Nisam u CG pa mi se valjda oprashtaA da jesam,fudbal bi ispratio pa ne znam shto da se desi, a za vaterpolo me iskreno zabolje ona stvar. Ogadila mi ga je euforija posle svake pobjede kao da je CG mal te ne po Balkana osvojila, Djurkovicevo svrshavanje na svaki takt himne i na svako iskljucenje protivnickog igraca(golove da ne pominjem), i isforsirani pokushaji da se od malo popularnog, prilicno dosadnog sporta na silu napravi neka stvar od nacionalnog interesa.
P.S. da se razumijemo, momcima koji igraju i treneru svaka chast kako predstavljaju sebe i svoju zemlju u tome,za njih samo pohvale. Ali,nije to za mene![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ovo je najvažnija utakmica u istoriji naše reprezentacije. Mogla bi da nam otvori sjajnu perspektivu.
I dje se gleda fudbal na kraju?
Originally Posted by Nk-001
izgubismo 5-0 od izraela
Srecno SOKOLI! Kako zvizde na himnu Nasu ovi bugari,zviznem im ja mate...
Evo detaljnije za mlade... tezak poraz od 5-0 link
Bugari napadaju svom snagom, tačno kako sam i mislio da će.
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...ostcount=11241
Pih.Sram ih bilo kako igraju.Dosli su za bod.Novi trener ista prica.
umuntu ngumuntu ngabantu
malo je rec da veze nemamo
Hocemo li prelazit centar......
neka neka...neka se istrose bugari malo.
Hahahaha. Igraste li vi kad koji sport?! Mozda fudbal? Pa normalno je da prvih 15 min navru svom snagom. Posle je vec mAloo vise taktiziranja, jer treba se povratit. A onda zadnjih 20 min opet srljanje, ukoliko rez ne odgovara.
jao............
Da ima obraza ovaj Djalovic pa da isfolira povredu i da Beciraj udje kad vec selektor nista ne zna.
umuntu ngumuntu ngabantu
lose je pa da se ptoriv barse igra ali nadam se da ce se trgnut malo.....
ne mozemo loptu iznijet. pregazise nas ali srecom nema gola.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
goooooooooooooooooool
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks