Misli se na to da se posiljka prodaje u stanju takvom kakva jeste, i ne prihvataju se reklamacije i vracanje posiljke, a samim tim ni pare... To se najcesce odnosi na polovne proizvode... Za nove prodavci (u vecini slucajeva) daju rok od 7 dana da se vrati, al da vam ne nadoknade troskove postarine, samo cijenu proizvoda...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo opet mene s negativnim iskustvom sa UPS-om. Dakle, opet poslana posiljka preko Amazon.com, opet Priority Courier Shipping, cijena paketa (dakle, narudzba + postarina) nesto ispod 160$, odnosno oko 125€, stiglo u CG u ekspresnom roku (~3 dana)... i UPS u CG trazi jos 37,44€ za usluge preuzimanja i dostave posiljke.
Dakle, nikad vise UPS-om (sto opet znaci i nikad vise Amazon, dok god za taj Priority Courier Shipping ne nude dodatne kurirske sluzbe za dostavu)! :mad:
Pozdrav.
Koristi Shipito.com za isporuku u CG. Jeftinije ces proc, a dostava je obicno od 10 do 15 dana....ja sam vec dosta stvari kupio na amazon.com poslao na adresu koju saam dobio preko shipito.com i onda mi oni salju. Nikad nije preskocilo 15 dana od kad je poslato iz USA. Preporuka...
Koliko traje dostava preko "Royal Mail Airmail (Small Packets)" Engleska ?
Njak Njak Njak
meni je za 5 dana stiglo
nemojte nikad royal mail small packets, nikad se ne zna od 5 pa do 30 dana! royal mail international signed-for je najbolje za 3-4 dana stize![]()
Ovdje ima opcija samo za ovu vrstu, nemam da biram :/ a i placa se 10 funti dostava
Njak Njak Njak
kontaktiraj prodavca i samo mu reci da ti posalje sa royal mail international signed-for i on ce ti rec da trebas da doplatis 2-3gbp i to je to
Evo mu napisah, dako mogne, ovo mi je treca poruka, vise ga smorih
znaci sa ovim mi stize za 4 dana...
Njak Njak Njak
Evo mi je odgovorio "The service we use is the International signed for service to your country."
i ako pise drugacije na ovo sto kupujem
U ponedeljak narucujem i javljam moje prvo iskustvo
EDIT: a opet nelogicno s' obzirom da mi je rekao
Hi There,
This is the same lead but just a older discontinued model with the patch lead attached. We ship worldwide. The postal charge is Ł10.00. The delivery time can be 14-21 days depending on your postal services. 12 month warantty and no money back.
Regards
Bob
Last edited by Gorostas; 09-09-10 at 15:27.
Njak Njak Njak
To 14-21 dan se odnosi na citav svijet, i prije tog vremena ti ne moze racunati posiljku kao zagubljenu...
Uglavnom, obicna royal mail posiljka moze da varira od 5-30 dana, nema pravila... A signed for uglavnom za nekih 5-7 radnih dana stize...
pa sta mu znaci ovo onda nije mi jasno, pise jedno a kao salje drugacije...
Njak Njak Njak
Ne sekiraj se, doci ti za najvise 7 dana od dana slanja...
Dobro ti je to, iako pise small packets to je signed-for, znam jer je 10gbp na signed for vazda, a ovaj small packets je jeftinijeok ti je to sve
Extra, a i u feedback pisu kako je extremno brza dostava (pretpostavljam i da nisu svi iz UK sto daju feedback)
hvala vam na pomoci
Njak Njak Njak
Danas (sad vec juce) naruceno, cekam da stigne.......
(trebalo bi da je i danas poslato, jer sam u 1 obavio trgovinu a kaze da sve do 3 sto se obavi isti dan se salje)
Pitanje:
platio sam 10 funti za uredjaj + 10 za dostavu,
dostava je :"royal mail international signed-for" , ako ne ova, onda je ona "Royal Mail Airmail (Small Packets)"
jel imam ja kakve troskovi preko ovoga? To mi postar donese ja potpisem i kraj?
Njak Njak Njak
Nemas troskova, jedino ako nije spakovano u neki paket, a ne u formi veceg pisma, onda carina moza da ti otvori paket, da vidi sta je u njemu, i da ti za to naplati 4 eura... To je jedini trosak koji se moze desiti... Na preko 20 posiljki meni se to desilo dvaput...
znate li neki sajt koji drzi opremu za mobilne(punjaci,maske itd) a da salje kod nas?
Imas na dealextreme.com svasta vezano za tehniku, salju free iz Hong Konga, medjutim tu ne mozes naci originalne stvari...
Naruceno u ponedeljak stiglo danaskakav osjecaj zadovoljstva, 4 dana do dostave, iz Engleske, VRH!!!! Upravu ste bili za signed for
Njak Njak Njak
I ja cekam jedan paket, signed-for isto poslato u ponedeljak al nije jos stiglo-.-
Moze mala pomoc ako neko zna. Porucio bih Kindle preko amazona i izace ukupno sa shippingom (Priority International Courier) ispod 150€. Na to valjda ne moram placat carinu, ali zanima me koliko ce mi izac jos kod UPSa i kako ce me oni uopste kontaktirat kad mi stigne porudzbina (dal preko maila/telefona sta sam naznacio kod amazona)?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks