Sale ovaj se 1500 sad napacuje je li?
Pozivam sve korisnike sa ove teme da ukoliko imaju problema sa Extra TV servisom pozovu 1500 (opcija 1 - prijava problema, opcija 2 - Extra TV) i isti prijave, a ujedno (nakon prijave) posalju mi kontakt podatke na private, da bi u saradnji sa nadleznim kolegama taj problem trajno eliminisali, a sve na obostrano zadovoljstvo![]()
Sale ovaj se 1500 sad napacuje je li?
dva i dva su tri
Samo za prepaid korisnike. Sa fixnog je besplatno.
I ja sam prije mislio da se zamracenje kanala vrsi samo kada dvije (ili vise) tv kuca istovremeno prenose iste emisije, ali sam se prevario...Ocito se moraju postovati prava prenosa, a za to su ISKLJUCIVO zasluzni ARD i TV kuce!
Konkretno seriju Mucke (ko danas gleda vise tu seriju) prenose HRT2 i PINK, jedni imaju pravo prenosa za Hrvatsku, a drugi za Crnu Goru, kada se nebi zamracivao HRT2 onda koja je svrha sto je PINK otkupio? Otkupio je da bi se ista serija gledala na njihovom kanalu! To ti je trzisna borba izmedju TV kuca! Sta je, tu je!
Elmag cini mi se nelegalno pusta dnevnik sa RTS, pa otuda se on moze gledat na obije tv kuce.
Mada mislim da se informativne emisije ne otkupljuju, pa se zato ne traze zamracenja.
Sta? Placa se sad za pripejd? Od kada?
Taj broj je MORAO ostati BESPLATAN ZA SVE korisnike T-Com i T-Mobile!
Po cemu to da sad korisnici fixne i mobilne (postpaid) imaju privilegiju da pricaju besplatno, od prepaida kojima ce se naplacivati poziv?
Koliko sada kosta minut ka broju 1500?
Kriza opet udara pa da se izmuze što više.
Da li vrli strucnjaci iz T-com-a i ovih nasih kvazi televizija znaju da zamracivanje u Evropi uopste nije standard i da se u evropskoj uniji obavlja jedino kad su u pitanju premijere filmova?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Blackout se radi na osnovu pravila ARD i to moraju da rade svi operatori.
Last edited by desha; 13-09-10 at 19:02.
Hoće li mi neko objasniti kako da izdejstvujemo da extra tv riješi problem sa sinhronizacijom zvuka i slike na rtcg2 jer evo četrdestica otkad gledamo ovakvu smijuriju. Ponavljam da sam već kontaktirao t-com i da su mi rekli (prije 20 dana) da nije problem do mog uređaja već kod svih. Pošto svi plaćamo pretplatu a oni (iako su rekli da će se stvar brzo riješiti prije 20 dana) ništa nijesu popravili ne znam da li da skupljam potpise za peticiju da bi se u skupštini izglasao zakon koji predviđa da t-com svojim korisnicima mora obezbijediti valjan signal kanala đe su slika i ton sinhronizovani.
Dick Laurent is dead!
poštovana T-gospodo ovo je zvaničan tv raspored tv nove sa njihovog sajta
05:50 Hitni slučaj
serija
06:50 Dona Barbara
serija
07:35 Bumba
serija
07:50 Fifi
serija
08:00 Roary
serija
08:25 Dona Barbara
serija
09:40 U ime ljubavi
serija
11:30 Naša mala klinika
serija
12:25 IN magazin
domaća produkcija
13:14 PBZ Pitanje dana
13:15 Najbolje godine
domaća serija
14:15 Dona Barbara
serija
16:00 U ime ljubavi
serija
17:00 Vijesti Nove TV
informativni program
17:25 U ime ljubavi
serija
18:20 IN magazin
domaća produkcija
19:06 PBZ Pitanje dana
19:15 Dnevnik Nove TV
info. program
20:00 Najbolje godine
domaća serija
20:55 Lud, zbunjen, normalan
serija
21:55 CHARLIEJEVI ANĐELI:PUNOM...
igrani film
23:55 Večernje vijesti
informativni program
00:10 SUPERMAN 2
igrani film
02:25 Seks i grad
hit serija
02:55 Ezo TV (18)
tarot show
03:55 Bračne vode
serija
dakle ...
ko je gledao najbolje godine nije vidio kraj, ko je htio da gleda ili snimi čarlijeve anđele nije vidio početak! Naravno vama su svi drugi krivi samo ste vi ispravni jer navodno poštujete pravila ARD !
- ovo nema veze sa ARD-om i pravima, nema veze ni sa tehničkim faktorima na koje ne možete da utičete već samo sa vašim javašlukom i nesposobnošću da obavljate posao za koji ste plaćeni, naravno od NAŠEG NOVCA.
Draga gospodo, stvara se kritična masa ( za koju vi očigledno mislite da su OVCE za šišanje) koja je spremna da svoja prava potraži na sudu, jer nasilje koje provodite nad svojim korisnicima drugačije ne može biti zaustavljeno.
Klub T-prevarenih, poziva svoje članove na odlučno djelovanje protiv ove pošasti , vrijeme je da nešto mijenjamo , ovako se više NE MOŽE!
TUŽBA MONOPOLISTIMA I IZNUĐIVAČIMA , SLOBODA NARODU!
A odmah ispod, pod stavkom "BESPLATNI T-Mobile brojevi" pise sledece:
4.2.1. CT Kontakt centar - funkcionalnosti govornog automata 1500
ZANIMLJIVO je vidjeti da biznis korisnici imaju BESPLATAN broj 1515 (stavka 4.2.9.)! Njima besplatno, a prepaidu se placa i to 9 centi/minut!
Da li se u tu cijenu ubraja i "cekanje" operatera ili samo kad se operater (poslije par minuta) javi?
KATASTROFALAN POTEZ TELEKOMA! :mad:
Jeli sramno za jednu kompaniju da salje korisnicima poruke:"Veceras paratite partizan na kanalu arena sport4".U prevodu,platite 5 da bi pratili utakmicu!?
Mozda je bolje da dodam jos nesto para pa da idem i pratim uzivo utakmicu!?
Zar nije dovoljno para koje se sklapaju na extra tv,a ne nudi se nista!?
Zar nije bil previse naivna ponuda na pocetku,da bi se korisnici samo 'upecali u zmku'?!
Isti slucaj je i za mobilnu telefoniju,mislim na pospejd,toliko je negativnih iskustava da mi se vise smucilo sve sto je vezano za vase ime!
Lopovluk!
SRAMAN CIN,na lopovski nacin se pokusava doci do novca!
Stidite se svi iz T-Coma "Vi koji vodite ovakvu politiku"!
A ja sjutra odjavljujem ovo SMECE!:hammer:
Ti si samo jedan u besprekidnom nizu.
Imidž je narušen, očekujem pad tržišnog učeša, prihoda, stečaj i likvidaciju.
Najveći lopovi na kugli zemaljskoj.
To sto je taj pay paket prenosio bas tu utakmicu, jer imaju legalno kupljena prava, ne znam u cemu je problem? Ah da, Posts: 1... jasno.
Tržište ne trpi nesposobne.
Kažu da je IMAGE odraz ogranizacione kulture, došlo bi se do negativnog zaključka.
Oh evo opet sale i njegova teorija zavjere, da da , klon je opet stupio na snagu, otvorio jos jedan klon nalog i pljuje po t comu ahahhhaha. A $edi i pokrij se usima :P
dva i dva su tri
U cemu je problem?!
U tome sto ti i takvi oko tebe nemate ni malo stida!!!Idete na sve ili nista,a narod trpi vase igre,ali neznam do kad!?:!:
Kako vas nije sramota,da od nekog od koga svakog mjeseca uzimate najmanje 60,70 e za Njesra tv i tel. i ADSl,trazeite jos 5e za gledanje utakmice?
I jos bez ikakvog stida saljete poruke:kako preko mobilnog tako i preko extr-e da sto prije potrce i ukljuce arenasport kanale.
Ah da, Posts: 1...
p.s
Taj neko mirne savjesti pise evo i drugi,a neko treba da se stidi svakog svojeg napisanog!!!
News svaka cast, ovako ga ni Njegos ne bi srocio![]()
dva i dva su tri
sale,
da li recimo u Hrvatskoj korisnici koji imaju MAX TV,imaju mogućnost gledanja recimo mečeva na HRT i na još neku tv stanicu koja je u paketu?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks