evo neko je postavio pitanje areni!
Interesuje me, moj kablovski operater na njegovom info kanalu je danas objavio da ce isključiti Vas kanal za vrijeme prenosa vaterpola jer državna televizija ima ekskluzivna prava za taj dogadja? Zbog čega je to tako kada Vi imate prava za cijeli region?
Hvala na odgovoru!
2010-09-11ODGOVOR: #8071
Mi imamo prava za ceo region i neće biti isključenja kanala prilikom prenosa vaterpolo utakmica.
Sta ce se desavat u srijedu sa Ligom Sampiona?
IN ce prenosit Bajern a RTS Partizan...s obizrom da ne prenose istu utakmicu kao IN,red bi bilo da ostavite to...
Mora, mora!![]()
Oće te li vratiti RTL??????
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Ne za sada!
Ako ne puste RTS stvarno nemam rijeci onda..
e nece ga pustit 100%, RTS je otkupio prava prenosa za teritoriju Srbije i tu su nemocni i Extra Tv i BBM i Total ...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Od sjutra TV Vijesti na BBM-u?
veceras prenosimo utakmicu izmedju Sahtjora i Partizana od 20.45 na RTS 1!
cak i za one koji imaju slab internet mogu gledati ovu utakmicu na rts, ne kasni ni sekundu.
http://zokbuducnost.clubme.net/forum.htm - ispod reklame sportski portal
ne vjerujem da ce biti tv vijesti, mada sto znam, valjalo bi da stave umjesto mbc-a, montene ili elmaga, ja ne znam sto ne ugase te televizije!
Na koji telefon mogu da zovnem BBM korisnicku sluzbu??? Na one telefone sa sajta se ne javljaju evo 2 DANA
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
19860 je call centar
19860 je broj call centra, na taj sam ih dobijao
hvala... trebali bi da izmijene one brojeve na sajtu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
oni brojevi su za nesto drugo![]()
Od danas TV Vijesti umjesto RAI Due!![]()
Jeste li to promijenili vlasnika?![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
zašto umjesto RAI due???
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
pa ko to još gleda? bitno da su stavili...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks