meni su iguane prelijepe...drug mi je drzao tarantulu do skoro ali mu je umrla jer je nije pario,pa sad misli da nabavi iguanu...odakle je nabavljas?
devilish oli radit' sta s njom? ono tipa: sjedi, lezi, dodji...
koje je velicine tj duzine otprilike? meni se Iguane svidjaju zbog toga sto ne mrdaju pa ih mo's drzat' ka' ukras![]()
A kako ne treba lampa druže.Ne može da sintetiše vitamin C ka ni većina gmizavaca bez nje.I to moraš posebno za svaku vrstu da nabavljaš.Viđi što ti treba,koja lampa,vitamini itd jer bi bilo šteta da se razboli kasnije.Mislim da na forumu teraristike imaš detaljno kakve su potrebe iguana.
pa chitao sam,pishe da ga mnoze sintetisati i iz sunca be ikakvih problema a dio dje sam je planirao ce biti minimum 4-5h osvijetljen....toplote joj nece falit na ove 60 stepeni....terarijum je 600x350x400 ako se dobro sjecam tako da ima da sheta do mile volje po njemu....svidja mi se shto je herbivora pa moze sa mojom zenom da jede povrcaposto ga ja ne volim....jedino je dusa shto mora da se kupa svaki dan po pola sata minimum....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
A dobro sad kad ima sunca(mada koliko sam čita o tome i jačina uv zračenja je bitna tj nije svuda isto na zemlji,al može bit da je to izmijenjeno uzgojem u zarobljeništvu),al opet moraš mislit i kad "zaladi".
http://www.gekkogecko.rs/Iguana%20iguana.html
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
fino, fino, ali svejedno ide ban![]()
Jedan terarijum završen(tj djelimično jer fali lampa/grijač i termometar neki).Za drugu će tek da se radi![]()
Devilish aaaaoooo aneces valjda sad to u kucu? Milo mi je sto ti nisam komsinka, da me ne strecas kao prosli put kad vam utece paJuk :PPPPPPPP
dva i dva su tri
ne znam kako bi se složili da ih spojim al po bezobrazluku i pravljenju zajebancije su na sličnom nivou![]()
Simo i Mitar![]()
Slazem se.
Provalio je Bobi da sam izbacio machke pa se grdno naljutio...
Slazem se.
Bruno , 19 mjeseci
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks