Počela je treća sezona Sons of Anarchy, obećava li?
ja ovih dana zavrsavam svoj ljetnji tv show maraton: the wire, breking bad, eureka, being human, firefly, modern family, rescue me, carnivale, jericho, spartacus, freaks and geeks, doctor who, stargate universe, my name is earl, true blood, the tudors, only fools and horses i death note....e to je nesto![]()
Počela je treća sezona Sons of Anarchy, obećava li?
a nije da ista pametnije radim u zivotu![]()
@Edo, da li si cijelo ljeto zivio na redbull-u? Otkrij nam tajnu.
A ja za cijelo ljeto samo The Wire, Being Human i par epizoda True Blood (s03). Shame on me. :oops:
ja samo Breaking Bad. Jedna, ali vrEdna![]()
(nečitko)
Ja sam ljetos gledao Justified, Leverage, Warehouse 13, Eureka, White Collar, True Blood i Rubicon. Možda Leverage i Eureka not so much (što dalje odmiču opada privlačnost premise ali su i dalje solidne) ali ostale sve su highly recommended.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ja svo vrijeme gledao stargate i jos nisam ni do pola stigao
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ja nista vala...![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
nijesam time lord ali vjerujem u njih (to cu i na popis stanovnistva da stavim)
meni je eureka shit jedan obicni, mada nije mi se ni svidjeo breaking bad koji ste ovdje dobro ocijenili...the wire, doctor who i rescue me najjace![]()
breaking bad ti se nije svidio?a ne mogu da vjerujem,za mene je to mozda i najbolja serija koju sam ikad gledao
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Breaking bad ni meni ni malo ne odgovara, uf
Ko ne voli Breaking bad, taj nije dobar covjek 8)
Cuvao sam trecu sezonu da je na meraku odgledam i mogu samo reci
![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
meni je eureka, kao i warehouse 13, skroz zabavno. malo naivno mozda, ali svejedno zabavno, taman da odmoris mozak od ozbiljnijih serija.
plus, ova sto glumi myka-u u verhaus trtin izgleda vrhunski
zavrsio sa gledanjem castle-a [odlicne obje sezone, uskoro pocinje treca], pa uzeh gledat sons of anarchy, veeery good na osnovu prve 2 epizode.
Potpisujem sve, samo mi je trenutno W13 zanimljiviji od Eureke i pokazuje više potencijala. Crossover je bio super, btw. Uz to, meni su hotttt i Agent Wells i mala Claudia, tako da je W13 major win u svakom pogledu.
Planiram da počnem uskoro, ali sam mislio prvo da pogledam ovu miniseriju Pillars of the Earth.
jes, claudia je slatka bash. iako klinka. ili barem izgleda kao klinka.
super je pilars of the earth [mada su mi ostale josh 3 epizode]. jesi gledao castlea? nathan fillion objasnjava
worst week of my life, obozavam je , i socno sam je nagledao cijelo ljeto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Odgledah sedmu epizodu Rubicon... ekstra serija. Sve je bolja, i nadam se da će da "poživi".
super je rubicon, bash mi se svidja. mnogima je previse spora i dosadna, ali meni je bash kul. fino je vidjeti seriju o spijunima/sifrantima isl. a da nema supermodernih gadgeta u nekoj velikoj mjeri, niti pucnjave. plus, svi likovi su obicni, skoro pa luzeri..
a kale ingram je jedan od najspookyjih likova u serijama ikad.
sorry, nisam odmah ukapirao. i stana je super, bash su dobar tim.Potpisah ti i to gore. Fillion je majka i otac.
a plus je i gay (makar u seriji)![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks