi ko dat savjet nista![]()
ja mislim da sparco nije toliko star :mrgeen:
sparco je najspremniji na forum
sve bi ne pospremio
Originally Posted by my name is ...
Jesam, ali to i preko zime i preko ljeta, ten mi takav, to mi svi kazu
Njak Njak Njak
A ides li u solarijum ili ti je to prirodno
Pa ne, to tako, jednostavno crn dodjem prirodno
Njak Njak Njak
haah dobro je to
u koji PeDeFe zalutah ja![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
A, ta Vesna![]()
(nečitko)
baš kao nekad:‚‚...jedna cura, dva pandura, ođe mora doć CENZURA...''![]()
Mrijet ćeš kad u ideale svoje počneš sumnjat...
Kome si ga udijelio, mozda se i ja u***** u njega![]()
Njak Njak Njak
meni, naravno
A sto se tice automobilizma, samo cu reci: golf 2 rulezzzz!
(nečitko)
jes ajd makar dijelom se drzimo teme,
vidji ovo zbilja danas se vozim sa sestrom ima golf 2 1.6d , i zipa ovo za zadnje 3 godine kolko ga vozi neprestano, dakle 5 puta nedjeljno ide na virpazar dje radi i nazad , plus svaki vikend po dva dana planinarenja i makadama sa njim, dakle nedje ima , 15 000 predje samo na posao, plus ovamo onamo vikendi praznici i sto je non stop na odmor i bolovanje , da ne duljim do sad je presla sa njim skoro 100 000 k, znate sto je imala problema, e pazi sad, jedno rame, jedna spona, dvije manzentne jedan zglob pakne , 2 3 servisa ulje i filteri , jedno 10tak brava od vrata, mana golfa od pamtivijeka, i jedan set guma, znas kolki su joj sabrani svi racuni za 3 godine stroska na auto ?? ?!?!?!?!? xipa sad 210 eura hahahahahahahahaha maaaaaaaaaaaaaaaaaaaajka je auto brate kako god, plus trosi do 5 nafte max
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Auto Bild: Hyundai 1. po kvalitetu
http://www.b92.net/automobili/vesti....id=458588&fs=1
@spraco
Ja kada sam vozio Zastavu 128 za 7 godina nisam imao tolko popravki, znaci li to da je Zastava bolje auto od Golfa?
moze bit, i ja na juga sam imao manje kvarova ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks