Obavezno zalba pa ce ici kako neko rece storniranje racuna pa kutare oko toga, ali iz PRINCIPA budi istrajan jer ne zaslusuju bolje od zalbi![]()
Zalba pismena obavezno! Tako su meni nakon mjesec dana gledanja HBO paketa dobijenog ucescem u nagradnoj anketi taj isti ladno produzili. I pri tom mi fakturisali cak i onaj mjesec dok je bio gratis! Nakon ulozene zalbe zvala me gospodja iz T-Coma i izvinula se za to sto su naplatili dok je bio u gratis periodu, za produzetak je gospodja bila toliko fina da mi objasni da T-Com podrazumijeva da se paket produzava ako bas ne reagujes da ga neces!!! Mozes misliti, T-Com podrazumijeva! E, nakon malog objasnjenja da ja ne podrazumijevam da nesto hocu ako to isto nisam trazila niti potpisala, i da joj ne padne na pamet da mi obracuna taj mjesec koji su po svojoj volji produzili i nakon toga priprijetila tuzbom, rekla je da mi nece vise fakturisati i da ce mi odmah iskljuciti HBO. Tako i bi.
Znaci zalba - odmah! I naravno, i nakon toga moras biti uporan.
Obavezno zalba pa ce ici kako neko rece storniranje racuna pa kutare oko toga, ali iz PRINCIPA budi istrajan jer ne zaslusuju bolje od zalbi![]()
dva i dva su tri
A greska je sto sam kupova ovo ****** od kablovske najgori ste ubjedljivo
crtani i vidoeteka pi raspali se
Imas 30 dana da probas, pa vrati ako ti se ne svidja, da ne bi morao tako da kunes kao zla baba.
Nekako mi se pobrisalo vrijeme sa stb uredjaja, kako da vratim to, neshto sam chachkao ali ne nadjoh...
#fakenews
Vrijeme? Gdje? Na display-u uredjaja? Prvi put takav slucajProbaj samo restart...
Restart STB-a, a ne modemaAko hoces posalji mi broj na pm da provjerim.
Kolko ovih klonova od ove dvojice nezadovoljnih sto se zhale, sto je ovo...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
nove kanale mozemo ocekivati nedje maj, jun, tada isticu ugovori nama sto smo uzeli extra tv za 1 euro pa ce morat imat nesto novo da nas zadrze![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Evo i jedne pohvale-sredjen Disney XD ima dva dana kako radi dobro...
Stigla koleginica sa odmora![]()
Shto zabranishe mucke zna li se? Nijesu do sad...![]()
Trust me, there's nothing worse than a missed opportunity...
sale moze li info, znaci ne mogu da imam na extra tv sacuvani materijal duze od dva dana, znaci snimim nocas nesto i sjutra vece ga vjerovatno nece bit - izgleda kad god mi pukne veza meni se izbrise sve sto sam sacuvavao...
Mucke je otkupio Pink
Sale oce li bit zamracen RTS u srijedu vece, mislim znam da oce, ali postoji li ikakva sansa da ne bude, jer ni jedna lokalna televizija nece prenositi Sahtjor - Partizan, ni In ni Arena a znate koliko ljudi bi u CG htjelo da gleda upravo tu utakmicu...
ps. Sofro je*em ti ***** i tebi i Bayernu i Romi...
Mogli bi ste nas obradovati sa ovim programom !
Imaju ga total tv i bbm vala ga mozete imati i vi !
http://www.ultratv.rs/
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
@sport89,
u pitanju je sto su ti starije snimljene emisije bile podesene na mod "POTREBAN PROSTOR", a to znaci da kad se hard napuni, u pocetku snimanja nove emisije sistem automatski brise one stare (najstarije u tom trenutku).
Prije nego sto ih sistem izbrise, on te upozorava znakom uzvika " ! " koji se nalazi vidno pored te emisije sa upozorenjem "USKORO CE BITI OBRISANO".
E sad ako hoces da to promijenis (da uklonis to upozorenje), uradi ovako:
SNIMLJENE EMISIJE => ODABERI EMISIJU => ZADRZI DO => RUCNO BRISANJE i na kraju sacuvas.
Sto se tice gubitka snimljene emisije u toku snimanja (zbog pucanja konekcije ili neceg drugog), snimak se brise tj. postaje neupotrebljiv! Tako da ubuduce ako hoces da snimis jednu emisiju, konekcija mora biti stalno stabilna jer u suprotnom bice samo crn ekran!
To se i meni prije desavalo, sad je sve u redu.
Pozdrav.
Ovako,ovo ****** oko zamračivanja kanala.
Aj razumio bi da su recimo MUĆKE istovremeno počele na PINK i na HRT2,pa da se to zamrači...Ali ovi su masu naprijed...
Isto tako je i ova glupost od 1010noći.Znači ovi su na FOX na 58-60,naši na VIJESTI neđe valjda do 15-20,i sad se neko naša pametan da zatvori FOX da bi naše domaćice gledale na VIJESTI...
Isto tako Srbija-Turska,je bila predviđena na RTS2,EXTRA TV je zatamnio RST2 a košarka je išla na RTS1.
Što onda ne zatamnite i RTS1 kad je dnevnik u 19:30 kad ga ELMAG emituje kod nas?
Totalne gluposti od toga.
P.S.
Od nove 2011godine,na području Hrvatske kreću RTL2 i DOMA TV(nova tv @)
Last edited by rain_wind_storm; 13-09-10 at 12:19.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks