Super su ove formule, budesh prvak 2010, a saznash da nisi bio 2015, koja sprdacina omg... :burp:
odakle info? Zar nije danas (ali tek je prosla ponoc) to vijecanje?
(nečitko)
o cem ti to? :?
(nečitko)
Da nece neko slucajno da kupi sliku ulje na platnu formula 1, dimenzije 50cm x 50cm
ko je na sliKi?![]()
She is only here to annoy herself!
i, kakva su nagadjanja, ima li kazni, nema...ako ima kakve ce biti, cisto da vidimo ko ce bit najblizi![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
sad ce navijaci Jaguar F1 da nagrnu i krece aukcija![]()
(nečitko)
Možeš li da je slikaš?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Evo i slike![]()
staza je baš pogodna za preticanja, u skladu sa politikom FIA-e u zadnje vrijeme
She is only here to annoy herself!
FERRARI nije dodatno kaznjen.HAHAHAHA
Nemoj da se frapiraš, ali sam očekivao nešto ljepše, potpuno mi je čudna slika, nekako... ne znampraštaj...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
glupi su ovi kompromisi u sportu, ako nije ferari kriv neka mu se ukine i ona finansijska kazna, a ako je kriv onda je te kazna smijesna...mada mislim da ovo odgovara Hamiltonu, da su kaznili Alonsa sa minus 25 bodova onda bi Weber ima veliku pomoc na stazi od Alonsa, koji bi do kraja sezone imao jedan jedini cilj: sprijeciti Hamiltona da uzme titulu
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Alonso nije kaznjen, kao ni Ferrari, osim onih 100 000.
Ovog vikenda... Monza!
Alonso se nalozio pred domacim navijacima (Ferrarija) ali ne vjerujem da ce ih posebno obradovat rezultatom.
Sa dugim ravnicama kao sto su u Monzi i F-Ductom, ocekujem "divljanje" Lewisa.
Release Yourself
spucat se nece, bar za sad, ali trku dvije pred kraj, ne vjerujem da ce mu iko povjerovat da je to slucajno bilo![]()
bachice mu Red Bull 100 eura za to :roll:
(nečitko)
Teshko da ce im F duct pomoci poshto ga najvjerovatnije nece koristiti.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86076
Kome se chita Autosport od jula/avgusta moze ga skinuti odavde.
http://www.fileserve.com/file/3cfGmcv/AUTOSPORT.pdf
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks