to je raspad liga ali dobro ako ce barem igrat
Dobro je ljudi, dako umjedne Cico da sastavi ekipu i bez nas. Kad budemo pratili i treninge pored utakmica, onda cemo pricat'. Sto se tice Jovanovica... Mi boljeg lijevog beka nemamo! Ne znam u cemu je problem, ali ta pozicija je rak-rana u svim klubovima u Crnoj Gori. Valjda je manjak ljevaka u zemlji, a ono malo sto ih ima oce da su majstori sredine terena i spicevi. A ima i nekih koji su shvatili da u zivotu postoje i vaznije stvari od fudbala, pa se odlucno bore protiv korupcije!
Jovanovic je sve sigurniji. Sigurno da ima gresaka u njegovoj igri, ali sve manje i manje. Npr. Protiv Velsa je samo jednom kiksao. Belamija je bukvalno izludio! Protiv Bugara, osim onih uvodnih minuta kada je citav tim lose igrao, je bio na nivou. Gradio se dobro, kidao, iznosio, hranio Mirka s loptama... Ja nesto ne vidjeh da je Bugarska ijednu sansu stvorila po nasoj lijevoj strani!
Sad mi je kroz glavu samo prosao lik Luke Pejovica i shvatio sam koliko je nepotreban citav ovaj moj post! Uh...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Nisam znao da imamo ovoliko fanova BSK Borce na forumu,pa se ocito gledao Savic cijele godine i moze se sa sigurnoscu rec da je bolji od Jovanovica.
Talentovaniji jeste vjerovatno,ali ima on jos iskustva da skuplja da bi izbacio Jovanovica(posebno ako se ovako nastavi sa primanjem golova).
Od Engleza ćemo primit makar 4,5 komada, ali treba izginut i srce ostavit da se dobiju Švajcarci, e onda već možemo sanjati baraž![]()
Iz tvojih usta u božje uši. Ipak,mislim da to nije moguće po pravilima fscg. Ranije je jedan od kandidata bio Dejan Vukićević pa je Savićević rekao da ne može i klub i reprezentaciju. Što je i normalno jer se tad bio zakačio sa Rajom Božovićem a i možeš mislit kako bi se tad forisrali igrači Zete da bi se prodali. Sa druge strane, ako Brano Milačić napusti Lovćen imamo više štete nego koristi jer onda ne bi imao ko u lošoj crnogorskoj ligi da forsira mlade igrače jer su, zaboga, potrebni iskusni igrači da bi se ostvario zacrtani sveti cilj a to je opstanak u ovakvoj ligi. Iskusni po godinama a ne po igračkom stažu, naravno.
Last edited by amnesiac; 09-09-10 at 13:13.
Dick Laurent is dead!
To pravilo nema nikakvog smisla kad je mlada reprezentacija u pitanju. Teško ćemo privuć nekog stranca koji imalo trenerskog mozga ima da vodi U21 selekciju, znači sad bi trebalo da tražimo selektora medju nezaposlene?
Kako god, ništa od toga neće bit, jer će Vlaisavljević nažalost ostat tu dje je.
Ne bih se složio da nema smisla. U Crnoj Gori će uvijek trener neke ekipe forsirati svoje igrače. Plus što šteti ekipi koju trenira jer nije tu recimo 10 dana dok traju reprezentativne obaveze. E sad, za Brana bi se moglo progledat kroz prste jer u njega teško da iko sumnja (mada sumnja sigurno zapravo, jer je ovđe svako živi sumnjiv).
Kad je stranac u pitanju na čelu mladih sjetio sam se Mihaila-Mikija ''tu dileme nema'' ''dupla kruna'' Ivanovića. On bi bio dobar jer bi obećao ulazak u finale
Za Vlaisavljevića se bojim da si u pravu.
Dick Laurent is dead!
Tošak i zvanično podnio ostavku, nakon šest godina.![]()
hahahahah pospremi ih cico u njivov lokal
Evo je Kapelo rekao da ide u penziju poslije evropskog. Ovo je cisto da ne bude da ga je Cico maka'! Kakvo ogradjivanje!
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
DJELUJE NESTVARNO - CRNA GORA I ENGLESKA OSTAVILI RIVALE U KVALIFIKACIJAMA
Crna Gora igra fudbal
Dan nakon istorijske pobjede u Sofiji, koja je Crnoj Gori širom otvorila vrata visokog plasmana u grupi G, navijači crnogorske reprezentacije su još trljali oči da bi se uvjerili da je ovo stvarnost.
Jer, pogled na tabelu grupe G i dalje djeluje nestvano: Engleska i Crna Gora imaju po šest bodova, dok Švajcarska, Vels i Bugarska, bez bodova i prikovani za dno, ka vrhu gledaju dvogledom.
Naravno, zaplet kvalifikacija tek slijedi, još je rano za ocjene ko će biti drugi a ko treći, ali je nakon dva odigrana kola potpuno jasno - Crna Gora je apsolutni evropski hit.
Jovanović: Povratak fudbalu
- Imamo dobru ekipu, pravog trenera, izvanrednu publiku, imaćemo vrhunski ambijent i pun stadion protiv Švajcarske, ali je od svega najvažnije da se nakon velikih pobjeda nad Velsom i Bugarskom povjerenje u fudbal ponovo vratilo - kaže za “Vijesti” Nikola Jovanović, nekadašnji fudbaler Budućnosti, Crvene zvezde i Mančester junajteda.
“Crna Gora igra fudbal”, bio je slogan Fudbalskog saveza kada je Crna Gora primana u Uefu i Fifu 2007. Tri godine kasnije, dolaskom Hrvata Cica Kranjčara za selektora, Crna Gora je zaigrala fudbal u svom punom sjaju.
- Crna Gora ima nekoliko fudbalera koji su evropski top-kalibar, ali me posebno raduje što napokon ima igru koja se približava evropskom modelu i evropskim standardima. Na kraju, posebno me impresioniralo to koliko su fudbaleri ginuli na terenu za svaku loptu, koliko su osjećali pripadnost dresu koji nose - rekao je Jovanović, uz pohvale Kranjčaru.
- Mnogo mi je drago zbog Cica, on voli fudbal kakav i ja volim. Kranjčar je izuzetno hrabro ušao u kvalifikacije, vjerovao je u kvalitet tima i nakon povrede Stevana Jovetića, što mu se vratilo na najbolji mogući način.
Crna Gora može u baraž, tvrdi Jovanović.
- Dolazi Švajcarska, ne smijemo da se zavaramo da će biti lako, ali moramo da vjerujemo da ćemo dobiti utakmicu. I dobićemo je, jer imamo sve preduslove za to! Neka Kranjčar i fudbaleri idu na prvo mjesto, neka vjeruju da mogu da igraju i protiv Engleske. Najvažnije je da Crna Gora igra fudbal, bez kompleksa i opterećenja, bez straha kao u prvih 20 minuta u Sofiji - ističe Jovanović.
Miročević: Sjajan uspjeh
Legenda crnogorskog fudbala Ante Miročević, koji je uživo gledao meč u Sofiji, smatra da je pobjeda nad Bugarskom nešto što će se dugo pamtiti.
- Ako se dobro pogleda, novim državama je potrebno i po nekoliko godina da zabilježe jednu pobjedu, a Crna Gora je već u drugom ciklusu kvalifikacija napravila bum, osvojila šest bodova iz dvije utakmice, što je fenomenalan uspjeh - kaže Miročević i napominje da je Crna Gora konačno počela nešto da radi “u pogledu rezultata”.
- I prethodni kvalifikacioni ciklus bio je dobar, ali je uvijek nedostajala neka nijansa, šest neriješenih utakmica najbolje govore o tome. Na mečevima protiv Velsa i Bugarske bilo je primjetno da se nešto radi u pogledu rezultata. Uz faktor sreće, koji imamo sada, a koji nismo imali u prošlim kvalifikacijama, osvojili smo šest ogromnih, možda i krucijalnih bodova.
Miročević smatra da je Kranjčareva “rizična taktika” dosta doprinijela pobjedama.
- Imali smo i određenih problema, naročito na početku utakmice u Bugarskoj, ali kada pogledamo koji nam igrači fale i kada zamislimo kako bi sa njima sve to izgledalo, onda je jasno da smo na dobrom putu.
Crna Gora 8. oktobra pod Goricom igra utakmicu svih utakmica protiv Švajcarske, a četiri dana kasnije putuje na “Vembli”.
- Rekao sam u šali da ćemo lakše dobiti Englesku u Londonu nego Bugare u Sofiji. Šalu na stranu, ali objektivno imamo šansi za drugo mjesto, a bilo bi krucijalno kada bismo zimu dočekali na čelu tabele. To bi nam omogućila pobjeda nad Švajcarskom, jer će Englezi ove godine odigrati jednu utakmicu manje. Naravno, ne treba letjeti, ovo je tek početak, ali sve preduslove imamo - zaključuje Miročević.
Mirko je pravi vođa
Nikola Jovanović je oduševljen načinom na koji Mirko Vučinić predvodi Crnu Goru kroz kvalifikacije.
- Mirko je igrač vrhunske klase, to se i ranije znalo, ali me je impresioniralo koliko je sazreo kao fudbaler. Pretvorio se u pravog vođu tima, pravog kapitena. Nadam se da će i Bošković popraviti igru, da će biti onakav kakvog ga odranije znamo. Uz Vukčevića i oporavljenog Jovetića, imaćemo zaista vrhunske individualce, a to pravi razliku - kaže Jovanović.
Po Antu Miročeviću, publika mora da ima razumijevanja za Vučinića ako nekad slabije odigra neki meč.
- Veliki je teret na njegovim leđima i nema razloga da se bilo ko na njega ljuti. A taj teret u ovim kvalifikacijama fantastično podnosi. U pitanju je rasan fudbaler, vrhunski za poziciju na kojoj igra. Jer, kada mu se stvori višak, kada ga saigrači ostave jedan na jedan sa protivnikom, tu je neprevaziđen. Žao mi je što je Jovetić povrijeđen, ali kada se vrati, rasteretiće Mirka i Crna Gora će biti još ubojitija - ističe Miročević.
Dl. MITROVIĆ
ekipica iz Niksica sa Vucinicem i Delibasicem prije meca..
malo los kvalitet, u iscekivanju bolje slike dobro je i ovo
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
svaka cast mirku izgleda da je poceo da igra za narod sa srecom, sto se tice delibasica zao mi je stone dobija vise prostora ali djaVo gine na terenu pa ga je sramota mijenjat.....
ne samo on, nego citava reprezentacija, pogotovo posle meca su svi dosli kod nas navijaca i pjevali sa nama... aplaudirali su nam tokom citavog meca i sve je bilo full i korektno sa njihove strane... sto u proslim kvalifikacijama nije bio slucaj...
ps. posle slikanja smo krenuli da pripalimo koju baklju kad veli Mirko: ajde samo ako nece da smrdi![]()
Last edited by gatsbyy; 10-09-10 at 00:08.
AJMO CRNA GORO !!!
hahhahhah ipak velika zasluga selektora, ja sam i dalje na zemlji i kazem da ima dosta da se igra ali taj odnos me je odusevio i ta borba za dres za sta ipak mislim da je zasluzan cico i mislim da je takav trebao bit prvi selektor jer je filipovic bio premek za tako nesto. ovaj se dere vice psuje ne interesuje ga je li to mirko ili elsad sve po spisku i trci
bice jos radosti sigurno!
Dok god oni ostavljaju srce na terenu potpuno mi je nebitno ocemo li se plasirati na koje veliko takmichenje... Ako daju sve od sebe i to nije dovoljno, nema im se shta zamjeriti... Da imamo potpuno spremnog jovetica $utra bih se sa bilo kim kladio da cemo biti drugi u grupi, ovako ce biti teshko ali ne i nedostizhno... Samo da momci ostanu na zemlji, a poshto je cico stari lisac ne sumnjam da ce uraditi sve da tako bude... Bosna je u kvalifikacijama za svjetsko bila najprijatnije iznenadjenje i malo im je falilo da se kvalifikuju, zashto u ovim kvalifikacijama to iznenadjenje ne bi bili mi...![]()
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks